Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Anaan, medicul lui monnvas parca lansase ideea cu pana la 7 ani, la asta se referise Anca. Stiu ca si eu m-am minunat
. Ca noua chiar nu cred ca ne-a dat cineva atata vigantol...hmmmm...de-aia m-o fi durand un omoplat la schimbarea vremii, si asta de la 18 ani?
Anca, faina descriere mi-ai facut...da' m-a distrat aia cu "de neconceput stand alaturi de rockeri, pasionali, neortodocsi"...fiindca eu chiar aia sunt!
(rockeritza convinsa, pasionala- ca reiese si din postari, nu?:)) si nu doar neortodoxa ci in general "nedusa la biserica", stii vorba aia
. Bine, eu te provocasem cu personajele nu (neaparat) sa vad cum ma descrii ci fiindca eram curioasa cum ii descrii pe ceilalti nou-veniti in grup, ca mereu mi-a placut sa citesc descrierile tale iar in intalnirile anterioare n-ai "crutzat" pe nimeni, spre deosebire de tura asta![]()
Miha, nu stiu ce sa zic de maseloase si caninosi, numa daca nu-i iese tura 2 de masele (dar e prea devreme, nu?!) ca restul ii sunt iesise toate si chiar ma laudam cum am trecut peste "manechinuieli" si-am trecut la mancat fara fasoane...am deochiat-o
In schimb pot s-o laud ca azi a dormit "regulamentar", de la 15.30 la 17.30. Si cand s-a trezit...a vrut tzitzi!!
Asta fiindca in sinea mea ma minunam de cat de des suge Maria, de ex, Phiphi avand programul ei bine-stabilit de catr ea ea insasi: dimineatza buna, la somnul de pranz si la adormitul de seara (+noaptea fara numar) dar de vreo 3 zile parca vrea sa suga nonstop!! Ser ca revine la bunul obicei curand!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas No, sa vedem ce-mi mai amintesc. Faceam sondajul pt ca al meu consort considera destul sa smotoceaca plodul cand sunt si eu prin preajma, de cate ori ii zic ca am treaba o ora-doua si sa ramana el cu dansul, isi ia rezerva "si daca apare ceva neprevazut?". ![]() ![]() Si daca tot s-a luat de mine ca-s cam stresata si isterica, i-am sugerat de dimineata sa-si bage in vocabular expresia: "iubito, ia relaxeaza-te tu un pic ca ies eu cu baiatul". Imi place timpul petrecut in 3, dar piticul meu nu e genul care sa te lase sa stai. Chiar daca se joaca tati cu el, nu ma lasa, de pilda, sa dorm, vine si ma trage jos din pat (sa inchid usa nu indraznesc, ca se lasa cu urlete). Sau, iarasi, tre' sa faca ceva f interesant ca sa pot sa lucru pt doc si si-asa mi-e greu sa ma concentrez. Pana la urma nu mi se pare ok ca si grija copilului, si curatenia, si gatitul sa intre by default in ograda mea, da' asta e treaba mea de rezolvat.Pe de alta parte, mi se pare si aiurea sa shada cu altcineva mai mult de o iesire in parc si cand il las (de obicei cu mama sau cu bunica) vin din oras alergand cu limba scoasa... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! Nu te stresa. Asa e si la noi. Acum ne-a luat la GUra HUmorului pentru ca, tine-te bine, "vrea sa stea si el cu Vladimir seara". A tot lipsit si saptamana trecuta cat a facut traseul si venea seara dupa ce Vladimir adormea. Mai mult ma bazez pe mama cand am vreo treaba de facut. |
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Bianca, unde shedeti in Gura Humorului? Vezi ca au o superpiscina prin Arinis, e noua si merge si pt bebei. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
La Best Western Bucovina. Am auzit de ea. Cred ca maine ii fac o vizita ca acum am fost la Manastirea HUmor.
simplyana_m spune:
Mai, dar cata lume la Sovata!!!

Am citit relatarile ANCAI, MIHAELEI, super!!!!Am vazut si pozele ILINCAI!

Ce-au mai crescut ghioceii nostri!!!Inclusiv BB3-Robert-Adrian arata a baietel mare! Dati-mi si mie careva PM cu parola de la mailul comun, sa mai vad poze, ca nu ma mai satur! Sunt atat de frumosi copilasii astia ai nostri! Ne-a oprit printr-un mall pe-aici o familie de mexicani (e plin aici de toate natiile si rasele pamantului: indieni, chinezi, filipinezi, mexicani, chillieni, arabi, marocani, africani, italieni, nemti, francezi, rusi, unguri, romani cat cuprinde, etc) sa ne zica de Luca: "very handsome baby!!Very handsome!"
Si eu ma gandeam ca daca ar vedea toti ghioceii, ce frumosi sunt, ar ameti!
Am citit si cate ceva despre achizitiile verbale ale copiilor. Hahaha! Superfunny!!! Noi din-alea n-avem. Inafara de "bapa", care e apa de baut, nimic inteligibil sau statornic...o tine 2-3 zile cu cate o "vorba" gen: acam: m!, care initial am crezut ca inseamna sa mancam, dar a disparut din vocabular, ca toate celelalte "formatiuni". Mai zice "ush!" cand vede musca sau "shitz!" cand vede pisica (nu miau, nu pis, si nu in poze, ci doar live). In rest, nici mama (decat la maaaare ananghie).
Suntem tot pirpirei, desi fatzuca s-a schimbat, cand il vezi in poze, zici ca din septembrie merge la scoala, dar numai mimica e de vina, in realitate e tare maruntel (n-am idee cate kg). N-am ajuns la niciun fel de doctor ( pt raceala am luat nurofen, ser in nasuc si osciloccocinum), nici ortoped, am reluat vigantolul cu de la sine putere, dupa experienta Guliei. Avem suzeta, nu vrem olitza, lapte( 300-400ml/zi) si apa cu biberonul...singura "apucatura" de baiat mare e dormitul singurel (nu adormitul) in patuc de copii mari, fara zabrele, doar cu o aparatoare-anti-rasturnat-din-pat, si noaptea cand se trezeste vine peste noi in camera sa vada daca suntem. Dupa ce se convinge ca suntem acolo si ne trage un zambet larg, adoarme instant la loc, la mine in brate, in drum spre camera lui.
Si cam asta fu raportul. Deocamdata.
http://www.lucamic.blogspot.com/
mihaelacg spune:
simply, bine ati revenit.ne-ati lipsit tare mult.ma bucur sa aud ca v-ati acomodat usor.
spalam vasele acum si mi-am amintit ca am uitat de bb3.pai cum sa uit eu de frumosii lui ochi si privire patrunzatoare.si-acum imi vine in minte faza din seara in care am mers la voi in camera si el dormea dezvelit. el este exact cum eram eu cand eram mica.cu doi frati mai mari."trai" pe mine.si pe el cred ca la fel.ma scapau in cap din carut, fratele mijlociu imi bea biberonul de lapte iar eu mancam cate-o bataita la fund ca plang degeaba. adica spalata is, dormita is, pe deasupra mai eram si mancata
parerea mamei, pana l-a prins odata pe frate`miu pe hol cum imi savura pe ascuns laptele.
oricum sunt convinsa ca bb 3 o duce tare bine cu v+t.mai ales cand s-o mai mari putin sa vezi distractie.
i-ai luat la baiat piramida?
IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC
mihaelacg spune:
monnvas, m-am distrat tare cu domn` injiner.ce vorbaret e, si ce discutie serioasa avea el la telefon.cred ca "punea" de-o lucrare .
eu cu maria stau zi lumina.o chinui la greu. o iau cu mine peste tot la orice ora din zi si din noapte.
o sa-mi fie tare greu cand ma intorc la munca.nu stiu cum o sa fac atunci.la un camin particular, cea mai ieftina taxa e 6 mil 500.iar eu la munca iau 8 mil.la una de stat nu-l dau ca sunt ff multi copii si ingrijitoare putine.tb sa ma gandesc serios ce o sa fac.
IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC
simplyana_m spune:
Si sa mai descriu peisajul:
Ati remarcat parculetul de joaca, e plin de ele, (fie cu nisip, fie cu zgura) la fiecare colt de strada, toate "uscacioase", fara umbra sau verdeata, decat extrem de rar, cu gardut din-ala colorat, arata toate la fel si sunt impracticabile ziua pe timpul verii. Vara, nu e nimeni pe nicaieri in timpul zilei. Cand se lasa seara se varsa toti din case in strada si se aglomereaza de n-ai loc sa arunci un ac. In parculetele astea parintii nu prea intra, stau pe margine la barfa si bere, sunt pline-ochi cu copii de toate varstele care se descurca singuri, se catara peste tot (pe mine ma ia cu ameteala cand ii vad cocotati pe acoperisurile chiosculetelor si apoi sarind jos, in capetele altora), cad, se lovesc...se ridica si isi vad de treaba, parintii intervin foarte rar. Cu jucariile la fel, daca nu impart de buna voie, trebuie sa si le protejeze singuri. Fiecare face ce il taie capul. Si cu toate astea toti sunt voiosi, foarte rar auzi vreun scancet, copiii sunt foarte civilizati, ii protejeaza pe cei mai mici, ii ajuta, isi cer scuze daca ii lovesc, etc.
Noi locuim in San Sebastian de los Reyes. Localnicii ii zic "SanSe", si eu cu Mimi ma distrez tare, zicem ca am ajuns intr-un fel de Banat, ca si colegii nostri de facultate timisoreni prescurtau tot, vorbeau in propozitii de genul: " In drum spre faculta(-ate) am timp sa beau o cafa(-ea), sa mananc o praji(-tura), ca profa(-esoara) de peda(-gogie) intarzie mereu.". Si acest "Sanse" e pentru Madrid un fel de Baneasa pentru Bucuresti. Aici e cea mai veche corrida, aici se da drumul la tauri pe strazi, cum am vazut la tv, Mimi chiar a prins "fiesta" asta. El e un fel de suburbie/orasel... despartit de Alcobendas, oraselul vecin, de o strada. Si e chiar strada de langa noi, ca noi luam patrunjel din Alcobendas - adica traversam
. Spre rusinea mea, in Madrid, in centru, n-am fost inca, mergem in we asta, ca luni si marti e fiesta, =liber mimi la servici
. Stradutele sunt inguste si abrupte, orasul e pe coline, si daca nu urci, cobori. Incaltamintea cu toc e impracticabila. Lucky me. Aici e foarte multa vegetatie (care de fapt e foarte putinaaaaaa) in comparatie cu alte zone ale Madridului (asa am vazut din tren), insa si cel mai chircit gardut viu are la radacina retea de furtune pt irigat, altfel e mort. Zona e cu adevarat arida, n-am mai vazut asa ceva. Si ploaia. Ploaia e si ea ciudata, marunta, egala, calma, fara zgomot. Eu din casa nu-mi dau seama daca ploua decat daca ma uit pe pavaj in chiar momentul respectiv, il vad umed si ma concentrez sa vad si stropii. Altfel, in 30 min e uscat totul la loc.
Gusturile la mancare nu difera prea mult. Specific e "jamon"-ul, un fel de jambon, ruda buna cu "prosciuto"-ul italienilor, dar mai gustos. Astia mananca multi iepuri (mniam-mniam, vorba Alexandrei"), unde se vinde pui, se vinde si iepure. Si fructe de mare. Avem o "pulperia" peste drum, un fel de bar-restaurant cu 3 mese unde se servesc specialitati de caracatita. Si cel mai misto specific al zonei e ca nu primesti nicaieri de baut (alcool) fara ceva de mancare din partea casei: masline, anshoa, sandwich-uri cu jamon, chipsuri, creveti, etc. Si la fiecare rand de "beutura" mai vine alt rand de "tapas" (asa le zice), de alt soi. E foarte misto faza

.
simplyana_m spune:
Si uite ca a venit Mimi acasa. Stiti voi faza, ca eu in we nu intru pe forum, ca e Mimi calare pe tastatura. Si e mai puternic, chiar daca e din 1924 (ILINCA, asa zice si el cand il intreaba cineva ce-i cu nr ala pe el, ca e anul nasterii. De fapt nu reprezinta nimic, ca si celelalte tatuje. Pe langa "anul" asta si codul de bare, mai scrie pe el "MIMI"-de-acolo ii zic eu asa, ca pe el il cheama Daniel
, si un pestisor mort. Mort pt ca si l-a facut singur - pe toate le-a facut singur- si l-a facut cu burta-n sus

De citit sigur mai intru eu sa mai citesc, dar de scris nush daca mai apuc.
Asa ca v-am pupat. Pe toate si pe toti ghioceii. Apasat.

Ilinca_M. spune:
Ce fain, simply (si noi prescurtam, nu doar timisorenii
), am si intrat in atmosfera! Ei, acolo ar fi de mine, mie-mi place caldura
. Bine, sa vad tauri pe strazi as plange de mila lor, in rest suna bine ce povestesti
. La bautura normal ca se da masline/chipsuri/creveti etc fiindca-s sarate si te indeamna la inca un rand de bautura...si inca un rand...si inca un rand. Si la noi a inceput sa se practice asta (cu alune de ex.) chiar a fost un subiect de discutie pe masina cu Hashul lui Anaan
. Sa mai povestesti! Mura cum se simte in noul camin?
Ha, a adus huzband o pizza si guess what: lui Sophiphi nu-i mai ies masele, ca pizza n-a refuzat-o! ![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Si uite ca a venit Mimi acasa. Stiti voi faza, ca eu in we nu intru pe forum, ca e Mimi calare pe tastatura. Si e mai puternic, chiar daca e din 1924 (ILINCA, asa zice si el cand il intreaba cineva ce-i cu nr ala pe el, ca e anul nasterii. De fapt nu reprezinta nimic, ca si celelalte tatuje. Pe langa "anul" asta si codul de bare, mai scrie pe el "MIMI"-de-acolo ii zic eu asa, ca pe el il cheama Daniel ![]() ![]() ![]() De citit sigur mai intru eu sa mai citesc, dar de scris nush daca mai apuc. Asa ca v-am pupat. Pe toate si pe toti ghioceii. Apasat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Hahaaa, io chiar mereu m-am intrebat de la ce-o fi venind "Mimi"
Si nu esti geloasa pe prezumtiva mimi? Io l-as fi pus s-o taie cu o linie, ca greselile la bac, si sa scrie langa "Ana":))))Si-a facut singur tatuaj? Chiar e boemo-excentric, imi place de el!

Tie nu ti-a facut? Vreun liliac leshinat (adica cu capul in susmami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata