Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b
dr a preconizat nasterea pe 20-23 noiembrie... ramane sa aleg eu daca prefer sa fie scorpion sau sagetator

Buna dimineata,
Diana, ce doctor iti urmareste sarcina? Rezerva costa 90 euro pe zi?

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Neata burtici
La multi ani carm3nutza! Nastere usoara!
Felicitari pt vestile de la eco lore76 si ratusca(nu e mica bebelina ta, al meu la aproape 32s avea 1650 iar acum la 35+ are 3085, asa ca ai si tu toate sansele sa faci o dolofana).
Sugubina eu mi-am facut ceai de lamaie, am fiert o lamaie intr-un litru de apa, am lasat sa se racoreasca putin si apoi am pus miere. Mai beau si fresh de portocale si sper sa nu racesc, ma cam doare gatul de vreo saptamana.
Voi vorbiti de mancare dar eu n-am gaz de o saptamana . Asa m-am ales si cu durerea de gat, am baut lapte rece Nu ma omor eu cu gatitul dar acum ca n-am gaz as gati toate bunatatile
diana.b banii din cate stiu se dau la doctor dupa nastere, dai si tu in functie de cum s-a purtat cu tine, pana la urma nu-ti taie chitanta , daca nu e multumit sa fie sanatos. Bine ca o sa nasc la euroclinic, mi-e jena/sila de umblat cu plicul dupa doctori mai ales dupa ce am auzit pe unul comentand " ce crede vaca aia ca daca mi-a dat 1000 de euro o tai altfel decat am taiat-o pe aia care mi-a dat 100?"

Ana 35+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Fetele, pe sub salopeta bebele trebuie obligatoriu sa aiba si body?Ma gandesc pe de o parte ca este mai bine asa, body-ul se muleaza bine pe piele. Care este parerea voastra?

Beatrice, eu i-am pus lui Nicholas si ii voi pune si lui bb2 body, din 2 motive: se muleaza bine pe piele (asa cum ai spus si tu) si tin pampersul bine, fix. Daca il lasam fara body, se uda pe langa pampers, pt ca eu aveam o obsesie, sa nu-i strang scutecul prea tare, sa nu-i lase urme pe pielicica lui fina si moale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
citat din mesajul lui diana.b
dr a preconizat nasterea pe 20-23 noiembrie... ramane sa aleg eu daca prefer sa fie scorpion sau sagetator

Buna dimineata,
Diana, ce doctor iti urmareste sarcina? Rezerva costa 90 euro pe zi?

Dr Peltecu.. iar rezerva e parca 300 ron/zi!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

...
diana.b banii din cate stiu se dau la doctor dupa nastere, dai si tu in functie de cum s-a purtat cu tine, pana la urma nu-ti taie chitanta , daca nu e multumit sa fie sanatos. Bine ca o sa nasc la euroclinic, mi-e jena/sila de umblat cu plicul dupa doctori mai ales dupa ce am auzit pe unul comentand " ce crede vaca aia ca daca mi-a dat 1000 de euro o tai altfel decat am taiat-o pe aia care mi-a dat 100?"

Ana 35+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

din cate stiu eu banii se dau inainte... sau ma insel?!?!?

stiu ca exista anumiti doctori de nu-i poti numi oameni cand auzi ce comentarii fac... imi doresc doar sa nu aud asa ceva!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Geniusa, daca pleci cu masina, nu cred ca e nevoie de salopeta de iarna... doar body cu maneca lunga, costumasul(pantaloni+bluza+rolling/salopetuta+bluzita+gecuta/), caciulita si paturica. Este strict parerea mea, ai intrebat, eu raspund.
Lore, l-am convins pe bebe sa stea cuminte pana ajung la Tg Jiu.
Mai "facem" o intalneala?
Legat de spalat bebele, la Tg Jiu il voi spala in baie, pe masina de spalat pun cadita+ suportul, ca sa nu ma "rupa" spatele. Insa aici il vom spala in dormitor, ca e in comoda montata cadita.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

carm3nutza,La MULTI ANI, un bebe perfect sanatos si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ukume, mai are timp sa se intoarca, asa ca speranta moare ultima, da?
Symo, din ce am vb cu aia, transportul a plecat din Italia pe 27 septembrie. Sper sa nu avem vreo surpriza luni. Spalatul gata, calcatul...doar un sfert. Maine o sa am activitate. Acum astept "echipa" lu' peste, nu stiu de ce simt ca nici azi nu ajung cu mobila. Atat le trebuie!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Eu intelesesem ca banii la dr se dau dupa ce a prestat..

Cum e pan la urma?

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Diana, din cate stiu, banii se dau inainte doar anestezistului. Doctorul, moase, asistente...dupa. Eu o sa-i dau anestezistului inainte si doctorului dupa operatie. Oricum, am inteles ca dr meu e super de treaba si ca nu sta cu buzunarul deschis, asteptand plic inainte.
Fetelor, am o lene in mine...nu m-am odihnit azi-noapte. M-am trezit de 2 ori sa merg la toaleta, de N ori sa ma intorc de pe stg pe dreapta si invers, de cald de vreo 2 ori (si sotul zicea "vino sa te iau in brate, ca e atata de frig, nu mai pot, ce frigaraie e in noaptea asta"), simteam ca ma apasa bb pe stomac, ma sufoc si de aceea mi-e cald. Si cand il vedeam pe sot ca ii e frig, nu ma lua somnul, ma tot gandeam ca sunt dereglata rau
Intr-o ora ma duc sa iau piticul de la gradi, venim acasa si probabil ca ma va tine ocupata pana diseara.
Aaaa, sa ma laud si eu putin, deh, merit si eu sa las modestia la o parte si sa va spun ca am resit sa-mi pastrez locul la buget la master. S-a afisat ieri reclasificarea si sunt tot la buget, ceea ce ma bucura enorm, pt c la taxa costa 3100 lei pe an.
Si maine la 12 ma duc la reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului. Abia astept sa-mi vad colegii de liceu, sa depanam amintiri si sa vad prin ce schimbari au trecut Sa vedem cat rezist, la 12 ne vedem la liceu, apoi la 13 mergem la un restaurant. Sper sa nu am contractii, dureri mari de spate etc.
Hai ca m-am intins cam mult

Mergi la inceput