Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores ...slava domnului ca exista si la noi injectiile alea ....stiti cumva ce spitale au sectie de prematuri ? ... maternitatea giulesti ...este exlusa

noi am facut baita ...mi-am luat inima in dinti si m-am dat jos in pat ..lenea asta chiar doare

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

yasmi iubita concediu medical , repaus la pat si mancarica multa , da ????? sa nu te mai prind ca mergi la munka sau ai alte preocupari casnice ....bebe creste el are timp , important e sa nu ai contractii si sa fiti bine amandoi

si mie azi mai mi sa contractat burtica de cateva ori dar a fost ok , cred ca are legatura pe undeva si cu tranzitul

simo unde esti ? cum esti ? sa ne dai vesti

vas???

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

BB_yasmi, am vz pozicile, sa iti traiasca pustiul, e dulce foc! Si sa stea acolo cat trebuie si sa faca maaare, chiar daca mami a lui se tine de prostii si nu papa vitamine! Asa ca mami, lasa prostiile si ia vitaminele alea, lasa-l naibii de ingrasat ca rezolvi tu partea asta estetica dup-aia Si stai cat poti cumintica, ca sa nu mai ai alte pb!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

test
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

23+

Mergi la inceput

yasmi tu nu ai luat vitamine pt ca te ingrasii??? nu pot sa cred .....

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc. eu inafara de plimbari si papica nu fac nici un alt efort.nu lucrez, fetita e maricica nu vrea in brate!! deci nu stiu de ce....
da, am inceput de azi sa iau vitamine si sa pap sanatos si mai consistent (nu doar multaaa appaaa ) si sper ca data viitoare sa fi recuperat!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

aham ..deci nu mergi la job dar iti faci de cap cu papica....eeee ..bataita ...sa ne raportezi zilnic ce papi sa vedem daca e bine sau nu ...glumesc scumpa ai grija de tine si pune poze si cu fetita si cu fata ta

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

test

23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aditza au fost pus pozici dar le-am sters.
voi pune din nou.

aaaa si de data asta baiatul pare mi se ca seamana cu mine... ca fata e leita-leita tat'su!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

lucia...ce tot testezi ?

aditza26+

Mergi la inceput