Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 8
mihaelacg spune:
l-am vazut si eu pe luca mic, mare.e mai subtirel si inaltut.si frumusel foc.asteptam poze noi din acest wek.
IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC
Bianca2503 spune:
Mai fetelor!
Aseara, pe drum inspre Bucovina, nu stiu la ce ma gandeam eu si deodata in minte imi vine Simplyana. SI imi ziceam ca intru azi pe forum si intreb de ea si ii trimit un mesaj.
Gand la gand cu bucurie ca sa zic asa. Asa tare m-am bucurat cand am vazut ca a scris....
Anaan spune:
Novus, am trimis dvd-urile, maine sosesc. Probabil o sa sune curierul pe nr lui Pisi
, ca pe acela il avea H.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
denisamada spune:
Bine ai revenit Simply!!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io dupa ce am fost dependenta de rinofug 7 ani (da, 7 ani! zilnic, inclusiv noaptea...in ultimii doi ani ajunsesem la 2 sticlute/zi, una ziua, una noaptea) deci dupa 7 ani - eram convinsa c-o sa ma tzina toata viatza- de asemenea experientza (in primul an de invatamant ziceau elevii ca ma droghez, era imposibil sa rezist 1 ora intreaga fara rinofug ) eu sunt foarte rezervata in privintza a ceea ce intra in nasul lui Sophiphi[...] Anaan, io nu i-am dat vigantol vara asta la sfatu' ficatzelei dar de data asta sfatul ei "rima" si cu ce am citit prin alte parti. Voi toate ati continuat vigantolul zilnic si vara?...(acum trebuie sa-mi reintru in mana, sper sa nu mai uit |
Marturisesc si eu o dependenta de Bixtonim de vreo 8 ani...

Noi tot racite suntem... Piticul mucios, iar eu din ce in ce mai rau... n-am mai avut demult asa o raceala...
dar scap eu si de asta. Mie raceala asta mi-a skimbat copilul... Stiti copilul meu ala care se culca singur? Gata! Nu-l mai am. Combatem cate 1-2ore pana adoarme... Cauze combinate: muci (scot cate un borcan, dar ea tot nu respira bine...) si lipsa de suzeta, ca le-a mancat pana la mushtiuc.

Asa, DAR copilul asta nou mananca! Ei, nu
, dar oricum... mananca ceva. Ma kinui sa o culc de mai bine de o ora, ca parea ca ii e somn... acum se joaca...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Uitai sa scriu la pranz: mie NU imi place cine a luat Nobelul, dar ma bucur ca anul asta macar n-a mai fost o anexa la alea politice (sau o fi fost, da' nu cunosc eu activitatea onor subiectului). Mi-a placut in schimb cui au dat Nobelul pt pace. Ma si intreb in ce cont livreaza banii, ca sa nu-i confishte guvernul chinez.
Denisamada
sa va faceti bine, puteti folosi un pic de Protargol ![]()
Bianca, ma gandeam io ca la Best Western stati cand ai zis de piscini, saune si alte alea. "Dixtractie" placuta, ia vezi, merge telescaunul?
Un
maaaare pt Dyana, ca acum are mare nevoie.
Si multi
pt clotza Simply, ca trecu pe la noi cu vesti.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
elena.elena spune:
Salut feteleor dragi, mi-e imposibil sa tin pasul cu voi dar am citit pe sarite si ma bag si eu la discutia despre otita si vigantol: Eva a vut otit de 2 ori pana acum si mi-am dat seama(tarziu) ca era de la nasul necuratat suficient, acum deci ca e racita i-l curatam bine si de cateva ori ii puin si apa de mare dar as prefera ser ,sa ma mobilizez sa gasesc un recipient de turnat pe nas.. dr ei a zis sa-i dau Vigantol 2 ani neintrerupt dar bineinteles ca eu is mai desteapta si informata decat ea
si i-am dat pana in vara cand am intrerupt si acum ne-am amintit ca trebuie sa reincepem, ii dau 3 pic dar una cred ca ramane pe l-ta.... Va marturisesc ca imi place tare dialogul si prietenia dintre voi, mai rar asa ceva , bravo voua! Pupam toti bebeii si cei bolnavoiri sa se faca bine repede!!!! 

Eva
novus spune:
Hello !!!
SYMPLIANA, bine ai revenit 

!!!
Ce fain ai povestit de pe la ''voi'', cred ca o sa organizez o intalneala si acolo, ce zici
? mie imi place caldura , si berea normal ![]()
Dyanna, un
mare ca sa treaca supararea si stii ca te asteptam aici cu bune si rele 

Ilinca, cu Sovata era o vorba : merg la Sovata sa-l cunosc pe tata deoarece statiunea e recunoscuta pt tratarea probl ginecologice , te-ai prins amu ?
Cu mancarea sa stii ca asa a fost Alexandra pana inainte de Sovata, nimic aproape in afara de bitzi si covrigi plus alte prostii de genul asta toate stropite din belsug cu mult laptic
Si cand vedeam meniurile Gianinei imi venea sa ma tot duc
, ma gandeam ce sa-i mai dau, i-am luat si ceva multivitamine un sirpo de la Dr Theiss am zis sa compensam cumva lipsa cu desavarsire a fructelor , carnii si legumelor
Mai nou si-a revenit, fructe tot nu mananca, borcanel doar unul singur hipp- curcan cu legume dar doar cand suntem in deplasare, in rest diverse la pranz dar ok
Mihaela, si eu am avut acelasi feeling cand te-am vazut, parca nu ne vazusem de cateva luni doar 
Anaan, mersi mult !!! luni fac si eu livrarea 
Olishka, cum esti ? am vrut sa te sun azi dimineata dar m-am luat cu treaba 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Olga, acum am vazut comment-ul tau pe picasa. Si eu banuiesc ca e frumos la cules de mere, nu stiu,
ca pe mine m-au chemat ai mei rapid de la birou sa fac poze la "mosie", de asta si costumatia cu toc printre copaci
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Noi tot racite suntem... Piticul mucios, iar eu din ce in ce mai rau... n-am mai avut demult asa o raceala... dar scap eu si de asta. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Eu crezusem ca v-ati facut bine...of, of, sa va treaca betesugul!

Mada, da-le si fetelor linkul de la pozele tale, ca tare le-ar fi vazut si ele

Cat despre Adelakele ( mai) mancacios...pai nu i-am urat eu la majorat apetit pe placul tau?!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
cami_05 spune:
Sympliana, bine ai revenit!! Super fain ce povestesti tu pe acolo.
Mihaelacg, eeeeeeei mie chiar mi-a fost dor de tine!!
Si bineinteles de niste retete de mancare ![]()
Ilinca, esti mortala! Nici eu nu i-am dat vigantol Iuliei in vara aceasta. Dr. mi-a spus sa intrerup si sa incep din nou in septembrie. Zis si facut!

) eu sunt foarte rezervata in privintza a ceea ce intra in nasul lui Sophiphi