Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Adi, multumesc pt raspuns. Mie imi e o frica de injectii de mor. Nu am mai facut de cand aveam 11 ani.

Crisuletzul, noi daca ajungem la 36 sapt. suntem super fericiti. Nici dr. nu spera mai mult.
Si eu imi doream mult sa nasc in decembrie si acum ma rog sa nu nasc in octombrie.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Hera, masina de spalat e si uscator sau uscatorul e separat ? Si cat a costat ?

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

raluca.....uff....poate vom avea noroc si vei naste la 36 de sapt!!!totusi e mult mai bine ca 31 de sapt!
si eu am tot 31 de saptamani si sunt in toiul renovarilor!

eu am masina de spalat cu uscator de vreo 2 ani de la indesit! sunt multumita ca am 11 programe de spalat dar recunosc ca folosesc destul de rar programul de uscat din cauza ca am impresia ca hainele primesc putin miros de ars!

vreau sa imi cumpar acum masina de spalat cu abur/aer:)...am inteles ca e ff buna

Kitty

31+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Anes, Raluca, muuuuuulta sanatate!

ufff, asa m-am plictisit de stat in casa, nu mai pot!Cred ca uit sa mai vorbesc!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Anes, Raluca, muuuuuulta sanatate!

ufff, asa m-am plictisit de stat in casa, nu mai pot!Cred ca uit sa mai vorbesc!

34+
35 ecografic

Asa este!!! Eu am zile cand, daca sunt mai mult singura, in afara de Aaaaaa ( a se citi mers cu durere de simfiza) si Hopa sus (la ridicari din orice pozitie) nu prea zic multe.

Stai sa vezi ca in curand o sa avem si subiecte de discutie interesante. E groaznic sa ai copil mic si prieteni fara copii / cu copii foarte mari...

Hera esti tu draguta sau cum spunea una din fete *te cred pentru ca imi place sa fiu mintita*

Crisulet si Sunset, astept poze!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ralucaspm eu am facut injectii cu cortizon..nu dor deloc, asa ca stai linistita..imi pare rau ca ai contractii....

miruna tu grasa????? de unde ai scos asta?? esti super sexiiiiiiiiiii..eu nu vad decat o burtica frumoasa in rest nu vad balena pe care o descriai

beatrice imi pare rau pt patania prin care ai trecut..bine ca nu ati patit voi ceva....cat despre plictiseala...nici nu vreau sa vorbesc..as pleca oriunde, numai acasa sa nu stau.

mie imi curge nasul de cand m-am trezit..se pare ca iar imi da batai de cap rinita mea

va pup pe toate si revin...iar am uitat ce mai vroiam sa scriu

33+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 4 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Anes, multa sanatate!
Raluca, nu stiam ca hreanul desfunda nasul, dar la cat de puternica e aroma... tot ce-i posibil. Sper sa fie recomandat in sarcina! Sa te faci bine si fii optimista, TREBUIE sa ajungi la 38!
Beatrice,!
Va pup pe toate, sunt cu nervii la pamant, aia cu mobila de bucatarie nu ajung nici azi! Cica sunt tare neseriosi, am aflat acum. Am dat o groaza de bani pe avans, aveam termen pe 1 octombrie si cica s-ar putea sa fie gata saptamana viitoare.
Iar eu saptamana viitoare plec la Tg Jiu...

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana esti chiar foarte priceputa!!! Panoul nu pare a fi homemade, arata super. Camera este foarte frumoasa. Hainutele 56 sunt numai bune, bebe se va naste la 52-56 cm asa ca nu au cum sa ii fie mari. Eu am luat marimea pt. 54 cm si ma vad instalata in magazine cand dl va avea 1 saptamana pentru ca sunt mici... Noroc ca am cateva de 3 luni

Ratusca, te pandesc

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Crisulet si Sunset, astept poze!

m-am conformat am pus poze cu burtoiul din dotare de la ziua mea

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai tarziu intru si eu pe contul nostru sa vedem ce pozici ati mai postat.
Alexa, ia nu mai ne minciuni cu netul, esti suparata pe noi si gata. Admit it!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput