Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, si de mail-ul meu se poate folosi sora ta

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetelor va multumesc mult pt acordul vostru cat si pt adresa de mail Pufescule

Michelle noi am tinut compresele pana seara,baita nu i-am facut in ziua respectiva deloc.Insa nu a avut dureri,febra,nu i-am pus supozitor.E normal sa nu fi avut oare nimic de la vaccin?

Nu va zic ce vis urat am avut azi noapte :Paul facuse febra mare,era fierbinte,nu aveam nimic in casa pt febra,nu stiam ce se poate da,Ovidiu se dusese la farmacii insa nu gasise nici una deschisa,nu stiam cum sa reactionez,iar cand l-am dus la spital medicul imi spusese ca e prea tarziu pt el,ca va ramane cu sechele pe viata la creier.
Nu va zic ce speriata m-am trezit,piciul adormise si el la titi langa mine.L-am trezit (mama dementa)si l-am pupacit tot,saracu era adormit si nu stia ce a apucat-o pe ma-sa la 3 noaptea

Si acum intrebarea mea : ce se face cand bebe are temperatura?ce se da?ca eu habar nu am

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaefo spune:

Buna ziua!
Intamplator am dat peste niste postari de aici referitoare la alaptare...
Ma bag peste voi ,pentru ca doresc sa va incurajez sa alaptati.

Va dau niste informatii culese de mine de-a lungul timpului din diverse carti si materiale de incredere. Nu trebuie sa le luati de bune, ci doar sa le verificati.

1. bebelusul tre sa suga la cerere... chiar daca cere la o ora, sau la 4..
2.nu completati cu lapte praf, nu oferiti apa, ceai sau suzeta!cand copilul plange , nu il pacaliti, dat-i sanul...
3. in primele luni de viata copiii tind sa stea nonstop la san.. asta nu inseamna ca nu aveti lapte.tineti-i la san... timpul se va scurta, nu va fi asa mereu..
4.faptul ca nu mulgeti nimic sau deact 30 ml nu e relevant... eu nu am reusit niciodata sa ma mulg desi am alaptat un an jumate... nici la intarcare nu reuseam sa scot mai multr de 30 ml..
5. pt stimularea lactatiei solutia e bebe... cu cat bebe suge mai mult cu atat mai mult laptic va fi... daca in loc sa suga va primi biberon, masa urmatoare acea cantitate de laptic nu se va mai produce (productia se autoregleaza)
6. daca va primi biberon va incepe sa-l prefere, pentru ca din bibe curge repede iar din san nu.

urmariti blogul asta: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ o sa gasiti multe informatii bune... este si un site : laptematern,ro.

si cel mai important: nu ascultati sfaturile "binevoitoare" a vreunei vecine experimentate care nu a reusit sa alapteze decat cateva luni... e clar ca a gresit pe undeva si va va invata sa faceti aceleasi greseli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata si de la noi mai pe la pranz!
La multe lunite si anisori, Matei si Yanis, sa cresteti sanatosi si sa aveti o viata fericita!
Vito, la Matei la botez a venit moasa acasa, l-a imbracat, am plecat la biserica si acolo, dupa ce a fost botezat l-a imbraat nasa cu hainutele de la ea.
Crispo si Matei a chelit in fata de tot, insa nu si prin parti sau la spate. Daca te uiti pe poze zici ca are chia la spate, parca-i fi'so lui Base!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

scuze....chica vroiam sa scriu!
De abia acum se vede asa ca ar creste un pufulete saten uniform! De abia astet sa-l vad si eu cu par!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Buna ziulica delfinariu drag!!! cate o pt sarbatoritii de azi sa fiti sanatosi si cumintei LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!!!

Tina sa dea DD sa nu aiba nici un crocobaurel delfinasu in stomacel si sa fie doar o alarma falsa.

cu spalatul si calcatul si eu sunt de acord cu Carmen

Diana si eu am folosit protectii dar de la medela, mi-au fost date din spital ca aveam niste rani de toata frumusetea si aveam niste dureri in timpul alaptatului de ma urcam pe pereti . fata mea nu a facut mofturi si a papat, chiar apuca bine cu ele dar asta la inceput acum nici gand ,am incercat inntr-o zi de curiozitate si nop

Racusor nici eu nu o iau mereu in brate, dar uneori mergem asa mult cu masina ca nu am de ales, oprim masina dar degeaba nu ii ajunge 20 de minute-30. intr-adevar soselee la noi lasa de dorit si soferii de altfel eu ma crucesc de fiecare data cand vin acasa de ce soferi sunt in trafic si cata grija trebuie sa ai sa nu te "buff" unu

am primit si eu banii pentru mami pe 2 luni 600 euroi avand in vedere ca nu am lucrat e super bine si timp de un an. credca strang repede bani pentru abonament la o sala mai "bengoasa" , silicoane si lipo

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am primit si eu banii pentru mami pe 2 luni 600 euroi avand in vedere ca nu am lucrat e super bine si timp de un an.

azi e ultima zi de concediu de maternitate. deci, de luni sunt in intretinerea sotului , tre sa am grija cum ma port

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am unghiera mica de bebelusi pentru andrei, dar o curat mereu cu spirt...

tina casa de piatra!!! multi ani fericiti!! sanatate la pui mic

rodi sanatate si izei, sa nu raceasca!!

am si eu o nelamurire, cum va dati seama ca bebe are mult mucus in kk??? andrei face cu supozitor mult, dar la 3-4 zile, cand ii pun, si apoi dupa supozitor face singurel inca 1-2 zile...e galben , culoarea mustarului uneori cu bobite, alteori nu (scuzati descrierea plastica ), si uneori pare mai vascos...

voi de unde stiti cand e o problema?? ca ziceati la un moment dat ca se aud zgomote in burtica, asa si la andrei dar dupa ce papa, nu inainte de foame...ar fi cazul sa ma ingrijorez?? plus ca nu prea a papat ma puneti pe ganduri acum

btz
ok si cu mine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce vroiam sa va povestesc: intr-o seara de sapt trecuta ii spun sotului sa-mi prepare completarea (cand vad ca se agita prea tare la san si stiu ca nu mai are ce papa, doar ii spun la tati: 30, sau 60, si el stie deja care-i baiul), dar isa n-a vrut biberonul nicicum, asa ca m-am gandit sa-l dau cainelui, decat sa-l tot arunc. si din 60 lp a avut catelul meu toata ziua diaree de-acum ii dau drumul la chiuveta, daca e sa-l arunc macar bine ca e satula isa si n-are nevoie... dar e uneori asa de agitata ca imi lasa impresia ca nu e satula, pana m-am prins eu ca si cu suzeta adoarme asa...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

btz, e ok si din partea mea cu adr de mail. poze cu Bea... o sa-ti trimit link pe mess, ni s-a stricat aparatul foto exact in ziua cand am botezat-o in biserica, bani de cumparat altul nu avem asa ca facem cu tel. Cand am fost la ctrl oftalmo,am lasat 50 lei, nu ne-a cerut nimeni, dar toti parintii care erau acolo au dat (intrebam cand ieseau de la dr din cabinet). La voi cati dr. l-au consultat la neuro? Pt febra se da paracetamol supozitoare de 125 mg. Ar fi bine sa-ti cumpari sa ai in casa. Daca febra e spre 40, impachetari cu prosop inmuiat in apa calduta sau novocalmin 1/2 supozitor (de preferat e de evitat, nu e recomandat sub 3 ani).

michelle, medicii de fam si asistentele spun sa punem supozitor paracetamol preventiv. Eu nu ii voi pune decat daca o sa faca febra.

Noi inca nu am facut vaccinul de 2 luni. Cand am fost sa o programez, asistenta a zis ca trebuie sa treaca 2 luni de la ultimul vaccin (pe care l-a facut la iesirea din maternitate, pe 18 august).

rodyka, adica... cum adica??? Intretinerea sotului? La cat timp il alaptezi?

Mergi la inceput