Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata mamici,

M-am gandit si eu ca ar fi vremea sa vand din hainutele si accesoriile de bebe folosite de copiii mei, acum ca au crescut.......

Daca va intereseaza un patut gen tarc, saltelute de infasat, sterilizator, balansoar, hainute sau paturici, va rog sa intrati pe albumul nostru

Deocamdata am pus poze doar la hainute si jucarii, dar daca va intereseaza ceva nume, va rog sa ma contactati ori pe PM ori pe adresa de mail gasita in albumul cu poze.

O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata...

raportez primii fulgi de nea, astazi la ora 8 - la Brasov ninge - deci va astept la schi

si schimbatura de semnatura azi
de-abia astept sa teaca si celelalte saptamani...dupa cum zice dr. si colul meu, iara trec de 40 de saptamani, deci iara oxitocina...asta in conditiile in care inca sper ca o voi simti pe d-soara in chiloti, asa cum ziceti voi....acum e prea ppeocupata cu ficatul si nu vede luminita de la capatul tunelului

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai dati linkuri cu hainute bebe.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

carm3nutza La multi ani!!!

beatrice tie ti-a recomandat doctorul centura?!?!?

mare dilema cu "cazarea" la spital: ba vreau salon, ba vreau rezerva, ba ma intorc la salon, ba ma razgandesc si vreau rezerva...

32+

Mergi la inceput

Fluturasha, foarte dragute creatiile tale; mi-ai dat idei, numai ca eu trebe sa produc totul la dublu...ca vrea si printesa mare

mai am fata si termin si eu vestuta mica si apoi vreau sa croiesc lenjeriile pentru paturi.

intre timp am pus o ciorba de curcan la foc.

sunt tot o treba azi

cu ajutorul lui Dumnezeu
32+

Mergi la inceput

Carm3nutza, LA MULTI ANI si multa sanatate!

cu ajutorul lui Dumnezeu
32+

Mergi la inceput

vasari pe 3 noiembrie am programare la doctor, nu programare la cezariana...

oricum, nu-mi permit sa nasc in luna octombrie pentru ca dr meu e plecat pe la congrese aproape toata luna si nu concep sa nu fie el dr care ma asista

dr a preconizat nasterea pe 20-23 noiembrie... ramane sa aleg eu daca prefer sa fie scorpion sau sagetator

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Carmenutza, la multi ani si nastere usoara, sa aveti un bb sanatos, sa va bucurati de el!

Maria mi-a povestit de dim ca a visat ca surioara ei iesise din burtica de la mine si nu stia sa faca nimic, iar ea ii canta la pian. :)) Well, eu inca nu am visat nici nastere, nici pe bb.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput

Fluturasha esti o la casa omului... splendide hainutele

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana_vio, salteaua de cocos a rezistat f bine, era fara latex. Si asta la sarituri non-stop si dormit aproape numai pe ea. Cred ca cele din iarba aveau problema asta, nu saltelele de cocos. Eu mi-am bagat nasul in ea sa vad cum respir, iar Maria - asta e singura saltea pe care nu transpira, ea are problema asta, chiar daca e dezbracata.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32

Mergi la inceput