Ghiocei de Martie-Aprilie***259***
Raspunsuri - Pagina 15
olishka spune:
Si eu sunt tare suparata ca nu lemai trece raceala la copii. Eu sper sa-l duc saptamana viitoare la gradi pe David.
Trebuia sa fim la ora 5 la sarbatorita si fii-meu inca doarme 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Ilinca eu ma incumet sa mananc praji facute de tine
Pisik a adus muuuulte praji, de au ajuns si la cei mari si la cei mici pe saturate (sau nu stiu daca pe saturate, dar eu m-am servit de cateva ori caci taaare bune au fost
).

Bianca2503 spune:
ILINCA, dar nu-ti imagina ca ii dau sa bea. Adica-ca astea ar face parte din meiul zilnic. NU!Eu nici nu cumpar. NU am in casa cico.
Cred ca pe el il atrag ambalajele. Iar ce exista la doza clar trebuie desfacut.
Asa ca stai linistita ca nu ii dau cole si fante.
pisigri spune:
Scriu intr-o mare fuga, pe puncte :D
1. Multumesc celor care s-au gindit la noi!
2. Multa sanatate cornuletzului-cu-lapte si mamicii !
3. La multi ani multilor sarbatoriti pe care i-am ratat zilele astea !
4. Noi am scapat de punctie. Ne mai vedem luni. Am schimbat branula in mina cealalta, si acu e rau, cred ca o deranjeaza ca nu foloseste mina deloc. La prima branula, parca nici n-ar fi avut-o...Ma rog, luni speram sa scapam de ea
5. Nu stiu daca se mai insist cu gradi. Bona pe placul meu nu am gasit deloc deloc...habar nu am ce sa ma fac.
6. Dor de duca am si eu, din plin. Nu de duca de linga Pisilinca, ci de duca asa...in general. De libertate si lipsa de griji si adolescenta....
7. Muci. Noi vad ca nu am reusit sa scapam de ei decit cu aerosoli. Apa de mare o irita, si pe mine ma irita, mi se umple nasul de muci dupa ce ma pufai, si mi se infunda ca la balamuc....Aerosli am facut asa: 10 ml de ser fiziologic, 1/2 fiola dexametashone, 1/2 fiola ACC300. ACC-ul nush pençe, dar adaca asa am primit indicatii, asa prestez...
8. Andiaroro, mie mi-e tare dor de tine. Mai treci mai des pe la noi.
9. Chaaaaatooooooo !!!!! Ti-ai luat nasul la purtare, mai zi-ne si noua un bonjour sa aflam ce face Izia
10. Sanatate si lui David, acu mi-am amintit ca zicea Olga ca si ei sint muciosi....
11. Simply, vreau si eu acolo la voi. Si mie imi place caaaaald si soooaaaare.
Sint 100% sigura ca am ratat cite ceva. Iertare !!! Citesc cite o pagina la 2 ceasuri...ma ambitionez sa termin de citit inainte sa scriu....si iac-asa....nu mai stiu ce am citit.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Ooof, inca un motiv sa-mi para rau ca nu am mers de vineri...prajiturile pisicesti

Olishka, sa zic drept eu nici nu am incercat macar vreodata sa fac prajituri, doar muffinsi. Poate chiar mi-ar iesi bune, mai stii?!
Bianca, sorry ca intelesesem aiurea, ca mai beti din cand in cand o "fenta" si alte cele...ca io abia am reusit sa-l dezvatz de obiceiul asta pe huzband, ca-l luase de la muma-sa, ea mereu are in casa fanta cola si alte traznai
Sunt incantata ca azi a mancat Sophiphi...morcovi fierti!
Deci a iesit cat de cat din greva foamei. La cuptor am niste penne cu ciumperci si sos de rosii, pe-astea sigur nu le refuza!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
olishka spune:
Ilinca multumim si multa sanatate si voua 
ACC-ul stiam ca este pentru tuse.
Cred ca o sa bag si eu diseara aerosoli la copii, caci altfelnu se mai poate.
Si mie imi este tare, tare dor de Chato si ma oftic ca nu am apucat sa ma vad cu ea nici de data asta cand a fost in Romania.
Si de Aris imi este tare dor si de PetraTudor si lista ar putea continua...

denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bine, dupa ce ca nu erau multe, doar doua caserole, i-am mai dat si lui Phiphi pe tren sa taca, deci a apucat sa manance numai cine a fost pe jos cand am ajuns noi. Da' placinta de la bunica pisiceasca asa mare a fost, v-a ajuns tuturor? ![]() |
Hahaaaaaa! Noi eram la fata ocului! Buuuuuuuneeeeee! Iar placinta bunicii pisicesti.... mniam-mniam! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca (la placintutze)!
Tufete... tot nu-mi scot din cap... asa impresie dau eu? Ca-s calma? Expresia pt mine era ca ma agit ca un pepsi...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri 2. Multa sanatate cornuletzului-cu-lapte si mamicii ! 3. La multi ani multilor sarbatoriti pe care i-am ratat zilele astea ! 4. Noi am scapat de punctie. Ne mai vedem luni. Am schimbat branula in mina cealalta, si acu e rau, cred ca o deranjeaza ca nu foloseste mina deloc. La prima branula, parca nici n-ar fi avut-o...Ma rog, luni speram sa scapam de ea [...] 7. Muci. Noi vad ca nu am reusit sa scapam de ei decit cu aerosoli. Apa de mare o irita, si pe mine ma irita, mi se umple nasul de muci dupa ce ma pufai, si mi se infunda ca la balamuc....Aerosli am facut asa: 10 ml de ser fiziologic, 1/2 fiola dexametashone, 1/2 fiola ACC300. ACC-ul nush pençe, dar adaca asa am primit indicatii, asa prestez... |
2. Multumim.

3. MUltumim din nou.

4. Ce punctie? Ati localizat infectia pana la urma? Kiar voiam sa te sun zilele trecute sa intreb ca mai faceti... Eu am citit mai pe sarite si nu am prins postarea ta, din ce mai spuneau fetele am inteles ceva de otita... era necesara punctia timpanica? Of... si eu ma vait de conjunctivita...

7. ACC e mucolitic, e mai utila pt IACRI. Eu ii fac doar cu dexa, ca adrenalina (care ar fi mai utila) nu am curaj sa bag in piticul meu.
sa treaca problemele pisilincai.Cu gradi-bona nu-sh ce sa zic... eu sunt pro gradi, kiar daca riscul de imbolnaviri repetate e mare... dar daca e FOARTE MARE, poate trebuie skimbata atitudinea...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Denisamada, mie nu mi-ai parut calma!
Calm e sotzul tau ;). Tu esti...hotarata, sigura pe sine, cu punctele de pe "i" la purtator!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
denisamada spune:
Eh, nici kiar asa de sigura pe mine nu sunt... dar mi-ar placea. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute