La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mai uka esti mortala, zau. asa versuri adanci, respect.

treaba cu uratul si neuratul...uneori uram si uneori uitam...suntem oameni. dar ce atata suparare. ukule tu nu te-ai suparat ca nu i-am urat carinei la 11 luni, nu? da' eram in Sardinia si n-aveam net. pentru asta trebuia, de fapt, sa nici nu-mi mai vorbesti. La fel si iulika. of, of.

Deci eu cand am auzit ca pleci in concediu EXACT in perioada in care era ziua Carinei am facut o mare depresie . Eram sigura ca n-o sa poti ura de acolo ! Am trecut peste, au fost alaturi de mine familia si prietenii, sunt sigura ca voi nu v-ati dat seama..Si manutzele copilului meu, intinse spre mine, m-au ajutat sa ies din haul in care cazusem..Pentru ea am revenit! Trebuia sa zambesc iar, sa vad soarele si iarba sa apuc s-o vad la scoala! Nu stiu de ce ai adus asta in discutie..redeschidem rani adanci, aparent vindecate !

Medicamenteeeeee

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

pai mai fata, io stiu ca nu suntem pretene pe mess de prea multa vreme...dar puteai sa zici si renuntam la concediu. pe bune, nu inteleg de ce ai tinut in tine. orice numai sa nu suferi, da?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ooooooffff, viata meaaaaa/ of inima meaaaaa

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

eu merg pe asta, ca trezeste amintiri speziale. cat despre retusuri la calcule...dau oricat numai sa scap de ele. de obicei umblu cu calculatorul (sergiudupa mine. altfel ma pacalesc astia la piata. am bafta multa ca traiesc in Anglia si aia calculeaza mai rpsot decat mine.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:

Manguliciule me escuzmoa, madam, ca sa vorbim pe limba lu' Dostoievki...da' aia n-a vrut sa fie injuratura. Daca-ti da cu virgula..nu-i bai. Trimite datele la mine la procesat. Eu trimit doar nota de plata

Sabina soc-nesoc, eu tot ma zgaiesc acum sa vedem ce te-a impresionat pe tine mai devreme. Nik n-am vazut!

uka si tu tot de la aceeasi firma iei camasile, soro?? Asa e in trend

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Pai se vede ca am invatat matematica doar pentru bac....
N-are nimic,nici o logica!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Pai sa strig in gura mare: Surpriza?? Unde-i surpriza??? (interpretarea e ca la ala cu halatu')
Lasa ca nici "academia" mea in ale matematicii nu m-a facut mai elevata. Nu vezi?? Tot ca pixu' ma exprimez

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Hehe madam Liliacule te-ai ascuns dupa usa?
Ia vezi....

Acuma vine,am terminat-o...stati pe faza.
E suta la suta naturala si jur ca nu am furat poze de pe net.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Va multumesc tuturor ca v-ati facut timp si pentru oameni nenormali ca mine sa-mi urati sanatate!Maria,Uka,Twin sis
Soro,esti buna,chiar uitasem ca exista matematica...de gradul asta
Cat cu uratul:vedeti ca mai e putin si e ziua lui Mihnea,poate uita vreuna sa intre,ca s-a terminat cu dulcegariile

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Liliana twin sister (gata te-am botezat ),n-am incercat,o sa incerc,dar sa vad prospectul.Zici tu ca e bun?Hai,poate scap pana maine la mot .
Pana una alta ma duc la manichiura,ca a venit o doamna sa stea cu Mihnea
see u later aligator!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pai e produs naturist, twin-sis. Am luat eu pentru gat. Cate 2 din ora-n ora.

D'ale Andrei

Vremuri

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Mah...cred ca zapada aia din Brasov a ajuns pana aici pe lanurile de orez.Imi e frig de mor si nu pot sa intru in camera sa ma imbrac...sforaie Lisa...

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Mah...cred ca zapada aia din Brasov a ajuns pana aici pe lanurile de orez.Imi e frig de mor si nu pot sa intru in camera sa ma imbrac...sforaie Lisa...

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Vai, draga, tu voiai sa ne arati poze cu tine...asa cum dardai de frig=golicica?? Pune-ti, draga, o esarfa, un fularel ceva. Lasa, nu mai trage de bluzita ca oricum arati bine-bine-bine de tot!! Hai, fa-ma sa crap!
Mai fac un flic-flac si dup-aia ies de dupa usa

twin-sis da' nu stiai draga, ce geniu pustiu zacea in ilustra-mi personalitate?? Sa nu ma deochi cateodata. Ia zi cum ti-a iesit manichiura?

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Nah ca de invidie pe manichiura lui Suede imi rod unghiile pana imi da sangele...

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Surprize!Surprize!(ca si asa imi zice lumea ca semna cu Marineasca)

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vaai, Sabina, ce frumoooos!!!!!!!! Ce poezioara minunata!!!
Si te rog eu mult, mult de tot, zi-mi si mie reteta de la tortul acela, ca de cand caut o reteta de tort cu crema de ciocolata!!!! Al tau arata de milioane!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput