Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaefo spune:

si eu am trecut prin temeri din astea... ca nu se satura, ca imi simteam sanii goi, ca nu mulgeam mai nimic...etc... mai citeam si pe forumul unde activam eu cum toata lumea dadea completare... tare greu mi-a fost! dar am ales sa ma iau dupa carti!

daca ii e foame pune-o la san.. poate ca azi nu se satura... dar maine sau poimaine se va satura!

daca ia bine in greutate nu ii mai da lapte praf sau apa... sau ceai... o sa imi multumesti la un moment dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Tocmai cand vroiam sa ies pe usa cu domnu,l-a apucat foamea .Mama-sa denaturata a uitat ca era ora lui de pranz

Crispo tinem pumnii
Racusorule pai si medicul a spus sa ii dam o perioada Fe,iar dupa o luna sa refacem analizele,caci e posibil sa se regleze de la laptic.

KK galben - mustar cu perlute albe e normal,digestia functioneaza.Al meu,dupa ce ia Fe,face kk verzui,cu un miros de parca as fi curatat matele unui porc.Aseara tati era sa ,atat de rau mirosea.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mucusorii in kk inseamna ca mucoasa intestinului gros e inflamata, cauze pot fi mai multe!la noi da rezultate tratam cu smecta si biotics-kk este spre normalizare!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am stabilit cu pediatra sa nu ii dau fier bebelinei ci sa iau eu.

leganatul - cu forma de zgaltait - ma tot gandesc de cand am aflat cat de nociv poate fi, ca atunci cand mergem cu masina este exact aceeasi miscare, bb este zgaltait bine-bine :( Voi cum faceti? Ne trebuie drumuri intinse ca-n palma, dar de unde?

radiografia - este ok in timpul alaptarii? Si pe mine ma doare spatele , lala, dar de la anestezie. Inainte ma durea cand puneam mana. Acum ma doare tot timpul.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am unghiera mica de bebelusi pentru andrei, dar o curat mereu cu spirt...

tina casa de piatra!!! multi ani fericiti!! sanatate la pui mic

rodi sanatate si izei, sa nu raceasca!!

am si eu o nelamurire, cum va dati seama ca bebe are mult mucus in kk??? andrei face cu supozitor mult, dar la 3-4 zile, cand ii pun, si apoi dupa supozitor face singurel inca 1-2 zile...e galben , culoarea mustarului uneori cu bobite, alteori nu (scuzati descrierea plastica ), si uneori pare mai vascos...

voi de unde stiti cand e o problema?? ca ziceati la un moment dat ca se aud zgomote in burtica, asa si la andrei dar dupa ce papa, nu inainte de foame...ar fi cazul sa ma ingrijorez?? plus ca nu prea a papat ma puneti pe ganduri acum

btz
ok si cu mine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Si la al meu se aud zgomote in burtica dar nu cred ca e relevant acest aspect

kk cu mucus, e gelatinos, se intinde pe scutec, pe pliurile alea de la scutec face ca niste atze.

nu stiu cum sa explic mai bine

Noi doar ce am recoltat(kk si pipi) si am trimis sotul la laborator.
Am sunat medicul de familie sa ii spun sa-mi dea o trimitere dar nu mi-a raspuns:( Cum se procedeaza pt analizele la bebe? tot cu trimitere de la medicul de fam. mergem la laborator?

Bumblebee, in cat timp ti-a iesit analiza de cropocultura?

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

in perioada asta doare de la ridicat bb de multe ori pe zi de la stat aplecat-si eu am anestezie rahie dar nu am dureri de la ea!

eu cred ca e prea mult radiografie!

la vladut am avut dureri de spate (anestezia a fost generala) atata timp cat l-am ridicat in brate...dupa nu, acum au reinceput de cand cu maria!

durerea este lombara dar si costala de la alaptat!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Btz, si de mail-ul meu se poate folosi sora ta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

si de al meu

Mergi la inceput

tina kk cu mucus, e gelatinos, se intinde pe scutec, pe pliurile alea de la scutec face ca niste atze.

cauza e aceeasi inflamarea mucoasei!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

tina kk cu mucus, e gelatinos, se intinde pe scutec, pe pliurile alea de la scutec face ca niste atze.

cauza e aceeasi inflamarea mucoasei!

Cred ca ai dreptate! Pt ca pe mine m-a durut stomacul ingrozitor de la cezarette si m-a dat peste cap 2 zile, se pare ca acum se simte si la el.

Mergi la inceput

De mult vroiam sa va intreb

Delfinasii vostrii se intind? Al meu se intinde ffff des. Si doar ii fac masaj, un pic de gimnastica.
Dar cand se intinde daca il mai mangai si eu un pic pe lateralul spatelui se da intr-o partea sa-i fac mai bine

Mergi la inceput