Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

yasmy felicitari pt baietel, dar trebuie sa te si hranesti...
.cui crezi ca ii convine sa se ingrase??? dar asta este...aproape inevitabil,

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adita nu stiu despre spitalele din Bucuresti, oricum cred ca te tirmit ei unde este sectie daca Doamne fereste se intampla. Si la noi aduceau prematuri cu elicopterul de la mii de km departare, nu stiu cum mi s-a pus pata pe spitalul asta, asa am avut eu o presimtire, ca dupa aceea sa aflu ca e unul din cele mai bune centre de prematuri din Quebec si sa ma felicit ca l-am ales. Eu mi-am ales intai spitalul si am sunat la ei si mi-au dat un doctor. De care n-am fost multumita. Acuma sunt bucuroasa ca am alt doctor insa raman la acelasi spital.

Yasmi sa-ti traiasca baietelul frumos... nu pot vedea poze de la calculatorul de la servici, dar recuperez eu in week-end. Ia si papa bine, lasa kilogramele!
Asa si eu, col scurt , placenta joasa, bebe jos care loveste in col, contractii la greu... Lasa ca o sa fie bine, ne ajuta Dumnezeu! Eu cam il luam in brate pe pitic, am sa renunt la sportul asta.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara
Hop si Eu am ajuns acasa de la TG Mures..si sunt foarte foarte fericitaaa
Bebelina mea face bine are 416 gr..se dezvolta normal..totul e inregula,a facut si eco 4 D asa ca nu mai fac aici morfofetala la Gheorgheni.
Am primit sfaturi cu totul si cu totul diferite de cele date de medicul meu din Gheorgheni...care stiam ca e un pic tembel
Cum sa incep?
Diagnoza I Gheorgheni;col scurtat cu 30%,iminenta de avort repaus si diazepam 1/2- 1/2- 1- pe zi,sa iau ceva vitamine daca amortesc..si atat
Diagnoza II Tg Murescol bine inchis .lung. de 31mm,bebe bine dezvoltat,contractiile fara dureri sunt normale in perioada asta..cate maxim de 2-3 ori pe zi,cel mai bun medicament e odihna,El numai recomanda diazepam de ani de zile pt ca nu prea ajuta la nimic...amortelile sunt absolut normale in timpul sarcinii..dispar dupa nastere,nu sunt semne de alarma

Ce sa zic...este diferenta intre medici..am povestit vreo 30 min,a intrat si sotul si a vazut si El 99% fetita...si are labutele mari si o fatuca dulce...de m-am topit!

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores ..multumesc , intrebam asa din curiozitate doamne fereste de asa ceva nici nu vreau sa ma gandesc mai departe , tu ai fost f puternica sincer nu stiu cum ai rezistat dar cred ca d-zeu te intareste in mom alea si tot ce conteaza este sa rezisti pt puiul din burtica ta .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

lucia...ce tot testezi ?

aditza26+

deci poate n ai obsevat, dar mi am pus baby ticker la semnatura...da???

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am fost la doctor cu Vlad, a zis ca e un virus urat, ca are si rosu in gat, ca deja incepuse sa si raguseasca un pic, si ca acum e inzona gatului si ca pana maine va cobora spre plamani si posibil sa faca bronsiolita (nu stiu daca m-am exprimat corect, ca scriu pe graba). A zis sa dorm cu el sa ii urmareesc respiratia , sunt distrusa, Mircea nu e acasa . Imi e frica de probleme de respiratie de mor, ca stiu de la stefan ce inseamna. Sper sa fie bine

Tratament avem ACC, Prednison, Influcid si Flucalm. I-a facut o tura de aerosoli cu adrenalina, altceva nu stiu daca a mai pus ca fraiera am uitat sa intreb. Acum vad ca e vioi......imi vine sa plang intr-una....lui mIrcea nici nu i-am spus, i-am zis ca avem simpla raceala si atat, ca m-am gandit ca macar unul din noi sa doarma la noapte

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

tunde bine ai revenit ! bravo , felicitari ma bucur ca fetita este bine , la a doua varianta parca ai citat din spusele dr meu , tu de unde esti ??

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ati fost foarte harnice de aseara incoace..ati scris muuult muuult...in wekend sper sa pot recupera DE CETIT .Maine merg la scoala am cursuri de la 10 pana la 15...nush cum rezist..dar e ultimul an si trebuie sa o iau mai serios..stiu ca o sa FIE GREUcu bebelina..am si examene chiar in febr cand trebuie sa nasc..dar mai e mult pana atunci..vedem ce ne da DD

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

deci poate n ai obsevat, dar mi am pus baby ticker la semnatura...da???

aham.....ba da ...ma scuzati sunt cam aeriana , ma trosnit un somn si ma uit ca este cam devreme , mie teama ca pe la 2-3 o sa ma uit pe pereti

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor eu de 2 zile sutn acasa si umblu intr-una.
Ralu in sectorul 6 facem. Oricum e numai civila si nu tinem sa fie in weekend, altfel ne-ar fi costat intre 200-1000euro.Ce n-as da sa am eu banii astia acu...
Doloress felicitari pt vestile bune. CU ajutorul lui DD o sa fie totul bine pana la urma.
Yasmi felicitari pt vestile bune, lasa ca bebe o sa creasca mare, nu iti ramane de acum decat sa stai cumintica in pat.
Florintunde felicitari si tie pt vestile bune.
Aditza dar ce ai tu mama cu maternitatea Giulesti? Eu una am stat pe Giulesti si nu mi-am facut o parere?(nu stiu de ce ca nu am calcat nicioadata acolo) Am inteles ca Filantropia are sectie de prematuri.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput