Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
lalala13 spune:
michelle1981, hmm o sa incerc si eu cu manusile
pufescu eu ii dau vitamina C vreo 10 picaturi pe zi
in schimb vad ca voua v-a dat fier pentru puiuti. noua nu..oare de ce?
eu sunt cam deselata, ma doare tare rau spatele..mijlocul..si ma gandesc daca de acum sunt asa..d-apoi peste vreo 3 luni. dar efectiv merg cocosat..
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ca ziceati la un moment dat ca se aud zgomote in burtica, asa si la andrei dar dupa ce papa, nu inainte de foame...ar fi cazul sa ma ingrijorez?? plus ca nu prea a papat ma puneti pe ganduri acum |
exact asa si la noi de cand cu greva asta a foamei, ca m-am si speriat cand am auzit ce tare suna. dar cum fetele spun ca mai sunt si alte simptome, sper sa nu fie nimic in cazul nostru...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
exact asa si la noi de cand cu greva asta a foamei, ca m-am si speriat cand am auzit ce tare suna. dar cum fetele spun ca mai sunt si alte simptome, sper sa nu fie nimic in cazul nostru... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
subscriu si eu
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lalala13
subscriu si eu |
racusor, lalala13, sa nu mi-o luati in nume de rau ca ma bucur ca mai sunt si altii ca noi , asa ne mai linistim putin...
_
Sierra Nevada
btz_ovi spune:
citat din mesajul lui lalala13 michelle1981, hmm o sa incerc si eu cu manusile pufescu eu ii dau vitamina C vreo 10 picaturi pe zi in schimb vad ca voua v-a dat fier pentru puiuti. noua nu..oare de ce? eu sunt cam deselata, ma doare tare rau spatele..mijlocul..si ma gandesc daca de acum sunt asa..d-apoi peste vreo 3 luni. dar efectiv merg cocosat.. ---------------------------------------------- my somebody.... a sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Noua Fe ni l-a recomandat deoarece la analizele de sange ne-a iesit anemie
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
crispro spune:
BTz - poti folosi si adresa mea de mail.
Michelle - compresa cu apa rece dupa vaccin de cand i l-a dat pana a doua zi...
Nu mai stiu nimic din ce am vrut sa scriu, ca bebe tot atipeste si se trezeste... Imediat mergem la medic, ma pregatesc si io si revin dupa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Imediat mergem la medic, ma pregatesc si io si revin dupa... |
sa veniti cu vesti bune
_
Sierra Nevada
racusor2010 spune:
eu lui andrei nu i-am pus nimic dupa vaccin, nici compresa, nici supozitor
i-am facut baita seara...
cris sa vii cu vesti bune
si noi asteptam pediatra pt vaccinul de 4 luni
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Merci, Rodi. Tie mai vroiam sa iti spun ca sper sa nu raceasca Isa. Poate au si ei zile cand is mai maraiti, vor sa fie mai alintati...
Racusor, la Vlad in loc de perlute albe in kk sunt muci de-a dreptul, lungi si cleiosi... Asta da descriere...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
andrei a avut hemoglobina mica la nastere si era mereu palid
trebuia sa luam de la 1 luna
cum am inceput sa il alaptez, si-a revenit...la inceput era palid mmereu, apoi a inceput sa aiba rosu in obrajori
gata, vine pediatra
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010