Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, piersicutze! un an mai bun, sanatate si multe realizari!
doniro, va sta bine costumati...
noi mai stam pe dreapta cu polipii, dr ne-a dat tratament, a zis ca nu mergem deocamdata pe operatie, picaturi si vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro sunteti mortali

Rares e ok acum. pe 31 a facut iar febra fara nimic altceva...asteptam sa plecam sa vedem ce zic si cei de acolo.

anasia va tin pumnii sa scapati fara operatie1

pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Daria mea tuseste din nou . Acum 2 zile a scos-o sotul o jumatate de ora afara, erau cred ca 10 grade cu plus, iar acum tuseste .
Ne ducem zilele astea la un medic pneumolog pediatru, am inteles ca la Policlinica Vitan ar fi. Nu stiu ce naiba ne-ar mai putea spune si asta, dar sa nu zic ca nu am facut-o si pe asta...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, multumesc, succes la dr!
doniro, dr pneumolog bun am auzit la spitalul de pneumologie de copii din ferentari, chiar am ajuns cu fata acolo, dar nu ne primea fara trimitere; a fost in schimb o prietena cu fetita si a facut tot felul de teste...teste de alergologie ati facut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anasia

bulinuta, multumesc, succes la dr!
doniro, dr pneumolog bun am auzit la spitalul de pneumologie de copii din ferentari, chiar am ajuns cu fata acolo, dar nu ne primea fara trimitere; a fost in schimb o prietena cu fetita si a facut tot felul de teste...teste de alergologie ati facut?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Am fost si noi acolo (lacul Bucura), m-am speriat in ce ghetou e, dar probabil au medici buni. Eram internata cu Daria la Elias si pt ca medicii din Elias nu mai stiau ce sa ii faca sa se opreasca din tuse, ne-a trimis cu o Salvare in Ferentari, la pneumoftiziologie. Ne-a vazut o doctora, care a spus ca deja schema de tratament este supra incarcata si nu prea mai are ce adauga la ea... i-a dat Erdomed sirop si a spus ca daca nu ii trece in 2 zile, sa revenim. I-a trecut si nu am mai revenit.
Teste antialergice nu am facut inca, pt ca alergoloaga ne-a zis ca prin primavara sa ii facem.
Acum mergem la un alt medic pneumolog pediatru, sa vedem ce ne mai zice si asta

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

doniro ce a zis? cum e?
plecam duminica...sper sa venim cu un diagnostic si o solutie!

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Buli, nu stiu daca mai intri. Multa bafta, va tin pumnii. Abia astept sa va intoarceti cu vesti bune!
Noi nu am mai fost la medic, pt ca i-a trecut fix a doua zi. Incredibil... i-a trecut fara antibiotic, i-am dat doar Mucosin de 3 ori...

POZE

Mergi la inceput

Alina, v-ati intors? Tine-ne la curent, te rugaaam!
Eu se pare ca m-am bucurat prea repede... Daria a inceput din nou cu tusea ei exasperanta. Am ajuns la IOMC la Conf Dr Cernatescu (pneumolog pediatru) care a zis ca nu ar fi din plamani, dar i-a dat totusi antibiotic si acum nu mai tuseste asa rau, dar are reprize noaptea... . Ne ducem joi sa facem teste antialergice.
Am ajuns obsedata si cu sechele psihice cu tusea asta. Va rog sa ma credeti ca daca aud pe cineva pe strada sau in metrou ca tuseste am tendinta sa ii spun "taci, inceteaza!!!"
Fetelor, ce facem, rugam administratorii sa inchida subiectul? Mai dati si voi pe aici, macar din cand in cand
Va pupam!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Buna mamicilor dragute de piersicute,

Sanatate piersicutelor si mult curaj mamicilor pana se fac bine pruncii.

Doniro, nu inchideti subiectul, eu citesc mereu si cred ca mai sunt si alte mamici care citesc dar nu reusesc sa scrie....Haideti dragutele, spuneti si voi prezent !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

doniro vezi ca este un subiect pe la Parintii intreaba unde se vorbeste despre manifestari astmatice la copii. Cateva dintre mame vorbesc si de tuse si cum au scapat ele de ea, poate gasesti acolo vreo informatie folositoare. Sanatate multa!!

Mergi la inceput