Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

acum are infectie urinara...cu urlete si tipete...pipi cu sange...trebuie operat si la putza...deci...no comment
aseara am fost cu el la urgenta ca urla ca din gura de sarpe

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

of,Buli,imi pare rau,sper sa rezolvati si problema asta cat mai curand.dragul de el...
Doniro,sa stii ca in prma faza m-a amuzat si pe mine,desi nu i-am arata,ma mai amuz si acum,dar nu pot sa ignor problema.am incercat initial fara desene sau fara jucaria preferata,dar fara efect major.la un moment dat i-am interzis sa se joace cu toate jucariile pana dupa masa de seara(asta ca sa-mi demonstreze ca poate vorbi frumos,caci iti dai seama ,spunea ca a vorbit din greseala,i-am zis ca daca nu stie ce inseamna un cuvant sa nu-l foloseasca,sa ne intrebe mai intai ce inseamna).A mers parca mai bine.Momentan a fost vacanta,a interactionat mai mult cu cei ai casei.Au venit niste prieteni cu care ne vizitam aprope saptamanal si le-a zis ca aia nu e masina lor,ca el stia ca are alta,i-au intrebat daca a furat-o.Deci nu i-au mai facut hoti,e un progres,dar ideea ai priceput-o
In fine,sper sa fie doar o perioada pana pricepe care e atitudinea fata de adulti.
Cum mai e Daria?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, imi pare rau. Sa scapati repede si de asta... ufffff!!!!

Daria acum e bine, insa gatul il vad tot rosu. Cred ca si cand e sanatoasa tun ea tot are gatul rosu. Nu se plange de durere, nu stiu ce sa mai cred. O sa ii fac un exudat faringian din nou...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu daca v-am povestit, sa va mai amuzati un pic.
Eu in camera, Daria si Victor in sufragerie, crezandu-se nesupravegheati (in realitate eu eram cu ochii pe ei, prin crapatura usii intredeschise). Se cearta, se lovesc reciproc. O chem la mine si o intreb "Daria, de ce l-ai lovit, ca te-am vazut?" Daria: "pai mami, sa stii ca eu nu l-am lovit ca sa il doara, l-am lovit sa vada si el cum e cand ma loveste el pe mine". Eu: "Daria, te rog frumos sa iti ceri scuze". Se duce la el si ii zice: "Victor, sa stii ca eu acum nu imi cer scuze ca te-am lovit, pentru ca nu te-am lovit ca sa te doara, ci te-am lovit ca sa vezi si tu cum e cand ma lovesti. Mereu ma lovesti. De ce?". Victor: "pai din greseala". Daria: "Ba nu din greseala, mereu zici asa. Si ziua si noaptea zici ca din greseala, dar nu e adevarat". Victor: "ba nu zic si noaptea, ca noaptea dorm, numai ziua zic". Daria "hai sa ne impacam, vrei?". Victor: "Da". Si se imbratiseaza

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Buli, sanatate multa! Of prin cate mai treceti si voi...
Doniro, tare faza..mi-au dat lacrimile. Super faini picii tai!
Nu am mai intrat de ceva vreme dar va citesc mereu...
Fetelor, pe mine m-a apucat iar disperarea cu greutatea lu' fimea...are 13.900 kg Nu mai stiu ce sa-i mai fac, ce sa-i mai zic...Merge la canto mai nou si ii place de numa' si am ajuns sa-i ziceam k nu o mai ducem decat daca mananca...doamnele de la gradi zic si ele k tare prost mananca si m-au sfatuit sa-i mai fac un fratior k asa poate o sa aibe cu cine se indemna.
Timeea are greutatea asta de prin aprilie anu trecut... luna trecuta avea 14.050 kg dar aseara cand am cantarit-o avea 13.900kg, nu mai inteleg...Ma gandesc sa-i mai fac un set de analize...
Asa in rest e ok, e vioaie, doarme bine Ai vostri cum stau cu kg-le?

Mergi la inceput

Ufff, tare greu trebuie sa fie sa nu manance copilul... Din fericire eu nu prea am avut probleme cu ei, sigur ca au fost perioade mai bune si mai putin bune, dar in mare chiar nu ma pot plange. Daria are cam 17,5kg si 112cm, cam asa. Are constitutie atletica, e inalta si subtire, poate seamana cu mine, dar important e sa fie sanatoasa, zic eu. Pediatrul ce zice? Asa a fost mereu? Poate e o lipsa de fier, care stiu ca scade pofta de mancare. Asa am patit cu Victor cand era mai micut. Nu mai vroia mai nimic sa pape si dupa ceva analize am descoperit o anemie, i-am dat fier si dupa vreo 2 luni a inceput sa manance chiar bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Doniro, ea a fost si cu kg-le si cu mancatul...pediatra a zis k s-o las in pace k ce, nu m-am obisnui k asa e ea..cand era mai mica imi zicea k seamana cu noi (si asa e, noi am fost asa si nici acum nu suntem prea grasi) dr. nu e deacord cu analize din astea asa sa cauti tu ceva anume...dar o sa insist sa-i fac un set.
acum chiar m-am ingrozit cand am vazut k nu i-a deloc in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,super amuzanti piticiiMi-am amintit si eu ca ieri,cand am ajuns acasa,am gasit pe noptiera vreo 10-12 cruciulite desenate cu un creion colorat.L-am intrebat pe Alex de ce a desenat pe noptiera la care el imi zice"Am desenat acolo mai multe cruci sa ne ajute Dumnezeu!"Ramoon,pentru linistea voastra n-ar strica sa-i faceti un set de analize. Ce inaltime are? Alex are 116 cm si 21 kg,desi nu pare gras,e mai osos probabil.Buli,cum mai sunteti?
Norocutza ,ma gandesc la voi!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

piticii astia sunt mortali
rares avea apropae 22 si nu era gras..poate putina burtica ...acum cam 20 ca a mai slabit..si 114-115 cam asa...ca il tot masuara/cantaresc astia ca sa ii dea atb
acum e mai biniosr in sensul ca nu mai urla la pipi dar i-am schimbat atb si ma ia groaza cand ma gandesc ca o sa fie 12 zile de atb ...i-am luat si niste liv ca el avea oricum transaminazele marite si uite asa...
luni mergem la orl sa programam operatia si vreau sa incerc, sa vad daca se poate, sa ii rezolve si puta daca tot ii face anestezie
cam asta
va pup
weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, sanatate multa lui Rares!
ramoon, noi avem cam 18 kg...

Mergi la inceput