Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 De mult vroiam sa va intreb Delfinasii vostrii se intind? Al meu se intinde ffff des. Si doar ii fac masaj, un pic de gimnastica. Dar cand se intinde daca il mai mangai si eu un pic pe lateralul spatelui se da intr-o parte sa-i fac mai bine |
daaa. si cand pun mana sa o aranjez in leagan sau in patut, isi arcuieste spatele si rade. iar apoi isi intinde mainile deasupra capului si se arcuieste intr-o parte, intinzandu-se, si capul si-l lasa tare de tot pe spate. mama zice ca, creste
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
michelle1981 spune:
Da, se intinde asa de dragalas.. cum descrie rodyka
Voi la cat timp ati pus supozitor dupa vaccin?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
bubster spune:
LA MUUUULTI ANI SARBATORITILOR!!!
[eu cu ce sa ma laud? bb face kk cu supozitor k nu am mai suportat sa o vad cum se chinuie...are si niste parturi kre nu ies si se enerveaza la culme...mami laptic nu prea mai are dar ii da tare cu stimularea si de ieri am o pata maro-rosiati pe chiloti si nush ce sa cred despre ea...
tina a mea se intinde toata ziua,mai obosesc si ei knd stau pe spate.eu o mai pun pe burtik si o masez sau knd o tin ridicaa k sa ragaie...in rest gangurim si radem toata ziua de am zis aseara k tati o sa aiba nevoie si el de pampers knd a auzit-o
mucii au trecut,tusea si ea,acum suntem bine.sper sa nu avem probl.
azi nu am scos o afara k e vremea urata,ba ploua...ba bate vantul tare si uite asa
Cris2010 spune:
Salutare mamici si delfinasi!
La multe lunite sarbatoritilor de azi, Mara, Yanis si Matei. Sa cresteti mari si sanatosi.
Si noi avem pt noapte sac de dormit si aceeasi problema cu manutele reci. Ii pun manusele subtiri peste noapte.
Racusor, noi iesim afara, in afara cand ploua, dar nu stam mult. Maxim doua ore, atata timp imi ramane intre alaptat si alte treburi.
Nela, insanatosire grabnica. Sper ca esti mai bine azi si te ocupi de puiul tau.
Crispro, te asteptam cu vesti bune!
Sanatate multa delfinasilor bolnaviori!!!!
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
paula_m spune:
Michelle, nu e voie radiografie cat alaptezi. Cand ma durea soldul, dupa ce am nascut, nu am stiut ce am pt ca nu puteam sa fac radiografie. Mai bine vb cu un anestezist, parca de la anestezie te doare, nu?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Da, se intinde asa de dragalas.. cum descrie rodyka Voi la cat timp ati pus supozitor dupa vaccin? ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
noi, seara dupa baitza
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Diana_Eva spune:
Tina - se intinde si face niste fete de imi vine sa o mamanc!
Cri - mie imi place gustul, mult spus place dar nu imi displace! in plus e pentru o cauza nobila !
Btz - ok si adresa mea.
Mie azi la stomatolog mi-au facut radiografie - o fi grav?
Am si eu o intrebare - voi chiar aveti nevoie de anticonceptionale? Eu cu al meu am facut doar o data de cand am nascut. Nu apucam deloc sa ne sincronizam cu copilul.
Mai citesc si mai scriu.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
michelle1981 spune:
Aha, eu ma gandeam sa nu mai ies azi afara si nici baita sa nu ii fac. Supozitor tot inainte de culcare i l-as da.
Da Paula de la anestezie ma doare.. uff. Uneori rezist dar alteori
Apropos de exercitii ale bebelusilor - a mea cand o pun pe burtica nu isi ridica capul, ci linge paturica
In schimb daca o tin pe pieptul meu in pozitie inclinata si-l ridica bine si se uita stanga-dreapta
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Fetele am o mare rugaminte la voi Sora mea e bagata intr-o chestie cu niste produse naturale pe baza de aloe vera.Si are nevoie de cateva puncte in plus pentru a atinge un alt nivel.Punctele se fac,pe langa comenzi si inscrieri,si printr-un nr cat mai mare de participanti la o videoconferinta.Si va intreb:imi dati acordul vostri sa iau adresele de mail pt a va trimite dansa o invitatie pt vizionarea videoconferintei?Nu dureaza decat o 1h,nu costa nimic,nu sunteti obligate cu nimic,puteti intra si bagati in bara,nu sunteti nevoite sa ascultati.Insa nu pot lua adresele fara acordul vostru.Asa ca cine e de acord va rog sa imi spuneti.Are nevoie de puncte. Va multumeste anticipat!!!!Si eu la fel!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul |
no pb...o ajutam cu placere...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...