Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dolores mama luptatoare...ce poveste minunata ....doamne ajuta ca toate povestile cu prematuri sa aiba un final asa fericit , sa iti traiasca micutul patrik si sa fie sanatos ..si sa te bucuri din plin de el si de al doilea bb
f tare faza cu mielul la cuptor .......[:-)))

anka reteta pt tortul de biscuiti suna asa:
ingrediente : 1 kg biscuiti populari, 2 l lapte , 5-6 linguri faina, un plic cacao , zahar dupa gust , esenta rom ( eu pun tot dupa gust ), 1 pachet margarina 250 g , nuca pisata si nuca cocos ...daca va place

intr-un vas mare se rup biscuitii in bucatele mici ( nu ff mici )....eu pun peste ei putin lapte nu este obligatoriu ...apoi intr-un vas se pune cacao , faina, laptele , zahar , putina sare si se da la foc mic-mediu si se amesteca continuu cu telul sa nu se lipeasca si sa faca cocoloase ...dupa ce se ingroasa se ia de pe foc si se pune margarina , romul si nuca pisata se amesteca bine
se toarna compozitia peste biscuiti si se amesteca bine , se pune pe un platou se presara nuca de cocos daca doriti ( daca vrei sa ii dai o forma mai comerciala mai opresti putina crema si ii pui deasupra ) apoi se da la frigider .....pofta buna buburuzelor

sotul meu a mancat deja un platou ....
...a spus ca tareee bun mai este

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io am 3 luni dupa nasterea bebeului. Si tati are 2 zile

21 sapt

Mergi la inceput

lili ..am inteles

alina.. hey endomumoaso ce faci ? cum esti ??

fetelor eu sufar de lene ma tin sa merg sa fac baitza si nu reusesc sa ma urnesc din pat

aditza26+

Mergi la inceput

dolores...app noi avem in tara aceste injectii pt plamanii bb ? sti cumva?

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Doloress...am citit povestea nasterii lui Patrick...Mai mamica prin cate ai trecut si tu...ce minune a facut Dumnezeu pentru voi, mare noroc cu diabetul ala ca baiatul a fost maricel. Inca un exemplu cand "raul e spre bine"...
Da, la noi e un an acumulat cu mama si tata...Si la mine se aduna concediul pt anul in care sunt in mat leave dar ala il iau la sfarsit. Acu de ex am 0 zile de concediu ca la noi acumulezi cu luna...adica eu de ex am 1.5 zile/luna si nu prea poti lua in avans decat 2 max 3 zile cu aprobarea sefului.

Omu meu isi ia 6 sapt si sta cu mine acasa la inceput 3-4 sapt si restul de 2 le pastreaza pt vara...nu ne ducem in Europa ca noi suntem multi tare ne costa o groaza biletele. P-aici...ne ducem in munti cu cortul.

Ina nici nu sti ce ma bucura raspunsul tau...deci nu sunt eu ciudata (adica sunt da...). Noi avem 2 familii de prieteni, fiecare cu cate 6 copii.Unii stau mai aproape de noi, altii s-au mutat in USA. Maica-mea cand a aflat de bb4 mi-a spus "ce, vrei sa ajungi ca 'alea"?" O alta prietena mi-a spus "sa nu mai petreci asa de mult timp cu prietenele tale cu multi copii ca uite ce se intampla"

Acu' imi vine sa rad dar atunci am plans de a sarit camasa de pe mine...Daca mai spun si ca am fata de aproape 19 ani...deja se zice ca am probleme cu capu'

Mergi la inceput

Pai solutia e sa-l lasi incolo de serviciu si sa stai cu bebe. Pe mine m-a stresat omu cu serviciu asta...dar el avea motive ascunse...hai ca nu le mai scriu ca sa nu fiu rea de tot...Daca eram mai inteleapta si mai hotarata faceam ce imi spunea instinctul de mama...M-am chinuit cu bb3, servici si toate cele pana m-am imbolnavit si am mers la spital, miam revenit la normal dupa freo 4-5 luni...
Acu i-am spus omului ca o sa fac exact ce simt eu ca pot si e bine, daca nu pot sa ma descurc, fac pauza de serviciu inca un an ca nu murim de foame...si dupa aia ma intorc la servici.

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Io am 3 luni dupa nasterea bebeului. Si tati are 2 zile

21 sapt

Mergi la inceput

azi am chef de vorba trea sa ma mai si opresc bag seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Ina nici nu sti ce ma bucura raspunsul tau...deci nu sunt eu ciudata (adica sunt da...). Noi avem 2 familii de prieteni, fiecare cu cate 6 copii.Unii stau mai aproape de noi, altii s-au mutat in USA. Maica-mea cand a aflat de bb4 mi-a spus "ce, vrei sa ajungi ca 'alea"?" O alta prietena mi-a spus "sa nu mai petreci asa de mult timp cu prietenele tale cu multi copii ca uite ce se intampla"

Acu' imi vine sa rad dar atunci am plans de a sarit camasa de pe mine...Daca mai spun si ca am fata de aproape 19 ani...deja se zice ca am probleme cu capu'

Pe mine ma doare-n cot de ce zice lumea, ca nu traiesc cu "lumea".Sa isi vada fiecare de casa lui, ca eu nu ma duc la nimeni sa fac planning familial. Nu cred ca am sa fac mai mult de 4, dar nu se stie niciodata. Daca as fi mai tanara, as face sigur macar 5-6. Cand eram adolescenta imi doream 10, deci oricum, eu zic ca mi-au mai scazut pretentiile.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Doloress am citit si eu, ff curajoasa ai fost si bb Patrick un luptator, felicitari!!! m a bufnit si rasu la faza cu numaratul...bine ca s a terminat cu bine si ca sunteti ok toti
si pt voi

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adita da, exista injectiile alea si in Romania, am citit pe la forumul de la prematuri, toate mamicile care au nascut inainte de termen au primit injectiile respective, e primul lucru care ti-l fac cand ti se rupe apa prematur. Totul este sa tii cu dintii, macar 24 de ore, ele sunt 2 si se fac la interval de 24 de ore, deci e important sa le faci pe amandoua.

Lili of, asa este, ca scumpe sunt biletele astea, profitam acuma, cat unul mic nu plateste, ca apoi nu prea ma vad cheltuind pe 4 bilete de avion! Si noi acumulam la fel 1.5 zile pe luna. Eu am deocamdata 3 zile, acuma imi pare rau ca mi-am luat cele 2 saptamani in vara, ca oricum n-am mers pe nicaieri si de la cat m-am agitat atunci (ca am fost singura cu Patrick) au inceput contractiile. Nu prea stiu cand sa-mi iau, mi-as lua si-acuma si eu, insa nu-mi da mana, vreau chiar sa fac si timp suplimentar cat mai mult, sa mai pun deoparte pentru vacanta de la vara. Dar bebe vine pe primul loc, daca vad ca nu ma simt bine, las tot si-mi iau mai repede, chiar si invaliditate.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput