Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA ai PM.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fug sa-i fac papica la mitzi ca acusica tipa de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Simply ce mi-a placut ce ai povestit tu acolo. La un moment dat mi-au dat si lacrimile, desi povesteai numuai lucruri bune, cred ca de aceea. Ma bucur tare mult pentru voi

Ilinca la fel am patit si noi noaptea trecuta (am povestit pe forum). A stat David treaz de la 3 la 6 si se calma numai cu desene. Ai adus praji facute de tine? Eu oare de ce nu le-am apucat? Dormeam cumva?

Niko ma bucur ca mai treci pe-aici. Bafta multa la proces Mai povesteste-ne despre Mario.

Miha abia astept sa veniti pe la noi

Eu sunt cam chiauna caci aseara am fost in club (ziua unui prieten) si m-am intors pe la 5 dimineata.Barbata-miu a stat decat pana la2, dar pe mine n-a reusit sa ma aduca acasa A fost foarte fain. Am dansat cum n-am mai dansat de multi ani

Ieri am inceput si cursul de aranjamente florale. A fost tare fain. Pacat ca se tine doar 1 data pe saptamana.

Fug sa ma machiez caci mai mergem la o zi de nastere, dar de bebelusi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

hai ca imi doarme copilu' de 3 ore aproape si eu frec netul.

Nu stiu daca v-am povestit dar i-am luat de incaltat lui Vladimir pentru ca nu aveam nimic de vreme uda.

Initial intru la Lumea Copiilor, ca doar era peste drum de mine. Mergem si incepem sa probam si copilul incepe si urla. Am iesit ca nu se mai putea.

Apoi mergem in Auchan, il descalt incepem si probam, incepe si urla.

Astea se intamplau in zile diferite.

Mai stam vreo 2 zile ma duc cu el la deichmann. Intram, se aseaza pe canapea, ii aduc ghete sa probeze. Ne masuram talpa, ne incaltam, mergem.

Apoi mi-am dat seama ca eu pana acum i-am cumparat incaltaminte numai de la Deichamann.

Am ajuns la concluzia ca Vladimir stie produsele facute de nemti. O gluma desigur, desi iaurtul pe care il mananca este Muller.

De fapt vroiam sa va spun ca i-am luat niste super ghete (usoare, care tin de cald si nu intra apa in ele) cu 59 de lei.

Asta e modelul:

http://www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=54&category=0123157100000576&product=987274

Mergi la inceput

Bianca la mine nu se vede poza cu ghetute, desi as fi vrut sa le vad, caci ii caut si eu ceva lui David.

Novus foarte faine pozele de la munte. Cand veniti pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ce bine arata ghetele de la Deichmann! Cand ma gandesc ca io cu aceiasi bani i-am luat azi unele mai proaste... muult mai... Unde se gaseste acest Deichmann?

EDIT: i-am dat cautare pe site la "cel mai apropiat magazin" si primul pe care mi l-a afisat e in Buzau

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Eu nu stiu altii cum sunt dar in ceea ce ma priveste p emine am o problema. Copilul meu nu vrea dulciuri sau alte chestii ci vrea sucuri. A facut ravagii la minibar. Ieri m-a pus sa ii deschis cutia de Fanta (pe aia de Cola am ascuns-o), azi mi-a dat sticla de Granini.

Nu stiu daca v-am povestit, dar Vladimirescul este "alcoolic". INtr-o zi veneam cu el de la piata (mergeam pe jos ca in varut avea ace si ghimpi) si m-am gandit eu sa traversez strada sa nu ne mai oprim la inca un loc de joaca pentru ca i se face foame si apoi incepe si chiraie ca nu e masa gata. Si traversam. Mergeam noi pe trotoar cand il vad ca se duce tinta spre o carciuma. Pe acel trotuar e o carciuma/birt. Se urca pe un scaun, se aseaza la masa si ma asteapta. In toata carciuma mai era un nene care bea 50 de cognac si o bere. deci va imaginati ce tip de carciuma era.

Pana nu am luat un cico si nu l-am terminat de baut (impreuna, mai mult eu) nu am reusit sa plecam de acolo.

Baiat hotarat, stie ce vrea

Eu am incercat sa o tentez pe Ariana cu ciocolata, napolitane, prajituri...dar nici o sansa. Daca de ex ii pun pe buze crema de prajitura, incepe sa palnga I-am dat sa guste si suc, dar ea cere apa dupa aceea...apa plata, ca deh, doar e gagica

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ce bine arata ghetele de la Deichmann! Cand ma gandesc ca io cu aceiasi bani i-am luat azi unele mai proaste... muult mai... Unde se gaseste acest Deichmann?

EDIT: i-am dat cautare pe site la "cel mai apropiat magazin" si primul pe care mi l-a afisat e in Buzau

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Deichmann gasesti in MIlitari langa Decathlon, in Afi, in Sun PLaza la pIata Sudului si in Grand Arena (eu cred ca asta e cel mai aproape de tine ca e pe linia lui 102 la capatul Bd Metalurgiei)

Ti-a zis ca cel mai apropiat magazin e in BZ pentru ca i-ai dat sa iti caute un anumit numar si perechea aia se gasea in Bz del mai aproape de tine. Sper ca intelegi ce vreau sa zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Eu nu stiu altii cum sunt dar in ceea ce ma priveste p emine am o problema. Copilul meu nu vrea dulciuri sau alte chestii ci vrea sucuri. A facut ravagii la minibar. Ieri m-a pus sa ii deschis cutia de Fanta (pe aia de Cola am ascuns-o), azi mi-a dat sticla de Granini.

Nu stiu daca v-am povestit, dar Vladimirescul este "alcoolic". INtr-o zi veneam cu el de la piata (mergeam pe jos ca in varut avea ace si ghimpi) si m-am gandit eu sa traversez strada sa nu ne mai oprim la inca un loc de joaca pentru ca i se face foame si apoi incepe si chiraie ca nu e masa gata. Si traversam. Mergeam noi pe trotoar cand il vad ca se duce tinta spre o carciuma. Pe acel trotuar e o carciuma/birt. Se urca pe un scaun, se aseaza la masa si ma asteapta. In toata carciuma mai era un nene care bea 50 de cognac si o bere. deci va imaginati ce tip de carciuma era.

Pana nu am luat un cico si nu l-am terminat de baut (impreuna, mai mult eu) nu am reusit sa plecam de acolo.

Baiat hotarat, stie ce vrea

Eu am incercat sa o tentez pe Ariana cu ciocolata, napolitane, prajituri...dar nici o sansa. Daca de ex ii pun pe buze crema de prajitura, incepe sa palnga I-am dat sa guste si suc, dar ea cere apa dupa aceea...apa plata, ca deh, doar e gagica

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Pai esti norocoasa Stie ea ca nu sunt bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Miha, Olishka, am dus niste prajiturele facute la cel mai fain laborator de la noi, vinovat pentru multe kile in plus ale muuultor doamne si domnisoare din oras. Cum sa duc prajituri facute de mine?! Eu tin la voi, tufete! Bine, dupa ce ca nu erau multe, doar doua caserole, i-am mai dat si lui Phiphi pe tren sa taca, deci a apucat sa manance numai cine a fost pe jos cand am ajuns noi. Da' placinta de la bunica pisiceasca asa mare a fost, v-a ajuns tuturor?
Bianca, deturneaza-l neaparat pe Vladimirescu de la fande si granine si alte sucuri, porcarii mai mari nu prea cred sa existe, cred ca-s mai rele ca junk-foodul. Eu m-am lasat de multi ani, cred ca de cateva ori pe an ce ma mai apuca sa beau un suc mic la o terasa (cand chiar n-am chef de bere- deci f. rar!). Bun pretz ai gasit la ghete, sa ni le arati si noua (impreuna cu posesorul, desigur, altfel ce farmec au?)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput