Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna, fetelor !

Nu am apucat sa citesc capitolul asta, dar va scriu pt ca nu stiu cat mai apuc.

Aseara, pe la 8:30 m-au apucat contractii dureroase la 2-3 minute. Tot speram ca or sa-mi treaca, dar dupa o ora de asteptare am sunat-o pe dr. Mi-a spus sa mai iau 2 Mg (dupa ce mai luasem 2) si un supozitor cu voltaren si daca mai am dureri peste noapte sa merg la maternitate.

Nu aveam cu cine sa las copiii acasa, iar Iorgos mai face si febra de ieri dimineata, deci ar fi fost greu sa-i trezim sa-i luam cu noi.

Din fericire, pe la 1:30 mai m-au lasat durerile si am adormit.

Astazi de dimineata m-am dus la control. Bebe e bine. Marti ma duc la alta eco si apoi, daca nu se mai intampla nimic rau, peste 2 saptamani incep injectii cu cortizon.

A mai facut cineva injectii cu cortizon ? Sunt dureroase ?

Imi e tare frica ca o sa nasc prematur. Dar macar sa ajung la 34 de sapt. Nu am pregatit nimic, hainute, bagaj...

Dr. mi-a spus sa stau numai culcata pe o parte. Acum mai stau un pic pe scaun pt ca deabea am mancat si daca ma culc imediat imi e si mai rau de la stomac.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Letzy, sa te distrezi cat poti de mult la munte!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Multumesc Ana!
Am in plan plimbari in aer curat in "mers de rata"

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ralucasmp, nu doare injectia cu cortizon. se face in mai multe feluri, pt maturizarea plamanilor bblushului in caz de nastere prematura. eu am fct 2 doze intramuscular. doare doar tzepul acului. relax!bea multa apa ca sa nu mai ai contractii, mai ia si cate un no-spa. eu iau 3/zi ca sa stea uterul ereus relaxat.

anes, ai grija!

Adi +31 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

miruno si eu am o burta ca am ajuns in pat sa ma intorc de pe o parte in alta in 10 miscari:)....scot si niste sunete de parca as avea 70 de ani!

mi-am dat jos de pe net toate sezoanele de la Anatomia lui Grey (Grey`s Anatomy)....deci am la ce sa ma uit in ultima luna de sarcina!!!!

am spus ca in ultima luna de sarcina nu am sa mai lucrez si am sa ma rasfatz! ca pe urma va incepe distractia!!!

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anes, ralucaspm - imi pare tare rau sa aud de probleme! Sa speram ca bebeii mai stau un pic, si nu se grabesc

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

sa ajute Doamne Doamne sa ramana bebeii la noi in burtica pana la 38 saptamani!!!! de la 38 de sapt linistiti pot veni pe lume!!!

eu vreau la 39....40 sapt sa vina fata mea pe lume....atunci e luna DECEMBRIE!!! VREAU DECEMBRIE!!!! IUBESC DECEMBRIE! ADOR DECEMBRIE! DECEMBRIE DECEMBRIE!!!

Hihi....am luat-o pe ulei

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Pe masura ce citesc, mai raspund si eu la subiectele pe care le-ati discutat.

Sot-plimbaret: al meu nu prea e. Nici nu ar avea cum pt ca trebuie sa aiba grija de copii. Dar la inceputul lui noiembrie sunt alegeri locale si vrea sa se duca la soacra-mea in oras sa voteze. E la 2.5 ore de mers cu masina. Ar vrea el , dar nu cred ca il las, daca ne tine Dumnezeu pana atunci. Pt ca ma poate apuca sa nasc in orice moment si nu vreau sa fiu singura acasa pt o prostie.

Am uitat sa scriu ca bebe avea 1900g (cica intre 1450 -2050g, deci nu stiu cum evalueaza 1900g , ca nu e media), cu 9-10 zile mai mare.
Asta e bine, ca daca se naste prematur macar sa aiba o greutate cat de cat marisoara.

Pe cantarul de acasa imi arata ca am luat 13 kg pana acum, iar la dr. arata 14kg (15kg-1kg hainele). Iar mi-a facut observatie.

Eva, sper sa se poata sa nu mai luam in greutate la sfarsit. Eu insa nu cred ca o sa reusesc, dar macar sa nu mai iau 1kg/ saptamana cum luam la Iorgos.

Iar sufar de sete ca la inceputul sarcinii, pt ca imi vine sa vomit daca beau apa, am arsuri daca beau apa minerala, iar de la sucuri imi lasa un gust acru bleah.

Am trimis vorba sa-mi aduca cineva hrean din tara. A incercat cineva daca ajuta la desfundatul nasului, sau l-am comandat degeaba ?

Mergi la inceput

Anes, insanatosire grabnica ! La multi ani pt Remus, sa-ti traiasca ! Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Fluturasha am probat masina. Am bagat niste prosoape. E super pana acum, cand am vazut ca mi le-a scos uscate nu mi-a venit sa cred si e misto ca prin uscare le si sterilizeaza....Acum sa vedem ce fel se comporta cu puloverele, bluzele....si altele. Pana acum eu zic ca e cea mai tare inventie. Nu mi-a venit sa cred ca le bag direct in sifonier si nu le mai intind prin casa. Si prosoapele le-a scos ok, deci nu fff sifonate, de fapt deloc. Eu cred ca depinde si de programul la care le bagi pt uscare.

Miruna te-am vazut in poze, deci arati super nu esti grasa deloc, din contra o graviduta f eleganta.

Anes imi pare rau ca esti in spital. Offf, sa te faci cat mai repede bine si sa pleci acasa la copilasul tau.

Ukume, sper sa nu te incurc caci am citit in graba, ne luam de mana si facem exercitii sa se intoarca bebebeii cu capul in jos.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Anes,Raluca Doamne ajuta sa mai stea bebeii in burtica!
Eu cred ca nu-s normala,as cam vrea sa nasc.
Eva dar esti tare ambitioasa,eu nu-s.0,6 este doza de Clexanne(anticoagulant injectabil)

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput