Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

carm3nutza La multi ani!!!

beatrice tie ti-a recomandat doctorul centura?!?!?

mare dilema cu "cazarea" la spital: ba vreau salon, ba vreau rezerva, ba ma intorc la salon, ba ma razgandesc si vreau rezerva...

32+

Da, dr mi-a recomandat-o. Lasa ca eu voi naste inaintea ta si-ti voi spune cum este. Tu trebuie sa iei in considerare faptul ca dupa parerea mea, vei da mai multi bani lui Peltecu la cezariana.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, pe sub salopeta bebele trebuie obligatoriu sa aiba si body?Ma gandesc pe de o parte ca este mai bine asa, body-ul se muleaza bine pe piele. Care este parerea voastra?

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Fluturasha super dulci lucrusoarele pe care le-ai facut.Cum ai invatat sa crosetezi?Si multumim de cafeluta cu lapte chiar o savurez acum, caci inca mai doarme Lorena.

Si inca o intrebare, v-ati gandit unde le veti face baita la bebei? Noi lu Lorena ii faceam in dormitor, insa acum ca o avem si pe Lorena mi-e teama sa nu verse cadita cu apa, sau sa nu faca alte prostii. Si totusi in baie ma gandesc ca va fi destul de frig...Ce parere aveti?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Stiu de mica sa tricotez/crosetez - mi-a placut mult si am invatat.

Hera , eu ma gandeam sa spalam bebelina in baie - acuma depinde si cat de cald va fi - oricum avem cadita de la ok baby cu suport pliabil (desi scumpa investitia, isi merita banii - baia o faci stand in picioare nu te cocosezi) sau putem sa-i facem si in dormitor foarte bine. Incercam orice varianta si care e mai convenabila pe aia o alegem, stii si tu. Acuma depinde si cand adoarme Lorena (daca doarme in alta camera), puteti sa o culcati mai devreme si apoi sa-i faceti baie baietelului. Cum e masina, ai spalat/stors rufele?

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, nu e obligatoriu; sincer la noi in casa era prea cald sa i le punem pe amandoua (pediatra bineinteles ca se criza cand vedea, dar era genul care era pt infofolit, antibiotice, profilaxie... asa ca imi vedeam de ale mele. Dupa un an am si schimbat-o, am gasit una pe gustul meu). Ori salopeta, ori maieut sau body cu maneca scurta si salopeta. Eu optez pentru materiale cat mai confortabile.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neataaaaaaa!

M am bucurat degeaba ca am caldura, am cu program, 3 ore in fiecare seara

Am o dilema: o sa iesim din spital pe 3-4 noiembrie si cu siguranta afara nu va fi cald. Deci, bebica tre sa fie imbracat corespunzator. CUM??? Body m. lunga + overall + costumas de iarna (cu botosi si manusi si gluga) . E ok asa?! Ca nu mi dau seama ce tre sa poarte sa nu i fie frig/cald.. Helpp ca e important maxim!!!

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

MSymo cred ca vorbeai de eco la dna dr steriu? la medlife? eu la ea am facut morfo la 22 sapt si cand am fost la ea a fost ok

pupici pe burtici :*:*:* 28+

Nuuu, e vorba despre un domn, anestezist la Euroclinic, probabil doar coincidenta de nume.

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna dimineata la toate fetele

am reusit si eu in sfarsit sa termin de citit-sunt la zi...

beatrice, eu o sa le pun body pe sub salopete, in primul rand ca body e ca si o bluzita de piele, plus ca am luat o gramada de body-uri
ca sa nu zic ca la frigul de afara, e perfect un body pe sub salopeta

ana, bine ca pleci la Tg. Jiu, ca ma si gandeam la tine, sa nu te apuce prin Buc

adipapazi, printesele mele aveau la 29 de sapt fara 2 zile: una 1.460 si una 1.670 si dr mi-a spus ca sunt una mai mare cu 3 zile si cealalta cu 10 zile si ca cezariana va fi intre 30 noi si 8 dec

pe 19 oct am si control si probabil atunci o sa vorbim despre toate plus de cezariana etc si atunci o sa intreb si eu despre centura

saltelele si eu le-am luat de cocos cu latex ''cica cele mai bune'' si care rezista si mai mult

Lore 29 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata barlog,

Raportam si noi o vizita la doctor ieri seara cu vesti asa si-asa. Bebe este bine, sanatos, lichid cat cuprinde, mai are loc de tumbe, are 1, 700 Kg ceea ce doctorul a zis ca e bine.Placenta grad 2, Ir-urile erau ok dar nu mai stiu exact valorile, colul inchis. problema e ca bebe era cu capul in sus. Off..... sper din suflet sa se intoarca. Am intrebat doctorul daca pot face ceva sa il determin sa se intoarca si a zis ca nu . Eu sper din suflet sa se intoarca caci as vrea sa nasc natural.
Maine mergem si noi sa mai luam una alta pentru bebe: cadita, niste salopetele, lampa de veghe etc.

31+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Carm3nutza, La multi ani si bebe sanatos!
Ratusca, bravos pt vestile bune! Ramane sa stabilesti data sau astepti pana vine momentul de la sine?
Ana, gata treaba: spalatul, calcatul? Azi ma gandeam sa intreb direct in Italia daca a plecat mobila, ce zici?

Am vorbit cu cosmeticiana mea si cica ar fi bine sa merg la epilat pe 15 oct, adica doar 5 zile inainte de cezariana....sper ca nu ma duc la operatie cu "dansa" rosie si iritata Nu stiu ce sa fac.....

Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugubina, o sa ii cheme ioachim andrei si ana maria.
lore, felicitari pt greutatea copiilor, sunt foarte bine! abia astept si eu next echo!

Adi +30 cu si

Mergi la inceput