Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, sa vedem ce-mi mai amintesc.

Faceam sondajul pt ca al meu consort considera destul sa smotoceaca plodul cand sunt si eu prin preajma, de cate ori ii zic ca am treaba o ora-doua si sa ramana el cu dansul, isi ia rezerva "si daca apare ceva neprevazut?". Si daca tot s-a luat de mine ca-s cam stresata si isterica, i-am sugerat de dimineata sa-si bage in vocabular expresia: "iubito, ia relaxeaza-te tu un pic ca ies eu cu baiatul". Imi place timpul petrecut in 3, dar piticul meu nu e genul care sa te lase sa stai. Chiar daca se joaca tati cu el, nu ma lasa, de pilda, sa dorm, vine si ma trage jos din pat (sa inchid usa nu indraznesc, ca se lasa cu urlete). Sau, iarasi, tre' sa faca ceva f interesant ca sa pot sa lucru pt doc si si-asa mi-e greu sa ma concentrez. Pana la urma nu mi se pare ok ca si grija copilului, si curatenia, si gatitul sa intre by default in ograda mea, da' asta e treaba mea de rezolvat.

Pe de alta parte, mi se pare si aiurea sa shada cu altcineva mai mult de o iesire in parc si cand il las (de obicei cu mama sau cu bunica) vin din oras alergand cu limba scoasa...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Bianca, unde shedeti in Gura Humorului? Vezi ca au o superpiscina prin Arinis, e noua si merge si pt bebei.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

gianina eu veau sa scrii in continuare meniul de la gradi chiar daca nu te rog in fiecare zi te acum ptr toate de pana acum si inca ptr cele urmatoare.

dragastoasa de Dragos

aoleu, am uitat (nu trebuie sa ma rogi, placerea este de partea mea, doamna draga)

ieri:
9 - Ceai de macese cu lamaie; Tartine cu cascaval;Tartine cu pasta de masline
11- Fructe asortate
12.30 - Supa de vitel;Pulpa de vitel cu mix de legume; Tort cu branza proaspata
16 - Tarta cu piersici

astazi:
9 - Lapte cu cereale; Tartine cu unt si miere
11- Fructe asortate
12.30-Cartofi copti umpluti cu branza si smantana;Pulpe de pui cu sos de legume; Mere coapte umplute cu miez de nuca
16- Prajitura cu prune

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

a gianina eu astept in continuare cuminte poze cu micsunica, da?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anaan, io nu i-am dat vigantol vara asta la sfatu' ficatzelei dar de data asta sfatul ei "rima" si cu ce am citit prin alte parti. Voi toate ati continuat vigantolul zilnic si vara?...(acum trebuie sa-mi reintru in mana, sper sa nu mai uit)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Ilinca, eu ti-am zis doar ce ne-a explicat omu', poate Ficateaua are dreptate in cazul lui Phiphi

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Rima dar cu o marja de e(/o)roare. Adica Vigantol neintrerupt pana la 1,6-2 ani era regula,iar Sophiphi face indata 1,6 ani...

Vazut pozele cu Lucosan barosan... Ma bucur pt voi, ca v-ati adaptat repede! Am vazut si o frumusete de parcuri si un Lucos jucaus...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

a gianina eu astept in continuare cuminte poze cu micsunica, da?

dragastoasa de Dragos

da, da
poate am noroc sa-mi trimita educatoarea poze de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tufete, am vreo sansa sa gasesc mesajele scrise dar ne trimise? iar am dat back de 2 ori. ma impusc.
astept raspuns rpd, daca nu, sa ma apuc iar de scris

IMI DATI SI MIE UN VOT? VA MULTUMESC

Mergi la inceput

bianca - sa mananci niste choux-a-la-creme si pentru mine

edit: sunt bestiale acolo in zona; uneori ,ma duceam special pentru a manca praji facute acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mi-a zis ca e trimis mesajul dar nu-i.
am zis eu ca inca nu-s apta pt scris pe forum.mai bine imi iau un pahar cu vin rosu sa pun sangele la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

s-a trezit maria.

am fost la sovata sa-l cunoasca maria pe tata.o parte din cunostintele soacrei cred ca maria si-a facut aparitia la mine in burtik dupa concediul la sovata

Maria

Nimic n-am inteles
Anaan, tu pari a fi inteles, imi explici si mie?
Interesant ca nici huzbandul meu nu-si pierde NICIODATA rabdarea cu Phiphi; noaptea cand se trezeste urland groaznic, el o ia, fiindca eu ma enervez ca nu ghicesc motivul pt care plange/ ma agit/ ma simt frustrata etc. El e intotdeauna calm cand vine vorba de Sophitela.
Nici io nu-s in cea mai buna pasa: de aproape o saptamana Phiphi e in greva foamei, borcanelele altadata mult adorate sunt cah, nici macar alea cu fructe, mango cu nu stiu ce faina (fusese preferata!), nu mai vrea si gata! I-am pus si in farfuriuta, sa creada ca io am gatit, degeaba. Nu vrea nici altceva,nici piure de cartofi cu ficatzel, nici MBS, nimic nu-i e pe plac. Nici banane sau mar nu mai vrea. In schimb nu refuza covrigi, biscuiti, paine. Si biensur suge ca disperata, zici ca amu am adus-o de la maternitate
In plus niciodata nu stiu care-s planurile pt. somn, v-am zis, plaja e intre 10.30 (bine, a fost exceptia, ca a fost mai molesita de la un pic de febra) si 18! Acum doarme de la 15.30, sa vedem cat o tine!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput