Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
michella78 spune:
si eu tot la norocuta ma gandeam zilele astea!
sper sa avem vesti bune de la ea cat de curand!
teodora se plange ca o doare urechea, o sun azi pe doctorita, sa vad daca vine ea sa o vada sau ma trimite la vreun spital.
buli, voi mai aveti noutati?
michella
bulinuta27 spune:
mi-am dat seama ca norocuta nu cred ca are cum sa comunice...inteleg ca nu au internet, nu le merg telefoanele etc offf Doamne...sper sa sunt bine
a ramas sa il operam la inceputul lui martie sa ii scoate polipii si sa ii 'retuseze' amigdalele printr-o metoda noua numita coblatie. sper ca va fi bine...
michella cum e cu urechea?
doniro, anasia voi cum mai sunteti?
pup fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buli, tinem pumnii sa iasa totul bine. la noi, a fost doctorita ieri si a spus ca e usor inflamata atat la urechi cat si in gat si i-a dat otocalm picaturi, pt urechi si tantum verde pt gat. doar ca tantea de la farmacie nu stia ca pastilutele se dau copiilor peste 6 ani! doctorita scrisese pe bilet spray, dar mama n-a vazut prea bine, na .... scris de doctor. in fine, acum avem pe stoc si pastile de tantum verde, pe langa spray. .. asta sa fie paguba.
sa va povestesc, ca noi, niciodata nu am cumparat chipsuri. iar Teodora, sigur, nu stie cum arata. sapt trecuta, in Auchan, trecem pe la raftul cu chipsuri, cam mirosea pe acolo si Teodora "pfuuu, mancare de pisici!"
michella
doniro spune:
Noi suntem bine acum, insa am ajuns vinerea trecuta cu ea la urgenta pt ca nu se oprea din tuse si nu am mai rezistat. Nu era din plamani, din fericire, in schimb gatul era varza si i-a dat alt antibiotic ...
Azi dimineata am luat si rezultatul testului alergologic... de 3 ori peste limita maxima , urmeaza sa ii facem testul pe manuta sa vedem exact la ce e alergica...
Mi-a recomandat si un sirop pt imunizare - Imunice. Nu imi pun prea mari sperante in el, ca e cam ieftin
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
emiliapop spune:
Si noi suntem prin zona va citim mereu dar nu prea am timp de scris acum o alaptez pe asta mica (ma rog acusi e mai mare ) si zic hai sa scriu doua vb.
La Norocutza ma gandeam si eu zilele astea sper ca e bine si sa ne dea si noua de veste cand s-o putea.
Bulinutza vreo 2 saptamani tot am butonat in fiecare zi sa intru sa vad ce veste ne dai de Bulinel, slava domnului ca e bine ca deschideam pagina cu inima stransa de fiecare data.
Unde te-ai hotarat sa il operezi de polipi ca ma gandesc sa il scap si eu pe Alex de ei ca prea se infecteaza mereu secretiile alea prin nas cand raceste. Acum i-am facut exudat nazal si faringian zic sa vad de ce nu mai scapa de ele (secretii) si nu i-a iesit nimik deci ramanem fara antibiotic .
Doniro, fata tu esti cu tusea aia de nu se mai termina la Daria cum sunt eu cu nasul lui Alex ma exaspereaza cand tot ii curge, are 3 saptamani deja .Si noi tb sa ajungem la alergologie.
Sanatate multa sa gasiti tratamentul adecvat!
Michella eu nu am citit asa in amanunt prospectul la tantum si lui Alex i-am dat tantum pastile si n-a avut nimik ba asa ii placeau ca nu scapam de el si papa si cate doua , bine ca n-a avut nika.
Acum din intamplare le dau cu spray tantum ca aveam prin casa si zic sa termin si cu asta ca era inceput.
Sanatate si voua!
Genie, Anasia si tuturor celor care sunt raciti insanatosire grabnica!
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emiliapop Doniro, fata tu esti cu tusea aia de nu se mai termina la Daria cum sunt eu cu nasul lui Alex ma exaspereaza cand tot ii curge, are 3 saptamani deja .Si noi tb sa ajungem la alergologie. Sanatate multa sa gasiti tratamentul adecvat! Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010) Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006) |
He he he... si pe asta o avem... stii vorba aia "cate bube rele, toate-'n c_ru babii mele" . Victor e campion la muci. Anul trecut a racit, raceala a dat-o in pneumonie, s-a vindecat, dar mucii au curs valuri timp de.......... 6 luni!!!! Nu glumesc, nu exagerez. Nu a avut nasul uscat nici macar o zi timp de 6 luni... Atatea am incercat, incat pana la urma am zis "gata, nu ii mai dau nimic" si a trecut de la sine. Acum, de 2 saptamani ii curge, si parca parca sunt semne ca ar trece...
Va pupam!
POZE
anasia spune:
salutare! tot la norocuta m-am gandit zilele astea
bulinuta...suntem pe tratament, sper sa scapam de antibiotic de tuse si muci fara sa recurgem la antibiotic; cu polipii nu sunt convinsa ca o sa fie mai bine, mai ales ca am ntalnit mai multi copilasi care racesc in continuare si fac complicatii cu tot cu operatia de scoatere a lor...asa ca inca ne gandim daca recurgem sau nu; eu tot sper sa vina caldura mai repede si...sa fie mai bine;
in seara asta primesc polimodul, sa-l incepem de luni , poate ne ajuta sa ne imunizam mai repede;
doniro, ramane sa vedeti la ce este alergica , probabil acel factor ii si produce tusea; dr orl m-a intrebat daca avem umezeala in casa, i-am zis ca nu...mi-a zis sa verific peste tot, nu conteaza daca apare putin sau mai mult mucegai, este posibil sa dezvolte o sensibilitate la el si sa dezvolte si tusea;
ce test de sange ati facut , IGE?
doniro spune:
citat din mesajul lui anasia doniro, ramane sa vedeti la ce este alergica , probabil acel factor ii si produce tusea; dr orl m-a intrebat daca avem umezeala in casa, i-am zis ca nu...mi-a zis sa verific peste tot, nu conteaza daca apare putin sau mai mult mucegai, este posibil sa dezvolte o sensibilitate la el si sa dezvolte si tusea; ce test de sange ati facut , IGE? anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Da, am facut testul IgE deocamdata, mergem la alergolog sa vedem ce investigatii urmeaza.
Intr-adevar, umezeala exista, a fost si mucegai la ei in camera, dar sotul a curatat bine, a zugravit apoi si am pus dezumidificator.
Problema e ca daca e alergica la praf, de ex, cum o feresc eu de praf?? Imposibil... Om mai vedea...
POZE
julax spune:
Buli,Doniro,Anasia,Genie,sanatate multa la puiutii! Am trecut de jumatatea pragului in care se tot imbolnavesc,poate va fi mai usor de acum...sper!
Alex mi-a racit ultima data la inceputul lui decembrie,usor,la noi primavara e cu probleme,ma rog sa fie mai usor de data asta,vom vedea.
Cum sunt copiii vostri la gradi?La noi Alex s-a acomodat bine,dar anul asta deja doamna nu mai are autoritate in fatza lui.I-a spus ca e "de proasta calitate educata",ca nu e "sanatoasa la cap",expresii pe care le-a auzit in contexte diferite,i-am explicat ce inseamna,dar asta nu il impiedica sa le foloseasca.i-a spus ca suna la 112 sa vina sa o ia Politia.Doamnei de engleza i-a spus ca el stie mai multa engleza decat ea,din astea...Ii explic de fiecare data ca doamna e acolo sa-l invete lucruri noi,il intreb ce a facut si subliniez cat e de importantant rolul domanei educatoare. Acasa,uneori,cand vin musafiri prima reactie e de genul"Hotii,ce cauta in casa noastra?"Nu te cunosc,ce cauti aici?Pleaca" Nu avem musafiri des,petrecem destul timp(zic eu,probabil pentru ei nu e niciodata suficient)cu ei,ma gandesc c-o fi perioada de rebeliune...De altfel e sociabil,cedeaza de cele mai multe ori in favoarea Ioanei,dar problema e relatia cu adultii.Stiu ca e incepator in arta conversatiei cu cei mari,sa zic asa, dar vroiam sa stiu care e relatia copiilor vostri cu adultii.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
doniro spune:
citat din mesajul lui julax Buli,Doniro,Anasia,Genie,sanatate multa la puiutii! Am trecut de jumatatea pragului in care se tot imbolnavesc,poate va fi mai usor de acum...sper! Alex mi-a racit ultima data la inceputul lui decembrie,usor,la noi primavara e cu probleme,ma rog sa fie mai usor de data asta,vom vedea. Cum sunt copiii vostri la gradi?La noi Alex s-a acomodat bine,dar anul asta deja doamna nu mai are autoritate in fatza lui.I-a spus ca e "de proasta calitate educata",ca nu e "sanatoasa la cap",expresii pe care le-a auzit in contexte diferite,i-am explicat ce inseamna,dar asta nu il impiedica sa le foloseasca.i-a spus ca suna la 112 sa vina sa o ia Politia.Doamnei de engleza i-a spus ca el stie mai multa engleza decat ea,din astea...Ii explic de fiecare data ca doamna e acolo sa-l invete lucruri noi,il intreb ce a facut si subliniez cat e de importantant rolul domanei educatoare. Acasa,uneori,cand vin musafiri prima reactie e de genul"Hotii,ce cauta in casa noastra?"Nu te cunosc,ce cauti aici?Pleaca" Nu avem musafiri des,petrecem destul timp(zic eu,probabil pentru ei nu e niciodata suficient)cu ei,ma gandesc c-o fi perioada de rebeliune...De altfel e sociabil,cedeaza de cele mai multe ori in favoarea Ioanei,dar problema e relatia cu adultii.Stiu ca e incepator in arta conversatiei cu cei mari,sa zic asa, dar vroiam sa stiu care e relatia copiilor vostri cu adultii. Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Iulia, iarta-ma, stiu ca nu e de ras deloc, dar nu m-am putut abtine sa nu rad cu pofta la perlele lui Alex.
Serios vorbind acum, cred ca e doar o perioada care va trece asa cum a venit; sigur ca trebuie sa ii explici, cum ai facut-o si pana acum, dar poate merge si cu ceva pedepse gen fara jucarii preferate, desene etc.
La noi nu sunt probleme in relatia Dariei cu adultii, in schimb cu frati-su....
POZE