Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)
Raspunsuri - Pagina 21
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC tunde bine ai revenit ! bravo , felicitari ma bucur ca fetita este bine , la a doua varianta parca ai citat din spusele dr meu , tu de unde esti ??D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza 26+![]() |
sunt din Gheorgheni ,Harghita..SI Muresul e la 150 km de noi..daca ar fi mai aproape n-as ezita o secunda sa nasc acolo..dar la al doilea copilas deja mai riscant...si iarna din plin in februarie

Ah si am uitat sa spun ca cerclajul nu se verifica manual..cum mi-a facut asta mie alaltaieri ci cu eco

Tunde
burtica de 21 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
aditzaC spune:
patricia

imi pare rau pt vladut , of doamne ai grija sa nu iei si tu raceala , baga niste vitamina c sa maresti imunitatea ...mititelul de el , incearca sa te linistesti sa nu ii faci rau si lui bb din burtica ....

daca te putem ajuta cu ceva ....sa imi zici
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
tunde ..am inteles
laura ...nu am nimik doar ca la ce sa intamplat acolo ...nu stiu daca as putea sa merg cu atat mai mult sa stau linistita stiindu-ma acolo
nici eu nu am fost niciodata , si inainte sa raman gravidaam vrut sa merg la marinescu
u dc nu ai intrat niciodata ?![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
luciact spune:
tunde ma bucur ca bebe e bine si ca si tu esti mai bine decat credeai, dar acum sa nu incepi sa faci pe viteaza ca de fapt esti bine si poti, protejeaza te in continuare
, sper ca nu te superi k iti zic, parerea mea

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
Lili_g spune:
8 luni si o saptamana ![]()
| citat din mesajul lui roxx26 Lili, asa mult mergi la serv? Adica pana la 8 luni??? BB_yasmi, iesi repejor de dupa canapeaua aia si spune-ne cum a fost la eco!! _ BB e deja pe drum Roxana 26+ cu bebe creste |
florintunde spune:
| citat din mesajul lui luciact tunde ma bucur ca bebe e bine si ca si tu esti mai bine decat credeai, dar acum sa nu incepi sa faci pe viteaza ca de fapt esti bine si poti, protejeaza te in continuare , sper ca nu te superi k iti zic, parerea mea![]() ![]() 23+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
cum sa ma supar?si El mi-a zis ca nu stie daca intradevar trebuia sa fiu cerclata..dar El la pacientele lui recomanda sa stea cumintiTunde
burtica de 21 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
Lili_g spune:
hai ca ti-am scris o pagina si a disparut tot...
Nu te speria...nu e musai sa se duca spre plamani...a mea a luat toti virusii posibili, nu s-a dus niciodata la plamani. Daca e pe tratament e bine...pune umidificator in camera la noapte...ajuta mult la respiratie. Daca nu ai umple cada cu apa fierbinte cu usa inchisa si tine-l 15-20 min sa se joace in baie (NU in cada cu apa). Umiditateadin baie ajuta la decongestionarea cailor respiratorii. Sa aiba caputul putin ridicat pe perna cand doarme. Mai e crema aia cu camfor de dat pe piept, bun decongestionant...ceva ca aici...
http://www.farmaciastejara.ro/unguent-camfor-p-1582.html
Si poti sa-i spui lui Mircea...sa te sfatuiesti si cu el...si sa nu te sperii nici tu asa de tare...in fond tot afla cand vine acasa. Zic si eu...vezi tu cum e mai bine...
| citat din mesajul lui bebelusi Am fost la doctor cu Vlad, a zis ca e un virus urat, ca are si rosu in gat, ca deja incepuse sa si raguseasca un pic, si ca acum e inzona gatului si ca pana maine va cobora spre plamani si posibil sa faca bronsiolita (nu stiu daca m-am exprimat corect, ca scriu pe graba). A zis sa dorm cu el sa ii urmareesc respiratia , sunt distrusa, Mircea nu e acasa . Imi e frica de probleme de respiratie de mor, ca stiu de la stefan ce inseamna. Sper sa fie bine Tratament avem ACC, Prednison, Influcid si Flucalm. I-a facut o tura de aerosoli cu adrenalina, altceva nu stiu daca a mai pus ca fraiera am uitat sa intreb. Acum vad ca e vioi......imi vine sa plang intr-una....lui mIrcea nici nu i-am spus, i-am zis ca avem simpla raceala si atat, ca m-am gandit ca macar unul din noi sa doarma la noapte ![]() PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |