Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

tufete, am vreo sansa sa gasesc mesajele scrise dar ne trimise? iar am dat back de 2 ori. ma impusc.
astept raspuns rpd, daca nu, sa ma apuc iar de scris

IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

Maria

imi pare rau dar cred ca trebuie sa scrii din nou

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mi-a zis ca e trimis mesajul dar nu-i.
am zis eu ca inca nu-s apta pt scris pe forum.mai bine imi iau un pahar cu vin rosu sa pun sangele la loc.

Maria

Sugestie: scrie in words si apoi da copy/paste aci. Io asa faceam pe vremuri, pe alt forum, cand aveam mult de scris si imi facea netul figuri!
Ooof, acum am remuscari ca nu i-am dat vigantol la Sophiphi toata vara!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

ilinca - tu spuneai ca atunci cand ai pofta de paine, ai lipsa de vitamina B; poate se aplica si la sophiphica noastra
desi eu cred ca anunta trecerea la next level - incearca sa-i dai alta mancare sau macar schimba-i consistenta (adica mai de oameni mari)
lasa borcanelele si gateste-i ceva domnisoarei sa vezi cu ce te surprinde

Mergi la inceput

cu vigantolul - si pediatra si ortopedul mi-au spus sa-i dau pana la 2 ani (mai incolo nu stiu, probabil ca voi afla atunci indicatiile)

Mergi la inceput

inapreda pe unde bantui? hai si-ti baga nasul putin pe la noi ca ne este dor de tine
sper ca absenta nu se datoreaza vre-unei probleme de sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Simplisorrrrr ura ca ne-ai regasit!!!! Au tot intrebat fetele de tine, ma bucur tare ca sunteti bine. Sa vezi ce inseamna suavitatea unei granite... de cate ori trec pe straduta aia cu gropi, ma gandesc cu nostalgie: aici statea simpli.. vezi, un id dintr-o lume virtuala, o nostalgie dintr-o lume reala

1. Ilinca, 2 chestii pt tine:
- vigantol nici eu nu am mai dat de vreo 2 luni, si eu zic ca recomandarea ar trebui sa depinda MULT de copil, si anume: veronica s-a nascut cu fontanela micutica, max 1 cm, am stat cu frica pana la vreo 7-8 luni sa nu se inchida, deci nu a vazut vigantol deloc deloc [medica a zis asa], tudor s-a nascut cu fontanela de 2 cm, vara, a vazut vigantol fix 1 an, iar asta micu a avut fontanela cam 1,75 si tot cam 1 an a vazut vigantol. Lui o sa ii mai fac cate o cura de 3 luni prin decembrie-februarie, dar apoi iar pauza. Chiar pana la 7 ani mi-e greu sa cred ca e ok sa le dam vigantol, totusi.. sunt niste copii sanatosi, nu chiar ca pensionarii de iau zilnic cate ceva... daca stai sa citesti n suplimente si alte chestii, am ajunge sa mancam mai mult suplimente decat mancare normala, aer si voiosie...
- nici vorba ca personajele noi pt mine au fost neimportante, nuu, din 2 motive: daca erau neimportante nu as fi scris ca intentionat nu am scris despre ele, pt ca nu mi-as fi amintit de ele, nu? , si 2, personajele nu erau chiar noi pt mine, v-am zis, eu cand citesc/recuperez o fac cu toata fiinta mea, asa ca stiam deja mai mult sau mai putin din fiecare. In plus, sunt PERFECT DE ACORD cu mine insami sa nu o mai lungesc asa mult, pt ca eu, desi par de neoprit, de fapt ma mulez mult pe environment. Cand cineva se bucura de ce primeste de la mine, atunci ma "ofer:, cand nu, nu [de aia am scris ieri ca eu mereu sunt pe picior de plecare :(]. Dar acum, daca tot m-ai provocat, pot spune ca am vazut la tine ceva neasteptat: cum pot trai in tine [ca si in mine] 2 fiinte total diferite; una plina de ganduri, rascoliri, timiditate, profunzime, dar si umor si limbaj curajos si simpatic :) si alta ... de profa sigura pe ea, delicata, corecta si de neconceput stand alaturi de pasionali, rockeri, "neortodoxi" . Mi-a placut mult de tine, cineva a zis ca de andrei, eu recunsoc ca nu, mie de tine mi-a placut mai mult dintre voi 2. Si nu e linguseala, ca.. sper eu, sunt ultima din acest forum ce as putea fi asociata cu linguseala :)) poate doar cu lingura, ca deh, sunt cam grasuta :)))

2. Floric, EU eram fata cu laptele scos la vreo 2 ani dupa intarcare, , pot povesti tot dc vrei, dar pe scurt am fost la spitalul universitar [intr-o pauza, cu un coleg :)))] si in ambulatoriu s-a uitat un med de garda, a zis asistentelor: ia faceti aici o injectie s avedem ce mai face domnisoara noastra... eu intrebam de zor: pai ceva ecografie, analize pre, ceva? ala: taci si stai jos pe pat, ok, ma conformez, si pac, injectia, bisturiul, taie, si sare laptele [un fel de lapte condensat, galben etc] la vreun metru in sus, chiar pe fatza medicului, si med zice: ia uite domne ce ti-e si cu femeile astea, cum pun ochii petine cum te baga la alaptat sheesh, ciolegul meu ma astepta dupa o perdea... am plecat cu pansmanet, ceva medicatie, am revenit la control, scos pansamnet si azi e ok, dupa niste ani buni, se mai vede doar un fiticel mic din toata operatiunea, asa ca du-te undeva, nu sta,

3 Gianina, [pup

O zi buna,
anca
.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tb sa reiau.
€€multumesc din suflet simonei(adrisimo) pt ca a facut posibila prezenta noastra la sovata si pt ca a trebuit sa suporte toate ametelile, greturile, starile de rau si alte alea( stie ea care)ale mele si mariei.
a fost o iesire tare frumosa, insa drumul lung ne-a terminat fizic.am constatat cu tristete ca maria mosteneste de la mine raul de miscare.cautam remedii, altfel nu ne mai punem la drum.
am sa incep cu chitibus care e minune la casa omului. e atat de plina de energie... a avut rabdare sa distreze fiecare copil in parte.cred ca maria se va bucura tare mult s-o revada.
tudor se pare ca a fost iara pe placul mariei. am vazut-o cand il mangaia pe cap, si se tot baga in el numai s-o bage in seama.vero mi s-a parut mai cumintica.
despre oamenii mari....mi-a facut placere sa revad bucurestenii.
pisicii_06 formeaza o familie frumoasa, de gasca si sunt tare pupaciosi.uitasem ca ioana este asa inalta. si arata tare bine.ca are un zambet irezistibil stiti deja.ana e bestiala.e tare frumosa,inalta, frumos proportionata si vesela.
a lu gaza, super tari si ei.o familie pe cinste. tineri si frumosi.am impresia ca gaza mare o sa-i cam faca concurenta la gaza mik peste "ceva" ani.tu fata, da si tu din casa, spune ce faci de te mentii in "halul" asta.gaza mik e atat de vesela....toata un zambet. cum apuca de manuta ea copiii si-i plimba.o scumpete.fericit tati a vostru cu asa fete frumoase.
tare mult mi-au placut si a lu denisamada.asa mai calmi.da compenseasa adela la greu.la fel ca alti ghiocei si adela m-a uimit.e atat de finutza si atat de agera...zici ca-i argint viu.chiar azi am revazut pozele de pe picassa de cand era ea mik mik.
pe-a lu olga abia astept sa-i indop cu niste praji sa o vad atunci pe olga daca caraie ca tine regim. tu fata arati de nu se poate. ce vrei mai mult? se poate si mai bine de atat?mi-a placut tare cum arati. frumoasa rau esti. si mi-a placut mult geaca corai si cu cerceii.david este foarte schimbat fata de cum il stiam. era asa pufos ultima data, iar acum e "ditamai" baietelul frumos si tras printrun inel.
ela si ai ei mi s-au parut cuminti cu totii. s-au molipsit de la ianis? tare-i cuminte, s-a jucat frumos, s-a plimbat in liniste fara sa faca scandal.mi-a placut tare mult si de frumosul ianis.
si anca a avut "priza " la maria. a strigat-o chiar de cateva ori, dar n-a avut urechi pt ea.multumim pt balon, tare rau imi pare ca n-am ajuns cu el intact acasa.si imi pare rau si ca o sa ratez povestea de wek asta.as asculta-o cu sufletul la gura.esti bestiala cum "le povestesti".
ramona a fost si ea o prezenta tare placuta.asa calma, am zis ca e ardeleanca la origini.aceiasi impresie mi-a lasat-o si al ei sot.stefan e si el un baietel tare dulce si cu o fatzuca bestiala la trezire numai buna de pupacit.
annan, m-am simtit asa prost ca nu am recunoscut-o... ma ierti? mi-a mers la suflet nu alta.si daca ar fi vorbit intruna nu m-as fi saturat s-o ascult.mi-ai placut tare tare mult.si freza noua iti sade tare bine.multumim domnului H pt colectia impresionanta de vinuriandrei face parte din categoria baietilor tare titi. e tare reusit.s-a "scos" gaza cu asa un pretendent.
novus si ai ei. asa mult mi-am dorit sa o cunosc si pe novusica noastra ca atunci cand am avut-o in fata ochilor parca o stiam de-o viata. incantatori si ea si pisi al ei.alexandra e o minune de copil. frumoasa si se pare ca va fi o talentata gimnasta.pt tine ca organizezi asa intalnire frumoase.
ilinca la telefon mi s-a parut asa mai la "relanti" insa daca am fi avut mai mult timp de stat la povesti sunt sigura ca as fi constatat ca m-am inselat.stii ca in realitate esti mai slaba decat in poze nu?
ce norocoase sunteti voi ca aveti asa un fotograf profi care va face poze titi.multam pt pozele alese si nu numai.phiphi chiar ca atarna la cantar.are mami de calitate daca fata ia proportii.bravo mami.are o fatuzuca atat de blanda si de dulce sophiphica ca-ti vine s-o mananci.acum dupa ce ca-i frumoasa se arata a fi si mare dansatoare.
inapreda ...m-ati dat gata cu hainele voastre.mi-a placut si tunsoarea ta foarte mult. te prinde bine. ai tu stilul tau. seti tare trendi. la fel si baietii tai. de hainutele lui ian ce sa mai zic....l-as fi dezbracat nu alta s-o imbrac pe maria cu hainutele lui.bestiale toate.nu degeaba-i el ian impecabilu.sunteti si voi o familie tare frumoasa si in tendinte.
galatenii mei.....o placere sa-i revad si la distanta.
cu ei ne mai gasim si prin dragul nostru oras. pacat ca nu avem IOR si in galati
bia si bogdanel sunt tare scumpi si cumintei iar dragos cred ca v-a convins ca are niste ochi superbi.

am uitat sa zic ca si fetele m-au dat gata cu hainutele lor.care mai de care mai titi. mamicile pt alegerile facute.

ideea e ca sunteti o gasca grozava, niste familii frumoase cu copii pe masura.mi-ar fi placut sa am si eu jumatatea mea langa mine ca tare i-am dus dorul.maria a inceput sa tremure de bucurie in brate la tati. n-am vazut-o niciodata asa.

Mergi la inceput

am citit ca sunt multi copilasi de la munte cu mucisori. noi nu avem nimic, oare suntem normale?doar sranuta de vreo 5 ori pe zi.sper sa nu o deochi ca denisamada pe adela.

ilinca, poate nu mananca sophiphica de la ceva masele, canini.
eu nu ma mai mir. m-am obisnuit cu gandul ca maria atata poate. adica 100 max 150 ml, gr de "ceva". de restul tzitzi.nu vrei sa stii cum am eu tzitzile.a supt maria aproape tot drumul. s-a crucit simona. acum am 1 kg de crema pe ele.si

mi-a dat si simona ideea cu scrisul in word.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Nu, nu era vorba de dat Vigantol pana la sapte ani, ci pana la doi ( asa zicea le docteur). problemele care decurg din nedatul de vigantol pot debuta si mult mai tarziu, de la 6-7 ani incolo, ne-a explicat el. scuze ca n-am explicat eu cum trebuie! desigur ca sunt cazuri si cazuri, el zicea la modul general. fug la meditatii!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

NOI AM FACUT D3 injectabil. am terminat in iunie ultima injectie. faya e ca maria are inca fontanela destul de deschisa.daca a observat cineva.e cam cat o moneda de 10 bani.med de fam. a zis ca e ok cum e.

Mergi la inceput