Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 21
bulinuta27 spune:
trebuie operat si la putza...are fimoza congenitala...acum asteptam sa treaca raceala...ce sambata s-a trezit cu o superba laringita, in conditiile in care e pe atb , deci io nu mai pricep nimic, si pe urma trebuie sa il operam de 2 ori...acum incerc sa ii conving sa faca cele doua operatii o singura data sub aceeasi anestezie...sa vad daca imi iese
cine poate sa faca un capitol nou? ca io nu stiu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Alina, si Daria a facut bronsita tot sub antibiotic, apoi amigdalita sub un antibiotic mai puternic, nu stiu cum naiba e cu astea... probabil fiecare antibiotic acopera o anumita paleta de virusi/boli, habar nu am ...
Ar fi bine sa nu il anestezieze de doua ori. Faceti bine putza baiatului, ca are treaba multa cu ea mai incolo !
Noi am facut azi dimineata testele cutanate pt alergii si nu a iesit nimic. Deci alergie nu-i, pur si simplu raceste rau
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
roxana crede-ma e mai bine ca nu e alergie...eu sunt alergica la un pogon de chestii si e oribil...de primavara pana toamna tarziu sunt varza plus restul alergenilor gen par de pisica, praf etc...cand eram insarcinata am facut o criza nasoala de tot de am ajuns la spital si mi-au tras-o in vena ca eram desfigurata...asa ca e mai bine asa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 roxana crede-ma e mai bine ca nu e alergie...eu sunt alergica la un pogon de chestii si e oribil...de primavara pana toamna tarziu sunt varza plus restul alergenilor gen par de pisica, praf etc...cand eram insarcinata am facut o criza nasoala de tot de am ajuns la spital si mi-au tras-o in vena ca eram desfigurata...asa ca e mai bine asa bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Asa mi-a zis si alergoloaga, ca alergia nu prea are leac, cam ramai cu ea o viata, in schimb toate virozele astea ale ei se vor rari/vor disparea odata cu inaintarea in varsta. Abia astept!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Ramoon spune:
Salutare fetele, mersi de rapunsuri!
Doniro, stiu pe cineva care a avut probleme tot asa cu copilul de racea f des si li s-a recomandat sa merga la altitudini mari si erau gata-gata sa inchirieze elicopter sa faca cateva ture si pana la urma l-au dat la ski..in fine ideea e, k tre sa respire aerul ala tare.
Buli sanatate multa si curaj!
Am masurat-o si eu pe Timeea, are 105 cm...oricum pe 3 matie suntem programate la analize. ii fac si gata! sa ma linistesc...
Pup u