Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 21
Ilinca_M. spune:
Si la noi pare vreme frumoasa, de la geam (ca afara n-am iesit inca, Sophiphica doarme de la 13.30, mare minune!!)
Novus, ambele tipuri de praji erau rotunde, tu de care zici, alea una peste alta (pricomigdalele) sau alea simple?
La Multi Ani, Naty!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Si la noi pare vreme frumoasa, de la geam (ca afara n-am iesit inca, Sophiphica doarme de la 13.30, mare minune!!) Novus, ambele tipuri de praji erau rotunde, tu de care zici, alea una peste alta (pricomigdalele) sau alea simple? La Multi Ani, Nayt!! ![]() ![]() ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
la pricomigdale
, eu le ziceam rotunde pt ca ma gandeam la o mingiuta www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan, pe unde umbli de nu vii la o poveste ?
InaPreda si tu esti chemata la raport URGENT !!!!!
Aaaa maine face ginerele meu 1 an jumate asa ca o sun pe cuscra sa vad ce ganduri are ca nu se mai poate asa 
Se audeeee Shasa ??!! ne e dor de voi !!!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Si eu is mare fan de pricomigdale
Vaaai ce pofta mi-ati facut 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Si eu is mare fan de pricomigdale Vaaai ce pofta mi-ati facut ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pacat ca nu ai mai apucat la cele aduse de Ilinca, erau deosebite, pe bune
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
buna seara,
am reusit si eu sa citesc din urma, si am vazut postarea nicoletei. Nikoleta imi pare rau ca treci printr-o experienta destul de neplacuta (ca divorturile sunt tare urate, si scot multe mizerii la suprafata), dar te felicit ca ai avut curajul sa pui punct unei relatii care nu mai mergea.
iti doresc sa ai putere si sa treci cu bine peste asta.
simonapro spune:
Buna, fetele!
V-am citit printre picaturi, ca imi pica ochii de somn, am fost la nunta si nu am dormit decat vreo 3 ore, ca barbatii au avut grija sa mergem si la ciorba de potroace ![]()
A fost frumos, cu exceptia vremii, am tremurat bine de tot ziua,iar noaptea a plouat in continuu. Chiar a picat bine, ca nu mai dansasem de ceva vreme. Pacat ca nu am facut poze, ca normal de ametita ce sunt am uitat sa iau aparatul de acasa 
M-am bucurat sa vad ca au mai scris fete ce nu ne mai vizitase de ceva vreme, un
pentru ele sa apara mai des.
Maine am treaba multa, am de tinut doua traininguri cu vanzatorii de la Domo, ca sa mai ies din cotidian si sa mai fac si eu un ban, mai rau e ca nu prea m-am pus la punct cu amanuntele, dar sper sa iasa bine, mai ales ca am si de condus o gramada si eu cum fac asta destul de rar 
La multi ani Naty!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Fug sa fac baita ca inca mai am fixativ cu gramada in cap![]()
O seara frumoasa!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Salutare!
Azi am fost la aniversarea unor prieteni ( la pranz) si apoi, dupa ce a dormit Andrei, am profitat de vremea frumoasa si am iesit toti trei in parc.
Olga, nu fii suparata, asa sunt barbatii, de multe ori motivele pentru care ne necajim noi lor li se par minore
si reactioneaza ca atare, adica discutiile li se par inutile, ne mai ridiculizeaza pe ici pe colo, nu fac niciun efort sa-si schimbe naravurile ( ceea ce, evident, ne enerveaza si mai tare!). Bun sfatul Novusicai: taxeaza-l
cand iti cauzeaza nemultumirea ( si simplul fapt ca o transpui in cuvinte te ma elibereaza de nervi), nu tine in tine, ca altfel se tot aduna pacatele pe raboj si vai de el cand rabufnesti!
Pisik, ma bucur ca ne-ai dat de stire despre voi
, chiar si asa succint. Noi am reglat problema somnului mai nou - zic bogdaproste
- il trezesc la opt dimineata, pe la 14.30-15 se culca de amiaza si seara pe la maxim 11 doarme bustean. 
Ilinca, la prostia aia de reality show nu ma uit constant, doar ca am prins doua episoade ( si mi-a fost de ajuns!) pe cand butonam telecomanda. Adevarul e ca ma uitam ca la un accident
, imi displacea total, dar nu ma puteam desprinde de acolo.
Tufete bucurestence, care faceti cumparaturi in mod frecvent de la Kiabi sau care stati in apropierea unui magazin Kiabi, ca am vazut un catalog si as vrea sa-i iau ceva lui Andrei de acolo...si la cin' sa apelez si eu, daca nu la voi?!
Ramona, la noi probleme cu putza odraslei nu s-au inregistrat![]()
Simona, sa-i dai gata la training.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Simona pai fa-ti repede baita si baga-te la somn, sa fii in forma maxima maine. Lasaca recuperezi tu orele de somn, important este ca te-ai distrat
Si eu am fost de curand la o nunta, la buni prieteni si m-am distrat cum nu m-am distrat de ani buni. Poze am facut multe, caci noi ne-am ocupat de asta
Anaan te ajut eu cu Kiabi. Zi-mi ce vrei si se rezolva 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Anaan te ajut eu cu Kiabi. Zi-mi ce vrei si se rezolva ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga, ioi ce te iubesc eu pe tine!!!

M-a apucat obsesia cu turquoise-ul - ca-mi place cum ii sta Guliei cu aceasta culoare- si am ochit in catalogul Kiabi niste haine ce au colorul
http://www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm
Ei zic ca au masuri de la 18 luni la 5 ani; dar vezi tu, daca i se potrivesc lui David ( iepurasul

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)