La Dovlecelu' Vesel (7)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka da' chiar, stie cineva pe unde e Dana ? si carina are treziri inexplicabile ( ii cer dimineata sa-mi explice ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
Dana a mers sa-si caute chirie intr-un orasel ce imi aminteste de carte Contele de Monte Cristo
![](olala.gif)
Ai fost tare cu inexplicabilele alea
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
cum doamna fram dar nu v-am pomenit io in seara asta cand mi-am deschis punga de pufuleti?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Fragutza spune:
citat din mesajul lui MangaGirl cum doamna fram dar nu v-am pomenit io in seara asta cand mi-am deschis punga de pufuleti? ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Asa, fara o dedicatie, fara o poezie...
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Hepi mi-am adus aminte...spuneai ca ai primit la servici sms in ziua in care am fost la eco cu marea veste si m-am gandit ca voi chiar sunteti minunate si va bucurati alaturi de mine ,desi nu ne-am vazut niciodata.Mare lucru!Si va multumesc!chiar m-ati facut så ma simt speciala.
Si m-am mai gandit la tine si imi imaginez ce a fost in sufletul tau cand a spus medicul ca nu o poate consulta pe Maia in conditiile alea.Sunt multe chestii la care probabil de astepti in Romania dar la asta eu nu m-am gandit ca poate un medic(mai ales de copii) så sun asa ceva.Imi pare tare rau!
Mary multumesc de explicatii.Am inteles eu ceva.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 18+ cu
cu fundita
liliac1 spune:
citat din mesajul lui happy_uka sau doza ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
Mda, te-am ignorat...dar vad ca tu tot insisti, si insisti...Chiar vrei sa iti spun adevarul?? Asa ca la sora mea?? Doar ai vazut ca am luat supradoza. De maine fac detoxifiere...
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, cucoanelor! Am ras de m-am spart de oo:)))))))))))) Desi n-ati intrebat de mine, io totusi va zic ce-am facut ![]() Hai, ca n-am glumele cu mine acum, mai trebuie sa mananc un hamburger, ceva:D Pentru puiul tau |
Honey, acuma eram nervoasa ca uite ce super misto a raspuns Lili despre Dana si mie nu-mi ies poante din astea... acuma vii si tu
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si eu sunt inamorata de slingul fix! Si eu mi-am comandat azi doo
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Parca imi ziceai ceva de junk food zilele trecute, ceva foarte comic, dar nu mai tin minte... hmmm vad ca daca nu pap junk nici nu ma tine memoria...
![](alcool.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, cucoanelor! Am ras de m-am spart de oo:)))))))))))) Desi n-ati intrebat de mine, io totusi va zic ce-am facut ![]() Hai, ca n-am glumele cu mine acum, mai trebuie sa mananc un hamburger, ceva:D Pentru puiul tau |
Eu zic sa mai iei o portie de cartofi
![](alcool.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Asa, fara o dedicatie, fara o poezie... Pentru puiul tau |
pai nu am vrut sa eclipsez oda lui Adi Minune scrisa de Uka. dedicatii, poezii, maine, la capitol nou
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl ce simpatice sunteti. hepi eu il impartasesc o data pe luna in londra si in fiecare sp (chiar de 2 ori daca sunt sarbatori) in Romania. si nu doarme mai linistit. duminica trecuta s-a dat cu capul de catapeteasma, pentru ca detesta sa i se indese lingurite cu orice pe gat. a varsat si vinul, a urlat. pana la urma l-a baut. lilianne ai fost simpatica. deci Radu e deja invatat cu din astea. iulika si uka explicatii cer si eu in fiecare dimineata. si chiar asa...el a inceput cu trezirile astea din ora in ora pe la 3 luni. la inceput ca sunt colici, mai apoi ca-i ies dintii, acum ca umbla prea mult? si next, ce-o sa fie next? of, of, mai, mai. bine macar ca fac toti la fel. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Dragostea, mami ..dragostea
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](treintje.gif)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl hepi eu il impartasesc o data pe luna in londra si in fiecare sp (chiar de 2 ori daca sunt sarbatori) in Romania. si nu doarme mai linistit. duminica trecuta s-a dat cu capul de catapeteasma, pentru ca detesta sa i se indese lingurite cu orice pe gat. a varsat si vinul, a urlat. pana la urma l-a baut. lilianne ai fost simpatica. deci Radu e deja invatat cu din astea. iulika si uka explicatii cer si eu in fiecare dimineata. si chiar asa...el a inceput cu trezirile astea din ora in ora pe la 3 luni. la inceput ca sunt colici, mai apoi ca-i ies dintii, acum ca umbla prea mult? si next, ce-o sa fie next? of, of, mai, mai. bine macar ca fac toti la fel. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Asta-i cea mai tare chestie pe care-am citit-o pana acum!!!!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Si el capos...dr si voi, mai ceva ca el. Al meu macar este docil. Cand il vedea pe
![](popa.gif)
![](alcool.gif)
Liliana,
![](comoara.gif)
![](baietel.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri