Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ne-am intors dar la servici a fost asa....ca dupa o saptamana libera
cei de acolo au zis cam asa:
Trebuie sa il operez neaparat ca are amigdalita cronica.
i-a iesit imunitatea la pamant si i-a dat ceva ptr asta.
Anemie mare si i-a dat fier insotit de un preparat ca sa nu se mai constipe si sa nu mai faca cu sange.
Vestea buna e ca nu are hemoroid si intern si sangerarile sunt numai de la hemoroiul extern si de la fisura anala.
I-a facut si vaccinul impotriva hep A ptr ca i-au ieit transaminazele marite si a zis ca daca contacteaza o hepatita o sa fie foarte nasol ptr ficat.
I-a mai iesit sange in urina si acum trebuie sa il urmarim si daca ii tot iese trebuie sa ii faca nus ce analiza la rinichi.
cam asta...
acum am dilema unde il operez? acolo opereaza cu laser aici cu cutitu

revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli multi pentru rares, sa treaca cu bine de perioada asta. si pentru voi, cele mai bune ganduri!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Muuh, mersi pt pont. Intru imediat.

Alina, ma bucur ca nu e ceva grav.
Ref unde il operezi, eu nu pot decat sa iti recomand Conf. Dr. Dan Gheorghe de la Budimex pt ca acolo am operat-o pe Daria de polipi, dar poate fetele stiu pe cineva mai bun. Stiu ca la vremea aia am dat "search" pe google si pe el l-am remarcat ca fiind cel mai bun.
Ma bucur sincer ca Buli nu are ceva nasol. Tot ce ai zis tu se trateaza si o sa fie sanatos tun

Noi am fost azi la IOMC iar pt testul de alergie, i-a luat sange si joia viitoare avem rezultatul.
Va tinem la curent. Va pupam!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ma bucur sa va regasesc aici, m-am gandit la voi,dar n-am mai intrat de mult din diverse motive rutinare.
Noi suntem bine,Alex e ok,are o personalitate puternica ,sa zic asa , o sa detaliez intr-o zi ...
Sanatate multa tuturor si sper sa intru mai des!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Eeee, uitati mai fetelor, cum o strigare mica face minuni!
Stiu ca avem copii mari, dar sigur gasim ceva de spus despre ei, asa ca intrati si povestiti orice!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, hai ca o sa fiti bine! noi suntem la dr tomoiu , este si la budimex si la policlinica elias; la ea as fi operat-o de polipi pe Alessia;
julax, muuh, pumpkin
doniro, nici nu mai stiu ce sa zic, pt ca suntem in aceeasi situatie....cum apar mucii, cum apare si tusea...expectoram, a invatat sa scuipe dupa expectoratie, abia astept sa vina caldura, ca nu mai pot; are o noapte -doua cand doarme bine...restul se infunda nasul si tuseste...cand vad o imbunatatire, imediat regreseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
noi suntem bine la capitolul raceli pana acum. a tusit si mucit odata in toamna si de atunci e in regula. saptamana asta insa parca simt ca o pandeste o raceala, azi chiar nu o mai duc la activitati desi avea o zi plina (balet, germana, ceramica). ii spun ca a luat vacanta. imi e teama ca, invariabil alearga pe acolo pe holuri si ma pomenesc cu o raceala, plus ca verisoara ei are rosu in gat ....
in rest suntem bine. toata ziua VORBESTE. la voi e la fel? pur si simplu te extenueaza . mai nou, pentru a obtine 5 min de liniste jucam "jocul tacerii". uneori, e singura sus, la ea in camera si eu, in bucatarie am senzatia ca sunt minim 2 copii acolo
isi cauta un baiat cu care sa se casatoreasca , se calificau pana acum 2 colegi de la gradi, dar unul nu vrea sa danseze cu ea si celalalt a lovit-o cu cuburile. asa ca ... suntem in cautare de pretendenti.
pupici!

michella

Mergi la inceput

Michella, la fel si la noi cu dragostea... belea mare! Daria iubeste toti barbatii, de la printul Eric din Mica Sirena, pe care il viseaza noaptea, pana la Stefan Banica Jr si... Radu de la gradi. Cu toti se casatoreste. Ii e greu sa aleaga, asa ca ii ia pe toti.

Azi noapte a dormit fara tuse (in sfarsit!), insa cum s-a trezit, a inceput. Aproape fara pauza tuseste; ma dispera, nu mai stiu ce sa ii fac Noi deja suntem pe spray-uri astmatice (Flixotide), dar nu au niciun efect...

Va pupam! Nici nu va dati seama cat sunteti de fericite, mamicile cu copii sanatosi...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, suntem si noi pe aici!

Cu greu mai apucam sa scriem, si noi am avut o iarna cu multe raceli si imbolnaviri. Anul trecut a facut 2 pneumonii nasoale, din septembrie pana in decembrie. Si acum tuseste dar incercam sa o tinem sub control cu siropuri de tuse. Si eu cand o aud cum isi trage nasul si incepe sa tuseasca ma apuca disperarea.

Sanatate multa lui Buli si Dariei lui Doniro dar si celorlati bolnaviori.

Ma gandeam azi la Norocuta, ea locuieste in Egipt,ce o fi facand oare? Ce nebunie este acolo, sper ca e bine sanatoasa si familia ei la fel. Da-ne un semn, daca poti.

Pupici la toata lumea si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

si eu tot la norocuta ma gandeam zilele astea ...sper ca sunteti bine

pup bolnaviorii!
azi ma duc cu el la medlife sa vedem
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput