Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi pare bine ca v-a placut povestea mea.. e o poveste speciala, ca de altfel toate despre nasterea minunilor noastre. Au fost si multe momente comice, si multe momente de disperare. Oricum am avut parte de ingrijire de nota 10, si a contat mult. Acuma sper sa nu-i vina idei si lui frate-su sa se nasca de Craciun sau de Revelion, ar fi tot cam 2 luni inainte de termen!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Da Ina, si eu zic la fel ca nu traiesc cu lumea...doar reactiile aiurea de la mama si sora-mea m-au durut mai tare...alelalte le-am luat ca funny.
Eu acu nu mai zic nimic...Am zic ca o sa am 2, la al 3-leam am zis "cred ca asta e ultimul"...acu deja nu mai zic nimic...slava Domnului ca e asa cum e.

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Pe mine ma doare-n cot de ce zice lumea, ca nu traiesc cu "lumea".Sa isi vada fiecare de casa lui, ca eu nu ma duc la nimeni sa fac planning familial. Nu cred ca am sa fac mai mult de 4, dar nu se stie niciodata. Daca as fi mai tanara, as face sigur macar 5-6. Cand eram adolescenta imi doream 10, deci oricum, eu zic ca mi-au mai scazut pretentiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Sunteti foarte curajoase fetele
Ce frumos arata o familie mare si unita! Nu mai vorbesc cum e cand sunt deja toti copiii mari. Numai ca, poate ca gresesc, trebuie sa-ti si permiti.
Vorba lui Ina: de-as fi mai tanara

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si mie imi plac familiile mari, asta si pentru ca eu am fost singura la parinti. Mi-as fi dorit sa am mai multi copii, dar iata ca am ajuns la 32 ani si ma chinui sa il am pe primul ...

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

pentru fetele care intrebau uite aici cosulet de rachita cu suport si cu roti si la pret ok dupa parerea mea.

23+ cu
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Doloress, tinem pumnii sa fie totul bine! Am murit de ras cu controlul tau pe masa in fata rezidentilor...Eu nu sunt deloc o persoana pudica, dar cred ca as fi zis un mare NU!

Lili, asa mult mergi la serv? Adica pana la 8 luni???

BB_yasmi, iesi repejor de dupa canapeaua aia si spune-ne cum a fost la eco!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

roxxx partea cu vestile bune sau cele mai putin bune sa fie prima???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

hai zi-le repede oe toate, nu ne mai lasa sa fierbem aici!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

hai ca incep cu cele bune....
e baiat 100% si e asa frumossssssssssssss......am pus acum cateva pozici 4D pe contul comun. am si un film de 30 de min, numai daca filmez bucatele din el pot sa il postez. dar o voi face ca e asa frumosssss

i acum cele rele... nu am fost eu agitata rau si nu am presimtit eu degeaba ca ceva nu e in regula..
legate de mine:
-col scurt, scurt (nu am mai vrut control la masa dar a zis ca e cam tare scurt)
-bebele e situat fffff jos, mult prea jos, desi aveam vezica plina si trebuia sa il tina ridicat mai sus tot jos era...
-am contractii cam multe, si trebuie sa iau no spa 3/zi
recomandari o perioada: repaus la pat, daca se poate cu picioarele ridicate putin, fara sex si no spa.

acu de bebe:
de ceea ce imi e frica si intr-un fel am asteptam nu am scapat.... datorita faptului ca nu am prea mancat, nu am luat nici vitamine nici bebe nu e chiar in grafic.
m-am uitat pe fisa de la morfofetala facuta la iasmi, la 20 de sapt si 1 zi (azi la bebe aveam 20 de sapt fix cand am facut morfo) iasmi era cu o sapt mai mare si avea cam 350 de gr. bb are cu o sapt mai putin si are 290 gr... in rest e perfect dezvoltat si totul este in regula. la analizat pe toate partile posibile, inclusiv fluxul sangvin din cordon.
deci de maine incep vitaminele si sa mananc cum trebuie.

sa vedeti pe contul comun la pozici ce baietel are mama!!!

Mergi la inceput