Piersicutze de iulie-august 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Si eu am avut inima cat un purice din cauza anesteziei, nu a operatiei in sine, au trecut cele 20 de min cat a fost in sala de operatie ca o viata, dar acum as face la fel.
Costumatia nu e cadou, e imprumut pt serbare, asa procedeaza mereu la gradi la noi; ne dau de acolo costumele

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, bulinuta, sanatate puilor!
bulinuta, si noua ne-a recomandat dr orl scoaterea polipilor, sa vedem....parca respira mai bine noaptea, nasul ii curge (nu credeam ca o sa ajung sa ma bucur ca ii curg mucii, dar mai bine ii curd decat sa se blocheze acolo); facem aerosoli, luam acc pliculete sa elimine mucozitatile din gat.....speram sa ne facem bine ca rochita e gata pt serbare;
doniro, imi inchipui ce bucuroasa este, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

de aseara face febra intr-una fara nimic altceva...dimineata surpriza pe obraz in interior i-a aparut o rana la fel ca cea pe care aa avut-o pe amigdala

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Poate multe nu ma stiti.....n am mai intrat de foarte mult timp pe aici. Vad ca aveti majoritatea copiii bolnai. Si Vladimir a fost bolnav cand l am dat la gradinita, dar dupa prima repriza de febre, rosu in gat, antibiotice, prosoape ude in toiul noptii, am apelat la un dr homeopat extraordinar. Datorita lui Vladimir merge constant la gradinita, de la 2 ani, acum sincer, fara reclama ascunsa, n am nici o legatura cu dr dar am citit mult despre homeopatie. Cred ca daca ati urma un tratament homeopat sigur copiii vostri ar fi bine.
Sarbatori fericite!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

bulinuta, of, imi pare rau....el varicela a facut? nu mai tin minte.....noua dr orl ne-a spus cand a vazut-o (inainte de episodul cu varicela) ca are o rana din aceea pe obraz si ca este semn de varicela, iar amigdalita o face tot pe fond de varicela;
ioana, da-ne mai multe amanunte, cum se numeste, unde are cabinet....

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va invitam la SERBARE
Pozele sunt facute de mine, revin cu ceva mai interesant cand primesc cd-ul de la gradi.
Va pupam!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

suntem in spital de sambat...nu stiu ce are...nu e oreion, varicela etc...nu am nici un diagnostic si continuma tot asa febra mare cu frisoane puternice...e pierdut cand are febra mare...nu raspunde la intebari...si ei dau din umeri

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau. Unde sunteti internati?
Cu ocazia asta poate ii fac analize mai amanuntite si vedeti de unde vin atatea probleme...
Sanatate multa; ne gandim la voi.

POZE

Mergi la inceput

of, bulinuta, imi pare tare rau; suntem alaturi de voi! sanatate multa
doniro...ce frumos este imbracata..... chiar pare desprinsa din poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Bulinuza, multa sanatate. Bafta sa scada febra repede. Nu a facut oare mononucleoza?

Mergi la inceput