Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 5
diana.b spune:
cu siguranta voi cotiza mai mult la dr. meu (tare mult as vrea sa am idee cat) dar chiar si asa eram pregatita moral sa comand AZI acea centura... mi se pare utila, sincer!
ma mai gandesc...
apropo, fetele care sunteti la acelasi dr ca mine, aveti idee ce tarife sunt pentru o nastere prin cezariana la el?!?!? daca imi puteti da si mie un PM cu informatiile pe care le aveti...
32+
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Neataaaaaaa! M am bucurat degeaba ca am caldura, am cu program, 3 ore in fiecare seara Am o dilema: o sa iesim din spital pe 3-4 noiembrie si cu siguranta afara nu va fi cald. Deci, bebica tre sa fie imbracat corespunzator. CUM??? Body m. lunga + overall + costumas de iarna (cu botosi si manusi si gluga) . E ok asa?! Ca nu mi dau seama ce tre sa poarte sa nu i fie frig/cald.. Helpp ca e important maxim!!! Ana, mami de Matei AMR 4 s |
Depinde si de cat de groasa e salopeta si cat mergeti prin frig. Eu de la usa spitalului pana la masina am facut mai putin de un minut.
Cand o scoteam la plimbare ii puneam in carut si o patura pe care sa stea. A fost o iarna f usoara cand am nascut-o pe Maria, o imbracam in body, salopeta intreaga, o bluzita sau puloveras, caciula, plus haiona care era groasa si avea o gluga mare. Acum sincer nu stiu, probabil inca o pereche de dresuri sau o salopeta mai groasa peste... o sa vad cum ma simt si eu, cat de gros va trebui sa ma imbrac sa nu-mi fie frig.
In principiu, daca iarna va fi la fel ca cea trecuta, o voi scoate in sling sau wrap, sa fie lipita de mine, asa voi fi sigura ca ii e destul de cald.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
sugubina spune:
Neata dragelor!
O noapte ca de obicei-cu sculari dese la cisi, mai nou si o usoara (sper!) raciala-ma doare gatu. Azi merg cred cu Pufescu la Kiabi sau Titan pt salopete de iarna; si la pta dc am energie.
Amelia cum iei tu lamaia cu miere mai exact? Moi in miere o felie si manci sau cum? De ieri pana azi tot ma doare gatu stang, bine ca nu sunt infundata. Am bagat ceaiuri cu miere si lamaie insa.
letzy81 mi-a iesit rezultatu la analiza cu Gena MTHFR-zice Mutatia C677T - negativ; la comentarii scrie ca: "Schimbul de baze A1298C se asocieaza cu scaderea activitatii enzimei MTHFR; totusi statusul heterozigot pentrumutatia A1298C nu influenteaza semnificativ nivelurile homocisteinei plasmatice. Este posibil sa existe un risc crescut de boala coronariana. Se recomanda control familial".
Tu ce zici de asta ca vad ca esti trecuta prin multe..(orcum mierc ajung la dr),si probabil dupa 19.10 cu ultima eco si la Uscateasca din nou sa o vada
ratusca83 felicitari pt vestile bune de eco! Auzi la Kiabi avea si salopetele overall de fis pt iarna? Ca sa stu dc are rost sa mergem acolo..
geniusamb asa ma gandesc sa le imbrac si eu cum zici tu. Tre sa mai cumpar salopetele de fis de cosmonaut pt iarna si gata.
sugubina 31+ cu Puficele
Siuta spune:
Carmenutza, la multi ani si bebe sanatos si cuminte !!!
Andreeacc FIV-ul l-ai facut tot cu Strajean ? Am o finuta care nu prea reuseste sa faca bebel si ma gandeam sa il recomand ...multumesc
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
ana_o spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru cafea, ca si Hera, o savurez cu multa pofta!
Amelia, cred ca abia astepti ziua de maine! In sfarsit, weekend.
Sugubina, sper sa nu fie raceala...
Ratusca, bebica ta e grasunica! Felicitari pentru achizitii, in sfarsit ati facut si pasul asta! Sa pui si poze. O sa ma uit si pe albumul Fluturashei, parca ea a zis ca a pus poze cu niste hainute... e dimi, inca, dc incurc, scuzele mele.
Ana-Vio, stam in casa, daca vine frigul, n-avem incotro. Legat de salteaua de cocos, nu am auzit sa faca "cocoloase", plus ca partea de cocos n-o folosim decat primele luni, dupa aceea folosim partea cu latex.
Hera, am vazut INCEPTION, cu Leo di Caprio, Amelia rade ea de mine, dar la un moment dat chiar i-am spus prietenei mele ca ala numai film de gravidute nu e. Partea cea mai "true" mi s-a parut la final, cu o declaratie de dragoste care m-a lasat fara aer... "mi-e dor de tine mai mult decat pot indura"...
Pana aici am ajuns cu cititul, mai am 3 pagini, revin.
Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Letzy, sa te distrezi cat poti de mult la munte!
Ana
AMR cateva saptamani...
ana_o spune:
Lorin, felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Beatrice, inca mai vrei hainute?????
Diana, de ce nu-l lasi pe bebe sa aleaga el zodia in care sa se nasca? Eu imi doresc un "balant", dar are multe sanse sa fie scorpion. Am zis ca las in voia Doamnului "treaba" asta, ca prea m-am stresat.
Vasari, n-ai visat pana acum nasterea??? Eu sunt atat de stresata de nasterea in sine, ca in fiecare seara visez ceva legat de asta...
Iar am uitat ce-am mai citit.
Revin.
Ana
AMR cateva saptamani...
diana.b spune:
ana_o dr mi-a spus ca vom programa cezariana intre 20-23 noiembrie... 20, 21 sunt in weekend, deci... mai ramane 22 (scorpion) si 23 (sagetator)
Asa ca daca nu aleg eu zodia, o va alege doctorul... in fine mai e mult pana atunci... mai e mult?!?!? ce tot spun eu
fetelor ma uimiti cu hainutele... eu pana acum am cumparat doar un set complet de nou nascut format din 24 de piese... mereu ma gandesc ca mai am timp
in plus... sincer imi e teama sa intru in magazine de hainute pt bb caci cunoscandu-ma voi iesi cu geamantane
care ar fi strictul necesar de hainute pentru o luna
32+