La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Neata,

Iara ama vut o seara de pomina....Lisa a avut tignal...nush ce are de la o vreme,dar le tipa fara incetare.Am sfarsit stingand toate luminile din casa si adormind noi toti inaintea ei...habar n-am pana cand a petrecut.
Ma simt nervoasa,obosita...si cu o mie de chestii de facut...pe care nu mai ajung sa le duc la un bun sfarsit.In week-end am treaba la gradi,au fetele ziua sportului si facand parte din comitetul de parinti,mi s-au atribuit o groaza de treburi legate de organizare.
Anyway...vin rusii si de aici starea naspa.

Techi cum mai e cu febra?Mami esti eroina mea,cum te descurci tu cu doi de aceeasi varsta...pentru mine e un mister.Cel putin cu Erika ma inteleg si nu trage de mine in toate partile.

Raluk pai...e nitelus complicata treaba cu aparatul.Nu face neaparat aparatul poza buna...cat si fotograful.CE modesta sunt in dimineata asta.
Ca sa folosesti aparatul fara blitz,trebuie sa cunoscti cateva lucruri de baza,sa lucrezi cu aparatul pe manual si nu pe automat(care uneori folosetse si blitz).Insa un aparat bun face diferenta.
Noi avem in casa 4 aparate(familie obsedata)
Un Pentax Optio de buzunar,pentru orice ocazie,dar nu si poze calitative,unde daca nu folosesti blitz cand e lipsa de lumina...nu iese poza.
Un Canon 40D.Iubirea vietii mele.La vremea cand a aparut,am facut un efort sa il cumpar,lucram atunci part-time si n-aveam bani suficientiCu aparatul asta faci tot ce vrei,e absolut genial.De atunci ma pasioneaza fotografia digitala.Pana sa se nasca si Lisa,nu exista zi sa nu invat ceva legat de tehnica fotografica si fotografia artistica.
Sotul are si el un Canon 5D,cu obiectiv wide si mai nou,si-a cumparat obiectivul acesta de 30 mm si f1.4
Si mai am un Pentax analog,cu care chiar vreau sa lucrez cu film alb-negru...peste un an-doi.Cand ma lasa Lisa.
Eu una iti recomand un Canon,raman vesnic indragostita de ei.
Acuma,depinde f mult cat esti dispusa sa platesti pentru un aparat.
Astea profesionale sunt destul de scumpe si odata ce ai luat microbul...o sa-ti doresti din ce in ce mai mult.Si obiectiv wide,si obiectiv zoom si macro si si si

Aici gasesti camerele EOS de la Canon,unde poti comapa preturi si aparatele intre ele:
http://usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/slr_cameras
Eu zic ca e f bun si EOS REbel XS pentru inceput.
Dar daca vrei unul performant de ultima ora,a aparut EOS60DDar care doar body-ul este vreo 1000 paraiVestea buna este ca in juma' de an se ieftineste

De la Pentax imi place tare mult http://www.pentaxwebstore.com/detail/PTX+17811]K-7[/url]

Eu zic ca daca investesti intr-un aparat profesional,satisfactiile apar din primul moment.
Este foarte important daca vrei sa lucrezi pe auto-mode,care e cea mai simpla variantaSau pe manual si cu un pic de rabdare si cateva informatii de baza,o sa faci niste poze traznet.
Daca vrei sa-ti vorbesc de setari,sa-mi spui,ca intru in detalii tehnice legate de white-balance,ISO,luminozitate si alte treburi.
Nici io nu mi-s experta,dar am invatat cateva chestii care ma ajuta.
Visul meu al mare...e sa fac niste cursuri de fotografie.Momentan n-am cand...dar visez cu ochii deschisi la ziua aceea.

Scriu mesajul de doua ore,fug la treaba si mai revin.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Am fost chemata la apel si mi-a fugit somnul...
Mi-am amintit ca am uitat s-o salut pe finutza Monique .. a carei familie o admir mult. Asa, intr-o alta viatza, mi-as dori si eu inca o fetitza ...Dar in asta sunt total dedicata carinului

Ma gandeam azi cat de frumos e acum cu puii.. ca invatza, merg, canta, au simpatii, preferinte, prieteni... Azi dupa vaccin am mers in mall si a dat spectacol , a mers singurica tipand fericita, a facut cu ochiul, a facut ca indienii, a aratat ca are 1an, a dansat .. are si un prieten mai mic decat ea, cu 1luna. Ce s-a bucurat sa-l revada.. e asa de scumpa cand isi exprima bucuria, cu toata fiinta ei mica. Incerc sa fac cumva sa fie tot timpul vesela, sa nu-i refuz ceva, sa nu stau in calea explorarilor ei . Si e greu, cateodata vrea atat de multe.. Si nu se lasa mereu pacalita, trebuie sa joc un teatru fantastic; nu mi-am imaginat niciodata ca voi face lucrurile astea.. Dar sunt fericita, atat de multumita.. I'm having the time of my life

Am uitat sa va povestesc la momentul ala ca am cunoscut o super, dar super mamica
.. De Aida zic .. Nu stiu, vorbind cu ea, am avut sentimentul ca o cunosc de o viatza .. tare faina mai este!! Sper sa-i dea viata de acum numai si numai lucruri bune, prin puiul ei cu privirea albastra .. ( eu l-am botezat Ericone ) . Daca citesti, mami, sa stii ca mi-e dor de voi!

Atransmis de la fatza patului, piatra filozofala ! nighty night!!!!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai am una.. da e trista, nici acum nu cred...

Am cumparat un hard extern si am transferat pe el toate pozele de pana acum ( si before si after carina). Si, da, ati ghicit, a crapat, a intins copita ...Nu am putut recupera nimic , raman cu ce am pe picasa , pe hartie, prin mailuri... E atat de dureroasa treaba asta pt mine, nu va puteti imagina!!
In laptop mai am doar de la 8 luni incoace, restul....Of iar ma ia durerea de cap

Te pup Sabina!! sper sa-ti indeplinesti curand visul cu cursul de fotografie

Noapte buna !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Revin,pe fuga

Crocodana sanatate Amilicii.
Pozele le-am sters :((.Lasa ca am sa le pun din nou.

Nela draga mea,distractie maxima.

Cristina daca te roaga o mamica zapacita,care nu a vazut link-ul unde e video...sa il mai postezi inca o data.pls.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata!

Luci sanatate multa davidelului, sa fie o motare placuta.
Laura stiu ca voi tot sambata va motati, gatul cum stai cu el, e naspa in continuare? Poate niste remedii naturiste te-ar ajuta banuiesc ca nu poti lua prea multe buline ca alaptezi in continuare.
Uka sa stii ca soata a avut aceiasi problema dar noi am transferat pozele cu picea si pe cd-uri, acum stam linistiti parca ne-am pus averea la trezorerie.
Sabyna si alex mai urla noaptea deja mi-a facut creierii varza dar se pare ca sunt caninii ca salivam si urlam cu mana prin gura.
Teki ma bucur ca ardeiasul este mai bine.
Iulia nu stiu pe cine sa iti recomand pediatra noastra vine doar in cursul saptamanii la domiciliu. Am vazut ca ti-au dat sfaturi bune alex si hepi.
HEPI te salut lasa dintii fetii in pace. O sa fie ea oricum o gagicuta pe cinste.
Monique as venii la o intalnire de dovlecei dar am vizite de bunicei in weekendul asta si nu vreau sa stau in calea iubirii ce se revarsa valuri catre nepot. Poate altadata..
Fragutza eu nu am avut probleme cu titi e adevarat ca la 8 luni la noi se termina alaptarea. Stiu ca daca e infectie e naspa de la o prietena ca trebuie vazut cat mai repede un docotr, ea a stat si s-a dus cam tarziu si asta a agravat situatia.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

fetelor...o iau de dimineata cu beuturica...dau vin rosu...la Brasov..NINGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

'neata

fetelor...o iau de dimineata cu beuturica...dau vin rosu...la Brasov..NINGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Vai viata mea....

'neata dragelor!
Revin mai tarziu,imediat plec cu Razvi la dr. ,a inceput sa tuseasca f urat aseara (semana cu tusea aia de inceput de laringita...v-am mai povestit eu,de ea ma tem mereu si o recunosc dintr-o mie )
Acum e mai bine,i-am dat aseara un pic de sirop de muguri de brad.
See ya!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex, iti multumesc pentru toate sfaturile si medicamentele pe care mi le-ai dat pe mess, cand era putza bolnav iar eu eram complet amnezica si nu mai stiam nimic din ce citisem pe forum

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

neatza,

luci sanatate multa lui David si distractie placuta la motare.

sabyna super informatiile despre aparate digitale. eu am un canon 350D, dar tare mi-ar placea unul ca al lui uky care sa si filmeze.

fram mami, ti-am lasat mesaj pe mess, dar sper ca esit mai bine oricum. Pisi e cheia si lacata. si dusurile calde si masaj. si daca te iau frisoanele, baga un paracetamol.

hepi am visat pe Maia azi noapte. tot frumoasa si blonda era. se facea ca o vedeam in carne si oase. Sa stii ca si dintii lui Aidan cresc strambi. si cam ascutiti la capete. si taica-su i-a avut incalecati mult timp de copil. poate-i seamana.

eu am facut indigestie ieri, dupa a treia zi de ghebe. daca sunt nesatula, asa-mi trebuie.

uka si pozele noastre sunt tot pe un hard portabil. sper din suflet sa nu patim la fel. tehnologia asta dom'le...imi pare tare rau.

mely si iulia sanatate multa la pui.

azi imi vine prietena de la constanta in vizita, asa ca sper sa mai intru pe deseara.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimi!
Mary, la Emma laringita nu s-a manifestat cu tuse, doar cu suierat din ala naspa rau si senzatia ca se sufoca, plus lipsa de voce. Acum i-a trecut, nu mai are nimic. Cred ca aerosolii aceia i-au facut tare bine. Du-l repede la medic, sa nu apuce sa se agraveze.
Luto, ce a avut Davidutul? Scumpul de el, ii transmit un mare pupic!
Uka, off, ce groaznic ca ai pierdut pozele. Dar esti sigura ca nu se mai poate face nimic sa le recuperezi? (intreb si eu ca tuta )
Fragutz, stiu ca Lullaby a tot tras-o cu mastitele spre sfarsitul alaptarii. Ea stiu ca l-a pus pe Alex sa suga intensiv la sanul cu probleme, adica toata noaptea la un san si a scapat de complicatii.
Monique, eu as vrea tare mult sa ma intalnesc cu tine. Dar daca e vreme tot asa de urata nu prea as iesi in parc. Daca se face frumos afara te sun.
Uite, aici am reusit sa ii filmez pe ANdrei si Emma cand se certau. Este foarte slabut fata de cate fac ei deobicei, dar asa, ca sa-ti faci o parere despre ce am eu de tras zilnic
http://www.youtube.com/watch?v=8DHBoSF4HE4
Si Sabina, filmuletul cu Emma care papa singurica este aici:
http://www.youtube.com/watch?v=icyk9Ws8YHo
Techi, cum mai e puiul azi? Mai are febra?
Fug ca s-a trezit papusa. Astazi l-am dus pe Andrei la gradi si o sa am mai mult timp de forumeala.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput