Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan te ajut eu cu Kiabi. Zi-mi ce vrei si se rezolva

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, ioi ce te iubesc eu pe tine!!!
M-a apucat obsesia cu turquoise-ul - ca-mi place cum ii sta Guliei cu aceasta culoare- si am ochit in catalogul Kiabi niste haine ce au colorul cu pricina; iti dau un link, sa vezi la ce ma refer ( pag. 16, jos, puloverul, camasa si geaca):
http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm

Ei zic ca au masuri de la 18 luni la 5 ani; dar vezi tu, daca i se potrivesc lui David ( iepurasul), i se potrivesc si lui Andrei, ca au cam acelasi gabarit. Imi trimiti contul tau si eu virez banii( si un vin rosu buuuun, cand vine Novus la Bucuresti!); de graba, nu e graba deloc, ca nu-i necesitate, e cam moft, nu trebuie sa-ti faci drum special acolo pentru mine; pur si simplu cand ai si tu treaba prin zona, ma rezolvi si pe mine. Multumesc tare mult pentru bunavointa!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Foarte faine hainutele, mi-au facut si mie cu ochiul, asa ca sigur ajung curand acolo.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetelor! eu sunt racita moarta. M-a luat ieri dupamiaza si a evoluat rapid. Sper si ma chinui sa nu-i dau si Mamarutei mele. Trag tare sa ma fac bine sa ma bucur si eu de praji aduse de Mihaela. Am intrat doar sa dau un semn sa nu ziceti ca am disparut asa in ceata, mai ales dupa propunerea lui Annan. Iubita permite-mi sa-ti dau un raspuns cand ma fac bine. Mai ales ca asa cum zicea si Ilinca a fost ceva si cu Bogdanel a lui Petra Tudor dar eu tineam minte ca ni l-a suflat cineva exact de sub nas. Soo nu vreau sa prelungesc singuratatea frumosului Andrei dar sunt convinsa ca are intelegere fata de viitoarea mama soacra.

Gat pup. Am sa mai citesc dar nu cred ca o sa scriu pt ca nu ma simt in stare in plus sunt un pic cu fundul in sus si nu gadesc prea limpede. Pupici si multa sanatate tuturor.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup si eu fetele repede repede; n-am avut timp de nimic azi, ca ne-am trezit la 10 ( e pura intamplare, n-am mai pupat asa ceva pana acuma, si e rezultatul trezirilor de peste noapte cu urletele de rigoare din cauza de nasuc infundat si nevoie de picaturi... care-l fac isteric; habar n-am de unde se infunda, ca mucisori nu mai produce.... ma rog, vedem noi, dar deja fonfane si acum, asa ca mai tragem cu siguranta si la noapte o ura de urlete/zbierete); si azi m-a apucat si gospodareala si gatitul; am facut mancarica de curcan pentru mutzu, copanele crocante, friptura de porc si cartofi cu rozmarin la vasul roman; plus o varza cu ciolan afumat la vasul roman azinoapte; acuma se vaita cristi ca da pe afara, sa nu mai fac asa ceva ca el nu poate sa se abtina si e plin ca o gasca indopata;
da' ce sa fac daca-mi e drag vasul asta de nu mai pot???!!!??; maine vreau sa fac paine in el, tare curioasa sunt cum iese;
si o tura de briose ca am gasit tavi azi la real; erau seturi de 2 tavi, una de briose clasice, una cu fundul in forma de .... ceva gen floricica/stea cu multe colturi- dar ascutita in jos; deci ce iese de acolo.... ar fi o chestie steluta cu multe colturi si ascutita si deasupra bombata, dar cred ca arata tare bine pe platou. eu am luat 2 seturi, ca n-am de gand sa coc cate 6 briose odata

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata!Nu prea-mi vine sa cred ca dau eu cafeaua astazi!Am avut un weekend aiurea de tot...Eva are un fel de otita, va spuneam eu vineri ca nu e in apele ei, a facut febra si 39.4 peste weekend, am ajuns cu ea la spitalul de copii la ORL, caci am banuit ca se trage de la urechiuse. Se pare ca mai coincide si cu iesirea premolarilor Luam antibiotic, in concluzie. Acum ar trebui sa o duc iarasi la spital sa o vada dr si sa ii faca si un set de analize, iar ea doarme asa de linistit, pe timpul noptii a fost tare agitata...Hai ca ma bag si la capitol nou!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gata:Capitol nouAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Placinte, prajituri, palinca...eu n-am vazut la Sovata, dar sunt convinsa ca au fost

si muffinis mei au fost... eu numai de palinca stiu

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput