Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, ma fetelor, acum sunt bine, dar am tras asa o sperietura. Pretz de cateva secunde am ramas impietrita!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am vazut pozele!
Miruna,!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Miruna asa este am avut poze la inceput dar dupa aceea le-am sters cand nu mai stiu cine de aici isi pusese la semnatura linkul de la picasa (no ofense) dar daca vreti sa vedeti o burta de zuzi se rezolva

Doamne ai grija si de noi 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dana, superb "barlogul" de vacanta al lui Luca!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Dragelor, va scriu din spital, din pacate! M-a internat dr. de miercuri. Noaptea anterioara internarii a fost horor: contractii, dureri de birta si spate, infectie urinara, colica renala. N-am inchis un ochi! A doua zi, m-au apicat frisoanele, aveam temperatura. Am plecat la spital, 38,5 C. M-a internat la maternitate sectorul septic. Am zis ca pana nu vine rezultatul la urocultura, sa nu-mi dea antibiotic.

M-au pus pe perfuzii cu antispastice se antitermice. A scazut temperatutra, dar crestea dupa ce trecea efectul lor. Ieri noapte mi-a crescut temperatura la 39 C desi imi facusera pe vena prima doza de Amoxiplus. Am niste dureri de spate, de rinichi si a zonei de sub coaste, groaznice si nu pot sa stau in nicio pozitie. Nici culcata, nici in sezut, nici pe stanga, sau pe dreapta. Ma doare si zona din dreapta sub coaste din cauza sarcini, tin minte ca si la rEMUS MA DUREA, DAR ACUM ESTE MAI PUTERNICA, ASOCIATA CU CELELALTE DURERI...!

BB este bine, s-a agitat f. mult pt. ca s-a intors iarasi cu capul in jos (este cam acrobat, Remus a ramas cu capul in jos toata sarcina). Colul incchis desi nu foarte lung.

Ma ingrijoreaza fapul ca deja sunt la a 4-a "cura" de antibiotice in sarcina asta si destul algocalmin! Cred ca l-am intoxicat pe bb! Azi mi-a schimbat antibioticul, mi-a dat Ceftriaxona. Stau pe pat in fund si abia ma tin de dureri de spate si coaste!

Cand imi scade temperatura transpir de ud totul de pe mine! Nu pot sa dorm si cu o noapte inainte haladuiam pe holurile maternitatii.

Duminica este ziua lui Remus si aveam invitati, tort. Am rugat-o pe dr. sa ma invoiasca, prin urmare maine dimineata plec acasa, vin la tratament si dorm noapea acasa. Revin duminica noaptea in spital.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Felicitari Moshulik si Alexa!!! Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copiii vostri! Bebelusilor, sa fiti sanatosi si necoliciosi!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Incarc pozele cu panoul de afisaj de i l-am facut lui bebe in camera, si cu ce am luat ieri, si anume costumelul de iesit din spital. Un pic mai incolo si cu camera lui bebe de acasa.

s36 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anes imi pare tare rau... dar toate astea ti se intampla de la o infectie urinara??? Iti doresc sa te refaci cat mai repede sa te poti intoarce acasa.

Fetelor multumesc dar zau ca nu sunt slaba. Am reusit performanta de a pune ceva cm pe picioare ceea ce ma ingrozeste. In mod clar aveam picioarele mai subtiri. Nu am curaj sa incerc o pereche de pantaloni vechi Iar burta este enorma!!! Nu cred ca se vede pentru ca am numai rochii negre dar cred ca bat mamicile de gemeni . La iarna fac jogging cu carutul

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Incarc pozele cu panoul de afisaj de i l-am facut lui bebe in camera, si cu ce am luat ieri, si anume costumelul de iesit din spital. Un pic mai incolo si cu camera lui bebe de acasa.

s36 Lucas Petru

Astept! Sunt disperata sa vad camere si hainute de bebei

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Neata dragelor!

O noapte ca de obicei-cu sculari dese la cisi, mai nou si o usoara (sper!) raciala-ma doare gatu. Azi merg cred cu Pufescu la Kiabi sau Titan pt salopete de iarna; si la pta dc am energie.

Amelia cum iei tu lamaia cu miere mai exact? Moi in miere o felie si manci sau cum? De ieri pana azi tot ma doare gatu stang, bine ca nu sunt infundata. Am bagat ceaiuri cu miere si lamaie insa.

letzy81 mi-a iesit rezultatu la analiza cu Gena MTHFR-zice Mutatia C677T - negativ; la comentarii scrie ca: "Schimbul de baze A1298C se asocieaza cu scaderea activitatii enzimei MTHFR; totusi statusul heterozigot pentrumutatia A1298C nu influenteaza semnificativ nivelurile homocisteinei plasmatice. Este posibil sa existe un risc crescut de boala coronariana. Se recomanda control familial".

Tu ce zici de asta ca vad ca esti trecuta prin multe..(orcum mierc ajung la dr),si probabil dupa 19.10 cu ultima eco si la Uscateasca din nou sa o vada

ratusca83 felicitari pt vestile bune de eco! Auzi la Kiabi avea si salopetele overall de fis pt iarna? Ca sa stu dc are rost sa mergem acolo..

geniusamb asa ma gandesc sa le imbrac si eu cum zici tu. Tre sa mai cumpar salopetele de fis de cosmonaut pt iarna si gata.

sugubina 31+ cu Puficele

Pai dupa cat imi dau eu seama ai avea numai o mutatie pt MTHFR care este si heterozigota.Daca e numai asta atunci nu-i mare lucru.Cand vei merge la Fundeni dr U va vedea daca te afecteaza in vreun fel si atunci iti va face o schema de tratament.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

35+

Mergi la inceput