vreau sa ma educ

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Cu riscul de a lua rosii... Adrianka... eu l-as lasa sa bea...cat o sa bea??? Cu cat faci mai mult tam tam cu atat devina mai dulce apa aia. Pana la urma si la mare ii mai intra apa in gura si in piscina... si pe degeaba o scuipa, microbii sunt deja acolo. Nu-l poti inchide intr-un glob de sticla... al meu cand face baie este ca in aqualand (vorba lui tati) nici nu va imaginati cate idei are... si-i intra apa in gura si o ingjite si uite ca n-a patit nimic pana la 10 ani... acum nu prea mai incape in cada ... ca este mai lung... dar cu timpul si-a dat el seama ca nu este in regula apa aia si evita cat poate ... Odata ce stie ca nu se bea apa de la robinet, cu timpul va intelege ca nici la baie nu se bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si Adelise a avut o perioada cand bea apa din cada. Nu puteam sa-i fac dus ca nu ii place si urla. Asa ca singura solutie a fost sa ii explic de n ori ca nu e bine iar in final sa o scot din cada explicandu-i ca nu o pot lasa sa-si faca rau singura. Nu neaparat de apa imi era teama cat de faptul ca noi punem o solutie cremoasa in apa pt ca ea sufera de eczema. Am scos-o de vreo trei ori din cada ca bea apa, culmea ca nu a plans, a inteles. S-a oprit de atunci, daca mai incearca uneori sa bea ii aduc aminte ca iesim din cada si nu mai bea.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cred ca Filofteia are dreptate :).
Pana la urma, ce mare lucru poti pati de la cateva guri de apa calda?
Merci, Filofteia, dushul de diseara va fi foarte placut pentru mine :)).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fi`mea abia acum s-a dezobisnuit de gustat apa din vana Desi de ani de zile ii explic ca nu e ok de acolo, ca daca vrea apa calda, sa o guste de la robinet si gata Nu su nu. Acum doar se preface, cu arsenalul de jucarii
Si n-a patit nimic.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Apropos de fapte si comsecinte, o amintire amuzanta acum, atunci n-a fost:
Avea Cosmin vreo 5 ani cand l-a baie l-a apucat datul pe tobogan pe cada. Adica se urca pe panta de la cada si se dadea ca pe tobogan. Si ce s-a mai distrat. Numai ca s-a ars pe fund prin frecare si cand a iesit din cada plangea ca-l ustura rau. Atunci i-am suflat la modul cel mai concret in fund vreo ora.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Adrianka modifica aspectul apei din cada, sa nu mai arate exact ca apa de baut. Pune-i spuma sau sare de baie colorata. Nu cred ca va mai dori sa o bea.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Adrianka modifica aspectul apei din cada, sa nu mai arate exact ca apa de baut. Pune-i spuma sau sare de baie colorata. Nu cred ca va mai dori sa o bea.

Pe fi`mea asta a atras-o si mai mult noroc ca avea gustul sarat

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Ruscus crizele de genul asta apar de obicei pe un fond frustrat de altceva, sau speriat sau prea obosit. Copilul gaseste un motiv si descarca tot ce a adunat. E doar un prilej.
Poti incerca varianta expusa de Denizel, dar nu e sigur ca va merge. Fiindca copilul nu sufera defapt din cauza respectiva. Si daca va merge va fi doar o intarziere, descarcarea e posibil sa vina dupa aceea legata de alt prilej.
Daca accepta, dragaleste-o. Daca nu, da-i putin timp si revino dupa ce s-a mai descarcat pentru dragalit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Fetelor, nu va mai certati .
Ruxi, io ti-am zis sa nu pui la inima, da' nu m-ai ascultat.
Accept e reprezentantul pe DC al Protectiei Parintilor .
Cum simte ea ca un parinte se poarta prea frumos cu copilul, se vede nevoita sa se sesizeze din oficiu .
De aia e in conflict cu mine, fiindca io-s cu protectia copchilului, care copchil calca in picioare drepturile parintilor in cea mai mare parte a timpului .
Sa vezi cand zicea ca ii e scarba de copiii care poarta pampers dupa varsta la care stabilise ea ca trebuie sa se renunte la pampers .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Nu-i chiar asa denizel. De data asta accept se gandea la binele copilului. E o doza de adevar in ce spune ea acolo, atat doar ca nu se aplica neaparat in cazul baiatului lui Ruxij. Si, desigur, a fost agresiva in exprimare, asa ca Ruxi s-a aparat.

Ce mi se pare mie amuzant e ca amandoua aveti tendinta asta de agresivitate cand sustineti ceva - si totusi fiecare dintre voi e foarte deranjata de exprimarea celeilalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Tocmai ai intrat in tipar de bunavoie si nesilita de nimeni, Rox :).
Ai inceput sa fredonezi slagarul lunii trecute, 'denizel e agresiva'.
Nu, nu-s agresiva de regula, de obicei am rabdare cu carul. Cand si cand sa zicem ca imi ies putin din fire, atunci cand povestile spuse pe-aici ma fac sa-mi fie foarte mila de un copil.
Ceea ce ma face sa ies cumva in evidenta este stilul meu de a scrie.
Care stil nu e unul agresiv, ci e unul mai shagalnic, sa zicem , Stil care, probabil, nu da bine in scris si provoaca reactii personelor sensibile/fara simtul umorului etc.
(Spre deosebire de mine, Accept e cand si cand rabdatoare. Regula e ca pocneste fara sa stea la discutii).

Si, daca se poate, as aprecia daca ati incerca sa nu ma mai analizati atata. Pe bune ca sunt satula de asta si consider ca oricum s-a sarit calul cu analizele persoanei mele.
Daca totusi nu puteti renunta la asta, daca aveti impresia ca nu s-a dezbatut tot, in regula, sunt de acord sa ma purtati iar prin piata cea mare.

Mergi la inceput