copiii si pisicile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Baietelul meu are tot 2 ani. Cand ajungem la bunici, una dintre bucuriile lui e sa se joace cu pisicile. Si il las, pentru ca imi aduc aminte cu cat drag ma jucam eu cu pisicile cand eram mica. Nu cred ca poti sa le ceri bunicilor sa scape de pisici. Dupa atatia ani sunt foarte atasati de ele. In cel mai bun caz, le poti limita accesul langa copii. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am reusit sa citesc prima pagina...cum zicea cineva...e cam greu sa-l convingi sa dea pisicile mai ales ca le are de 16 ani. Ai mare dreptate ca esti ingrijorata ptr copil dar intelege-l si pe el ca ii este greu sa le dea doar ptr ca vei sta 2,3 luni. Off...complicata situatie. sper sa gasesti solutia. mie mi-e frica de mor de pisici.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie
mie mi-e frica de mor de pisici.

De curiozitate: de ce?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui danangie
mie mi-e frica de mor de pisici.

De curiozitate: de ce?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si eu sunt tare curioasa

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Oamenii si pisicile...da! Oamenii si parul de pisica...nu! Iubesc pisicile, am avut doua, amandoua maidaneze. Cand aveam motanul locuiam la parter, venea acasa ca la hotel, si tot era casa plina de par. Noi adultii stim sa ne ferim, nu bagam mainile in gura, nu ne tavalim pe jos, cand ai pisica te cam inveti sa-ti scuturi perna inainte de a pune capul pe ea. Si tot mi s-a mai intamplat la masa sa agat un fir de par de pe pantalon si sa ma trezesc cu el pe mana, gata sa-l inghit. Nu zic ca ar fi o tragedie, nu cred in povestea ghemului de par care te omoara, dar nu as putea sa stiu ca jucariile copiilor sunt pline de par de pisica, hainele lor, asternuturile...Iar pisica sta unde vrea ea, decat sa ai pretentia sa o dresezi mai bine ii dai drumul.

Insa...nu poti desparti omul de pisicile lui. Gaseste o alta solutie decat a te muta acolo. Eu nici n-as fi indraznit sa propun asa ceva, stiu cat de atasat poate fi un om de animalele sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

O chestie foarte buna de curatat canapele si haine de par este o perie din aia cu aburi, arata pe la teleshopping un model.

danangie, animalele alea au 16 ani (trecand peste "convinsul" cu datul animalelor), oare chiar crezi ca s-ar adapta in alta parte? sau le aruncam asa la cosh, ca da-le naiba, pisici cresc pe strazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle_ spune:

Cand am inceput sa citesc problema ta ,am zambit usot pentru ca si eu am cerut ajutorul cam acum 1 luna..si am fost ajutata foarte mult sa iau o decizie,de care nu imi pare rau!Eu am fost cea care cerea sfatul celor care au sau avut in apartament si bebe si pisica....Acum dupa o luna pot spune ca am luat cea mai inteleapta decizie si tot ce au spus fetele de aici este adevarat!Pisicile nu reprezinta un dusman,o sursa de imbolnavire pentru copil,ci dimpotriva....Daca sunte deparazitate ,sunt periate ,copilul este invatat sa se spele inainte de masa pe manute,litiera spalata ,periate ....nu reprezinta absolut nici un pericol!
Fetita o sa creasca langa ele fara nici o problema !
O sa fie bine totul,o sa vezi!Eu una si acum le mutumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi si experienta lor si acum fiica-mea are un prieten drag..pe Tomica !Nu trebuie sa iti faci griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Vreau sa va multumesc tuturor,acum nu mai am acces la calculator ca inainte si de aceea ma scuzati nu v-am raspuns la timp,m-am adaptat,am periat,am spalat,am dezinfectat,pe asta mica o tin cat mai departe de ele si o spal pe maini daca intra in contact cu ele,intre timo caut o solutie cu sotul ca suntem 8 insi in apartament si e incomod cu toate ca sunt majoritateea la servici ziua,socrul meu construieste o casa dar cred ca mai dureaza trei ani pana va fi gata de mutat in ea.Pisicile odata le iubeam,dar ma innebuneste parul lor care il gasesc peste tot in casa,una face la litiera dar una face pe unde apuca si tre sa o urmaresc sa dezinfectez si sa spal,pana acum e totul ok.Multumesc inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarmai
una face la litiera dar una face pe unde apuca si tre sa o urmaresc sa dezinfectez si sa spal

ceea ce scriu acum nu e pentru tine, ci pentru cei ce mai citesc pe-aici cu o eventuala dilema - sa iau sau sa nu iau pisica? presupun ca mai sus e vorba de un motan necastrat (si la varsta pe care o are acum nu se mai pune problema vreunei operatii). e o problema de care se scapa extrem de usor, prin castrare in jurul varstei de un an. altfel, e ceva absolut normal ca un mascul sa-si marcheze teritoriul, iar urina unui motan necastrat are in plus si un miros mult mai pregnant si mai neplacut decat in cazul unuia castrat.

Mergi la inceput