Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

tunde bine ai revenit ! bravo , felicitari ma bucur ca fetita este bine , la a doua varianta parca ai citat din spusele dr meu , tu de unde esti ??

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

sunt din Gheorgheni ,Harghita..SI Muresul e la 150 km de noi..daca ar fi mai aproape n-as ezita o secunda sa nasc acolo..dar la al doilea copilas deja mai riscant...si iarna din plin in februarie
Ah si am uitat sa spun ca cerclajul nu se verifica manual..cum mi-a facut asta mie alaltaieri ci cu eco

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

patricia imi pare rau pt vladut , of doamne ai grija sa nu iei si tu raceala , baga niste vitamina c sa maresti imunitatea ...mititelul de el , incearca sa te linistesti sa nu ii faci rau si lui bb din burtica .... daca te putem ajuta cu ceva ....sa imi zici

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ma bag sa faca capitol nou.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde ..am inteles

laura ...nu am nimik doar ca la ce sa intamplat acolo ...nu stiu daca as putea sa merg cu atat mai mult sa stau linistita stiindu-ma acolo nici eu nu am fost niciodata , si inainte sa raman gravidaam vrut sa merg la marinescu
u dc nu ai intrat niciodata ?

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

tunde ma bucur ca bebe e bine si ca si tu esti mai bine decat credeai, dar acum sa nu incepi sa faci pe viteaza ca de fapt esti bine si poti, protejeaza te in continuare, sper ca nu te superi k iti zic, parerea mea

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

8 luni si o saptamana

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Lili, asa mult mergi la serv? Adica pana la 8 luni???

BB_yasmi, iesi repejor de dupa canapeaua aia si spune-ne cum a fost la eco!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

tunde ma bucur ca bebe e bine si ca si tu esti mai bine decat credeai, dar acum sa nu incepi sa faci pe viteaza ca de fapt esti bine si poti, protejeaza te in continuare, sper ca nu te superi k iti zic, parerea mea

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

cum sa ma supar?si El mi-a zis ca nu stie daca intradevar trebuia sa fiu cerclata..dar El la pacientele lui recomanda sa stea cumintifara efort

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

hai ca ti-am scris o pagina si a disparut tot...
Nu te speria...nu e musai sa se duca spre plamani...a mea a luat toti virusii posibili, nu s-a dus niciodata la plamani. Daca e pe tratament e bine...pune umidificator in camera la noapte...ajuta mult la respiratie. Daca nu ai umple cada cu apa fierbinte cu usa inchisa si tine-l 15-20 min sa se joace in baie (NU in cada cu apa). Umiditateadin baie ajuta la decongestionarea cailor respiratorii. Sa aiba caputul putin ridicat pe perna cand doarme. Mai e crema aia cu camfor de dat pe piept, bun decongestionant...ceva ca aici...

http://www.farmaciastejara.ro/unguent-camfor-p-1582.html

Si poti sa-i spui lui Mircea...sa te sfatuiesti si cu el...si sa nu te sperii nici tu asa de tare...in fond tot afla cand vine acasa. Zic si eu...vezi tu cum e mai bine...

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Am fost la doctor cu Vlad, a zis ca e un virus urat, ca are si rosu in gat, ca deja incepuse sa si raguseasca un pic, si ca acum e inzona gatului si ca pana maine va cobora spre plamani si posibil sa faca bronsiolita (nu stiu daca m-am exprimat corect, ca scriu pe graba). A zis sa dorm cu el sa ii urmareesc respiratia , sunt distrusa, Mircea nu e acasa . Imi e frica de probleme de respiratie de mor, ca stiu de la stefan ce inseamna. Sper sa fie bine

Tratament avem ACC, Prednison, Influcid si Flucalm. I-a facut o tura de aerosoli cu adrenalina, altceva nu stiu daca a mai pus ca fraiera am uitat sa intreb. Acum vad ca e vioi......imi vine sa plang intr-una....lui mIrcea nici nu i-am spus, i-am zis ca avem simpla raceala si atat, ca m-am gandit ca macar unul din noi sa doarma la noapte

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput