Piersicutze de iulie-august 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
bulinuta27 spune:
La Multi Ani!
pentru piersicutii Andrei si piersicutele Andreea si mamica de piersicuta Andreea!
sa fiti sanatosi si numai bucurii!pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Salutam si noi livada!
Multa sanatate piersicutzelor bolnavioare.
Nicolica ce frumoosss!! Vrem si noi, ,la noi toata tara e sub zapezi numai unde stam noi in judet trei fulgi si gheata multa. Si fetele sunt tare dezamagite ca vor sa iesim sa ne jucam in zapada sa facem oameni de zapada ca tot vad asta la tv in alte zone si aici nema.
Noi binisor, eu busy cu scoala multe proiecte pe ultima suta de metri, stresati cu bugetul, cadourile de Craciun si teanculde facturi si plati.
On the bright side am terminat cu actele masinii si am si permis de GB. So after the snow melts, ma apuc si eu de .
In rest suntem bine, miercurea care vine au fetele serbare de Craciun la scoala. Cea mica va fi ingeras si piersicutza va fi sheperd. Abia asteptam sa le vedem pe amanouda acolo pe scena.
Cam asta de la noi va uram wknd placut,sorry ca nu scriu tare des da is tare busy cu proiectele acuma, in vacanta sper sa am mai mult timp.
doniro spune:
Mada, esti geniala cu "is tare busy"... iubesc limbajul tau ardelenesc - englezesc .
Si noi suntem ok, asteptam serbarea Dariei de sambata, in care este evident un foarte important, indispensabil, remarcabil.........FULG NR. 3 . Nu ma asteptam sa fie printesa zapezii, devreme ce am frecventat atat de rar gradinita, insa ea tanjeste dupa rochitele de printese ale fetitelor mai mari... Chiar mi-a zis educatoarea ca ar fi vrut sa ii dea un rol mai important, dar ii era teama ca se imbolnaveste iar . O fi zis asa tuturor mamicilor???
In alta ordine de idei, l-am adus pe Victor acasa pt ca ne tot spunea ca vrea si el cu noi si pt ca ne era dor rau, dar nu stiu cum ne-om descurca cand ne nimerim si eu si sotul la serviciu in acelasi timp...
Va pupam!
La multi ani sarbatoritilor!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
anasia spune:
mada, succes la sofat!
doniro ce bine ca aveti serbarea acum...pacat ca n-a distribuit-o in rol mai important, oricum ei invata si rolurile colegilor, asa ca n-ar fi probleme daca Doamne fereste ar lipsi;
noi avem vinerea viitoare, suntem tot fulgi....si mi-e teama sa nu ne pricopsim cu ceva din nou...inca nu ne-a trecut de tot, ba mai mult, au "inflorit " polipii si va trebui sa-i scoatem, cica; am auzit pareri si pareri, cum ca nu se scot iarna, cum ca nu se scot ca, cade raceala direct pe amigdale/plamani....si nu stiu ce sa fac...ziua nu sunt probleme, dar noaptea se chinuie sa respire, sforaie...mergem la un control cand este dr de garda si luam decizia atunci;
ieri a venit mosul la gradi si le-a adus o gramada de dulciuri, ce bucurie pe ei, iar din partea parintilor am pregatit un tort, "Ghetuta lui Mos Nicolae";
nicolica spune:
anasia, bafta sa mergeti sanatoase la serbare. Anul trecut si Philip era ca Alexia, nu putea respira bine noaptea. Cica ar fi trebuit operat zicea un dr. Am mai cerut o parere si am asteptat pana in primavara cand nu a mai fost nevoi de op iar acum e bine si respira fara probleme.
Multa sanatate piersicutelor.
mada
bulinuta27 spune:
pup fetele
noi am fost bine pana azi...am fost la veliko tarnovo a fost tare frumos ...e asta a fost...azi dimineata a inceput iar circul...stare proasta de voma, dureri de burtica si febra acum a inceput...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
nicolica spune:
Bulinuza, bafta sa treca repede.
Eu am fost azi cu Philip la dr, are amigdalita, desi nu acuza nicio durere, dar ia de azi antibiotic.
Sanatate multa tuturor.
bulinuta27 spune:
sanatate multa tuturor!
am fost aseara la pediatru si Orl-ist si mi-au recomandat amanoua operatie de polipi pentru ca se pare ca astia ii intretin acolo tot timpul infectia...in ianuarie zic ...ma ia capu' ...o sa o facem sipe asta...
Poze noi
Poze
doniro spune:
Bulinutza, sanatate multa si ref operatie, eu zic clar sa o faceti pt ca am vazut la Daria schimbare radicala dupa... dar nu ma mai repet, ca deja cred ca am zis de 10 ori de zici ca ma plateste vreo firma de operat polipii . Cand mizeriile alea de acolo care cresc nu isi mai fac treaba de bariera contra microbilor, incep sa ii atraga si atunci nu prea ai de ales, le scoti si nu poate fi mai rau, clar... sunt sigura ca o sa fie mai bine Bulinel dupa.
Daria e fericita pt ca a primit de la gradi costumatia pt serbare (cea de fulg) si e o fustita de balerina alba, fff infoiata si un maieut cu paiete. Viseaza sa fie balerina, asa ca a nimerit-o la fix. Nu mai vrea rochie de printesa, ii place fusta de balerina .
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
bulinuta27 spune:
ooo ce cadou de la gradi...super cred si eu ca e bucuroasa...vreau si eu o fetitaaaaa sa o involanez, sa ii pun moate etc
cred ca o sa il operam desi am inima stransa
Poze noi
Poze