Ghiocei de Martie-Aprilie***259***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ce bine arata ghetele de la Deichmann! Cand ma gandesc ca io cu aceiasi bani i-am luat azi unele mai proaste... muult mai... Unde se gaseste acest Deichmann?

EDIT: i-am dat cautare pe site la "cel mai apropiat magazin" si primul pe care mi l-a afisat e in Buzau

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ai unul in Sun Plazza,la Piata Sudului..si mai sunt

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Eu scriu greu, de pe tastatura virtuala a lu' Google. Victor isi face somnu' de frumusete nr 2 pe ziua de azi...Ieri a fost nebunie pe capul lui, ca a venit tati sa-l vada dupa 2 sapt...A adormit la 12 noapte...topaia si chiuia de fericire..Maine plec si eu la Bucuresti pt 1 sapt...E din ce in ce mai greu cu despartirile de Victor, atat pt mine, cat si pt el...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Eu scriu greu, de pe tastatura virtuala a lu' Google. Victor isi face somnu' de frumusete nr 2 pe ziua de azi...Ieri a fost nebunie pe capul lui, ca a venit tati sa-l vada dupa 2 sapt...A adormit la 12 noapte...topaia si chiuia de fericire..Maine plec si eu la Bucuresti pt 1 sapt...E din ce in ce mai greu cu despartirile de Victor, atat pt mine, cat si pt el...

Gige si Pitonelu'.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ii puneam Arianei muzica pe youtube si dau peste melodia aceasta www.youtube.com/watch?v=vJi2fGJRf-I&feature=related" target="_blank">asta si incepe sa cante si ea Acuma tot imi zice: piace .... bip , adica ii place melodia si sa ii mai pun

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

In rest..a crescut, turuie incontinuu, se catzara peste tot, e plin de energie...ne pacaleste(pe mine si pe Bica) ca face kk, ca sa-l punem pe wc...si am patit ca si cu lupu'...cand a facut noi nu l-am mai pus ca am zis ca iar ne fraiereste..Cu sanatatea suntem ok, luam Noni de imunitate...mai sunt pb, dar nu ne plangem..Azi am facut modificari in camera lui, de aici, de la Focsani..am mutat mobila..el a fost in culmea fericirii..

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

ohhh, Denisa, ce dor imi e de voi si cat ma necajesc pt ca nu am venit si noi la Sovata..pupam pe Adelake si pe tine si salutam pe tati vostru..poate mergem in turcia la anu'!Nooovusiiicaa!?!?

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehee, Adee, cat fredonam io melodia aia:)))) Dar inca nu eram mama serioasa, imi permiteam (intelegeam:p...a p...a p,,,a/ sug ca nesatula).
Tufete, io cu teoria-s toba (vezi cum sar repede cu cate-un sfat, cum am sarit si pe Bianca cu sucurile:))) dar cu practica e greu. Dupa ce initial am zis ca Phiphola nu va vedea repede tv si calc (nici n-a vazut primele 8 luni) acum cand vad ce topita e n-am cum sa n-o las...De cateva zile a trecut de faza baby einstein (mult a durat si din multe belele m-a scos, cinste cui l-a inventat!) si a trecut la next level: tom si jerry. Acum sta in spatele meu, pe canapeaua intinsa, cu laptopul cu tom si jerry in fatza, nicio treaba n-are, urmareste cu nesatz, cand e de ras rade...Am murit si noi de ras, ca era o faza cand Tom sugea o acadea si a inceput si ea sa mimeze ca linge, scotea ditamai limba:))
La tv o lasam la MTV; io cand vad ce dansuri elaborate are, ma topesc. Acum iertata-mi fie "modestia", eu am mai vazut copilasi dansand ca ursuletii, dar asa ritm si scheme ca la Sophiphi n-am mai vazut. Si are la stiluri...in functie de melodie, desigur.
Asa ca mi-a pierit ambitia de "parinte ideal", fac si eu concesii, da' tot de dragul ei (stiu, "drumul spre iad e pavat cu bune intentii").
Ca sa nu mai zic ca vara-mea are un fix, cand o intalnim ii cumpara cate-un dots, in ciuda protestelor mele...si baga Sophiphi de se bat turcii la gura ei (dar asta maximum o data pe saptamana). Sunt o mama cam inconstienta!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Victor vorbeste precum Yoda din Razboiul Stelelor.zice:mie dai..cand cere ceva..Bica e bunica, adica soacra mea...Vaca e direct muu...si ii plac titele lu' mami, fara tz...si stie ca are in pampers cucu..Ar manca pia non stop..adica paine..cand vede mar sau ardei, il ia, mi-l aduce si zice:taie..sa-i dau o bucatica...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Tufete, cred ca am descoperit secretul sporului vostru la scris pe forum: absenta mea. Cand sunt si eu prin zona, nu va prea inghesuiti cu postarile!

Noi am dormit de la trei pana la sase jumatate...Doamne, eu nu am mai prins un asemenea somn de amiaza de cand eram gravida!

Nico, succes la infatisare, lasa ca o se aranjeze lucrurile si o sa treceti si peste perioada asta grea

Placinte, prajituri, palinca...eu n-am vazut la Sovata, dar sunt convinsa ca au fost

Pisigri, ma bucur ca ilinca e mai bine si ca a scapat de punctia aia ( nu stiu exact ce este si cum se face, dar suna rauuu)

Denisamada, mie mi-ai dat impresia de om nu neaparat calm, dar impacat cu sine si cu viata sa, care le da si celorlalti o stare de liniste...in plus, simt al umorului de tip englezesc, inteligenta si bun simt...sa mai zic?!( ca mai sunt o gramada de spus, da' mi-e ca te rusinezi)

Monnvas, la Deichman chiar sunt incaltari faine si de calitate pentru copii; si eu cam de acolo ii iau lui Andrei; acum n-am gasit ce voiam eu, masura lui, asa ca i-am luat de la Geotex, arata aproape identic cu cele cumparate de Bianca, doar ca au costat mai mult decat dublu

Novus, superbe pozele tale...am uitat sa zic ieri! Merg dvd-urile?

Olga, distractie faina la petrecerea bebeluseasca!

Mihaelacg, confirm ca Maria stie multe cuvinte; in plus, pe mine m-a dat gata si prin cumintenia ei; a lasat-o Miha de cateva ori cu mine si a fost o fetita exemplara, nici nu stiam ca exista

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cu Vigantolul a lamurit Monnvas problema, ca eu am fost tare in explicatii. Asta spunea si ortopedul de la Cluj, ca lumea il asociaza cu fontanela si atat, in realitate are si alte scopuri. ( sanatatea oaselor s.a.)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput