Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

trebuie operat si la putza...are fimoza congenitala...acum asteptam sa treaca raceala...ce sambata s-a trezit cu o superba laringita, in conditiile in care e pe atb , deci io nu mai pricep nimic, si pe urma trebuie sa il operam de 2 ori...acum incerc sa ii conving sa faca cele doua operatii o singura data sub aceeasi anestezie...sa vad daca imi iese

cine poate sa faca un capitol nou? ca io nu stiu

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, si Daria a facut bronsita tot sub antibiotic, apoi amigdalita sub un antibiotic mai puternic, nu stiu cum naiba e cu astea... probabil fiecare antibiotic acopera o anumita paleta de virusi/boli, habar nu am ...
Ar fi bine sa nu il anestezieze de doua ori. Faceti bine putza baiatului, ca are treaba multa cu ea mai incolo !

Noi am facut azi dimineata testele cutanate pt alergii si nu a iesit nimic. Deci alergie nu-i, pur si simplu raceste rau

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

roxana crede-ma e mai bine ca nu e alergie...eu sunt alergica la un pogon de chestii si e oribil...de primavara pana toamna tarziu sunt varza plus restul alergenilor gen par de pisica, praf etc...cand eram insarcinata am facut o criza nasoala de tot de am ajuns la spital si mi-au tras-o in vena ca eram desfigurata...asa ca e mai bine asa

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

roxana crede-ma e mai bine ca nu e alergie...eu sunt alergica la un pogon de chestii si e oribil...de primavara pana toamna tarziu sunt varza plus restul alergenilor gen par de pisica, praf etc...cand eram insarcinata am facut o criza nasoala de tot de am ajuns la spital si mi-au tras-o in vena ca eram desfigurata...asa ca e mai bine asa

Poze noi

Poze

Asa mi-a zis si alergoloaga, ca alergia nu prea are leac, cam ramai cu ea o viata, in schimb toate virozele astea ale ei se vor rari/vor disparea odata cu inaintarea in varsta. Abia astept!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salutare fetele, mersi de rapunsuri!
Doniro, stiu pe cineva care a avut probleme tot asa cu copilul de racea f des si li s-a recomandat sa merga la altitudini mari si erau gata-gata sa inchirieze elicopter sa faca cateva ture si pana la urma l-au dat la ski..in fine ideea e, k tre sa respire aerul ala tare.
Buli sanatate multa si curaj!
Am masurat-o si eu pe Timeea, are 105 cm...oricum pe 3 matie suntem programate la analize. ii fac si gata! sa ma linistesc...

Pup u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

capitol nou 2

Mergi la inceput