Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
Multumim pt complimente
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bulinutza off imi pare atat de rau. Saracu Bulinel cat mai trage.Pupam pisoiul dulce si multa putere mami. Sper sa se simta mai bine cat de rapid si sa aflati de unde e febra.
Doniro e superba printesa. Ce mari piersicutze avem.
Doniro, Anasia multumesc.
Nicolica ce e aia mononucleoza? Nu am mai azuit pana acuma.
La noi serbare a mers ok. Asta mica nu a vrut sa stea cand ne-a vazut s-a pus pe plans si a stat calare pe mine desi la repetitii au zis profesoarele ca a participat si se distra de numa si canta frumos cu toti copii. Piersicutza a fost cuminte a cantat frumos cu toti copii si s-a bucurat ca am fost acolo. Apoi au avut fiecare party de craciun cu grupa lor, asta mica a avut-o a doua zi dupa serbare, piersicutza a avut-o azi. Au fost amandoua happy ca a venit mosul, la aia mici a venit si un magician si le-a facut animale din baloane si au primit fiecare cate un pestisor colorat de plus. Piersicutza nu a fost asa incantata de mos, ca a zis ca nu e ala adevarat ca ala adevarat e mai gras, ca cica asta de la ei de la nursery era un adult imbracat a zis ea. Eu am ramas . M-am inspirat de la o tipa de la pepenasi si creca am sa ii zic ca astia des pe strada peste tot si in shoppinguri si etc is ajutoarele mosului, ca mosul original sta in Lapland, asta a vazut si ea la tv si ca asta original nu vine decat in noaptea de Craciun, da nu creac o sa dureze mult faza cu mosul daca deja de acuma zice de astea.
Aaa si mai are un crush pe Justin Bieber cu baby, baby a luila 4 ani ai ei. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie in doi trei ani.
Cum sunt piersicutzele cu subiectul asta cu mosul?
Pupam gasca , eus pe ultima suta de metri cu scoala si sper sa reusesc cat de cat sa ma relaxez in vacanta ca oricum teme mai am si pt vacanta, da na macar nu mai alerg de colo colo.
doniro spune:
Mada, si la noi fix la fel cu Mosul. Dupa ce am plecat de la serbare, in masina Daria mi-a zis ca mosul ala se prefacea ca e mos, ca de fapt era un om cu costum de mos, ca barba lui nu era adevarata etc. M-a blocat pe moment, dar eu ii prezentasem deja varianta "Mos Craciun e unul singur care vine doar in noaptea de Craciun fara sa il vada nimeni, iar ceilalti sunt ajutoarele lui", asa ca i-am spus aceeasi poveste si s-a lamurit.
Acum, de Craciun, sotul vrea sa cheme pe un coleg de-al lui la noi sa faca pe Mos Craciun, pt ca are barba adevarata alba, are un costum super misto si face mereu pe Mos, deci nu cred ca s-ar mai indoi de el :)
Alina, cum sunteti?
POZE
bulinuta27 spune:
nu a mai facut temp mai mare de 37.6...are si otita bilaterala proaspata...si enzentem viral si stomatita aftoasa si un virus asiatic ...si hemofilius influenzae si ...cine mai stie??? o sa vad ce fac caci vreau sa il duc in alt spital sa il vada un neurolog si un orl-ist si...nu stiu
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Off Bulinutza. Ce sa mai zic mai? Va doresc multa multa sanatate, da cum are mai atatea diagnostice deodata??? Pupam piersicutzul dulce, tinem pumnii sa dati de capat si sa va faceti bine. Mii de pupici si de imbratisari si pt mami si pt puiutz.
Doniro ms de raspuns. O sa stick cu asta pana vine cu alte intrebari, creca sooner than we expect.
doniro spune:
Alina, multa sanatate lui Buli si tie putere! O sa fie bine, macar le descoperiti pe toate si le tratati...
POZE
bulinuta27 spune:
azi ne-am externat de acolo si am mers la gomoiu la un neurolog pentru ca mie una mi s-a parut ca crizele alea pe care le-a facut erau convulsii desi asistentele de aoclo au zis ca nu...i-a facut un eeg si a iesit varzaaaaa...a facut mai multe convulsii febrile si eeg-ul e foarte afectat asa ca luni en internam la gomiu sa ii faca mai multe investigatii...
va multumesc pentru urari si suport
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
bulinuta, multa sanatate lui Rares!nepotica mea a fost la gomoiu internata la dr Raluca, nu-i mai stiu numele de familie...profesional, foarte bine tratata; din fericire, cu tratament, s-a facut bine;
mada,
am avut si noi ieri serbarea, o serbare f frumoasa, cu multe poezii, cantece, colinde, dansuri...chiar si un program in engleza cu miss...foarte incantati au fost copiii, au primit cadouri si de la gradi, o punga mare plina cu dulciuri...
doniro spune:
Alina, in ce spital ati fost internati?
Sanatate multa!
POZE