Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

LA MULTI ANI MADA!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

La multi ani Mada!

si cu intarziere, La multi ani Norocuta!

Sa fiti sanatoase si fericite, fetelor, alaturi de familiile voastre !

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La multi ani Mada!

si cu intarziere, La multi ani Norocuta!
sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri!

doniro si eu cred ca esti obosita...si eu cand sunt obosita...nu imi place de mine ..eu zic sa incerci sa te relaxezi un pic...poate iesit mult pe afara cand sunt bine amandoi..si lasa-i...si eu cand sunt obosita si rares face ca trenu il las si incerc sa imi imaginez ceva frumos iar el isi vede de treaba: se tavale pe jos, mai scrie pe pereti, mai o boacana...asta e ...si pana la urma, daca tie iti face bine si iti reglezi creierii, cum zic io, du-i la mama/soacra si stai cateva zile sa te pui tu pe picioare si pe urma altfel o sa vezi lucrurile...sa vezi ce dor ti se face de ei
muuh pupa piticii

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multam, fetelor, de incurajari. Deja mi-am mai revenit, sunt mai linistita, pt ca azi am fost la doctor cu Daria si doctora e mai pe "stilul meu", adica ne-a recomandat sa o ducem la gradi, pt ca e de preferat sa isi intareasca sistemul imunitar astfel, decat sa o tinem acasa cateva luni, iar cand o ducem sa o ia de la capat... Ea e super fericita ca se intoarce, eu la fel pt ca am unde sa o duc .

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bine v-am gasit la un primul capitol dintr-o noua etapa.

Anasia, Michella, Genie, Buli ms mult de urari.

Noi tot pe fuga eu am doua zile liber de la colegiu dar am o tona de proiecte plus de ale casei de facut, formulare de completat,sedinte cu parinti etc. Nu sunt destule ore intr-o zi.
Dar na sper numai ca dupa toata chinuiala asta sa ma aleg si eu cu un loc la univ.
Buli .
Babee pupam pisoii dulci si pe mami. Ma bucur mult ca ai mai scris.
Muuh pupam nazdravanii.
Na am citit pe fuga si pe sarite, fug la somn ca maine tre sa plec de dim pe drumuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Babee, am tinut si eu sa te salut; ma bucur ca ai revenit, chiar daca scrii asa rar. Pupa gasca de frumosi si vrem pozeeee!
Una tare de la Victor: ii zice fina mea ca daca nu e cuminte, o sa manance bataie (nu stie ea ca la noi nu prea se practica...). Si el zice "ba nu mananc, ca nu e de mancare; eu vreau pilaf". A ramas aia cu gura cascata

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna,

M-am umflat de plans Anasia. Ce emotionanta despartirea de scutece. Suntem mari.

Doniro imi pare rau prin ce ai trecut.

Babee bine ai revenit.

Emilia suntem si noi in gasca.

Alex merge la gradi, de fapt a mers 3 zile si de o saptamana e acasa cu tuse, muci si tot tacamul, mai rau ca le-a dat si celor mici si apoi si noua celor mari. Deja ma gandesc ce sa fac daca sa o mai tin sau sa o mai duc. Eu am adus copl sanatos, iar la gradi muceau toti de la educatoare pana la femeia de servici. Ce sistem.

Picele mici au primul dintisor, Ekaterina se ridica deja in picioruse din pozitia sezut de la mine din brate si topaie de fericire, rade cu gura pana la urechi la Alexandra. Am inceput diversificarea, Iusti e mai constiincioasa, Eka scuipa tot, e leita sora-sa mare.Cam astea noutatile despre noi.

Mada succes cu scoala.

Michella unde face Teodora germana. Ai gasit ceva ok? Eu tot caut ptr Alexandra. Eu nu vreau sa o dau la scoala germana, taica-su nu vrea sa auda de gradi germana si desi eu sunt vb de lb germana uite ca nu ma tin de ea, caut ceva insa calumea si relativ aproape de noi.

Mergi la inceput

anasia, sabina intram si noi in clubul racitilor. vroiam sa intreb daca a folosit cineva pana acum "trusa pentru tuse" de la naturalia. am vazut ca e tratament homeopat, ni l-a recomandat doctorita, l-am inceput, sper sa vedem rezultatele.
sabina teodora face germana si balet la palatul copiilor.
donirosuper tare faza cu "pilaful"!!!!!!
teodora a inceput sa faca si engleza la gradi, ca atare, intra in bucatarie cu un diplomat (un set de cuburi care sta intr-o gentuta tip diplomat) in mana si ne saluta "Hello Miss!"

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella, multa sanatate! noi avem si trusa de raceala si cea de tuse; am folosit numai cea de tuse, dar nu toata, pt ca ea ceai nu bea...nu stiu cat de eficace este, uneori ne-a ajutat, alteori ....poate pt ca n-am folosit-o integral;
noi am ajuns de la o simpla tuse, la febra 39.5, antibiotic si impachetari....nu inteleg de ce imi face complicatii si nu raspunde la tratament; am fost si la orl pt ca plangea ca o dor urechile...n-are otita, in schimb s-au solidificat mucii in spatele nasului si urechilor si nu mai curg si creaaza infectie...culmea; cu toate picaturile siropurile si batisa....am luat si aparat de aerosoli, si facem tratament acasa, recomandat de orl...deja ma gandesc cu groaza cum s-o mai duc la gradi...cand acolo tusesc in cor...de ce nu-i trateaza acasa si ii trimit bolnavi, nu ii inteleg pe parintii astia
sabina, te inteleg si eu sunt f suparata pe parintii care fac asta, pt ca ne-am chinuit si anul trecut si uite ca am luat-o de la capat si acum; primul an cica se imunizeaza, pe naiba....cu tot cu salina, cu tot cu brohovaxom si tot ne lipim de toate virozele si suntem de-abia la inceput...pana la vara..nici nu vreau sa ma gandesc

Mergi la inceput

anasia si noi tot 39,5 marti seara, sosete cu otet, supozitor. spre dimineata a transpirat de am schimbat inclusiv perna si pilota, ai fi jurat ca a stat sub dus imbracata in pijamale. de miercuri si-a revenit, fara antibiotic, nu a mai facut febra, mai tuseste putin.
sunt parinti si parinti .... baletul, e o treaba optionala, nu!? ei bine, miercuri a venit croitoreasa sa le ia masurile pt costume. eu am mers cu teodora, am rugat-o sa astepte in hol, cu sotul si am discutat cu maestra sa vina croitoreasa afara, sa ii ia masurile. nu era cazul sa intre in contact cu alti copii. totul s-a rezolvat simplu si usor. dupa ce i-au luat masurile ea a plecat cu sotul la masina si eu am mai stat vreo 10 min pt ceva treburi administrative. intre timp, din sala a iesit maestra cu o fetita de manuta. spunea ca a tusit continuu, de la inceputul orei si i-a rugat pe parinti sa nu o mai aduca in colectivitate in starea aceea.

michella

Mergi la inceput