Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helllooooooo
ati inghetat???

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

HOHO...si-nca cum....

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

lalely, felicitari pentru eco! sa creasca bebe mare frumos si sanatos!

ina.clik, te-am trecut pe prima pagina.

yasmi, am iesit sa arunc gunoiul si am amortit instantaneu. la noi sunt 6 grade
Cum a ramas cu ecografia? Parerea mea e sa nu renunti la eco morfologica, poate doar sa o faci mai devreme. ..si inca ceva..de ce nu ai intrebat dr de col, asta mi se pare chiar important de intrebat mai ales ca ai avut durerile alea inghinale. Pupici

simo, tb sa te mai odinesti si tu, ca sunt sigura ca faci o grama de efort cu diverse cumparaturi pentru casa. Si eu astept cu incantare luna decembrie. Nu stiu daca v-am spus dar eu sunt innebunita dupa sarbatorile de iarna si abia astept sa vina Craciunul

viss, ce faci? cum merge invatatul?

Roxy, la voi au fost grade cu minus noaptea?

strumphi, deea

azi nu stiu ce sa fac , aveti vre-o idee pentru mine?

pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna dimineata
eu sunt cam varza azi..n-am inchis ochii azinoapte, nu stiu ce a avut Vlad dar s-a foit si agitat si zvarcolit toata noaptea si nu putea sa doarma..acum incep sa vad explicatia ca stranuta de cand s-a trezit si crge nasucul asta e, sper sa scapam doar cu atat..aseara ziceau ca dau drumul la caldura si inca nimic..e frig de mori

felicitari fetelor care si-au vazut bbii si sunt bine..abia astept si eu intrevederea de diseara..

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza da, a fost cu minus si azi dimineata fulguia. este frig ca iarna, deja ne imbracam de iarna.. vroiam sa te intreb daca tu faci vaccinul la 28 de saptamani

miki

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

madutza, iubesc si eu Craciunul, sarbatorile, e o perioada speciala, parca pluteste surpriza prin aer, e nelinistea aia...nu stiu, imi place Din ianuarie iarna nu mai are sens pt mine....
Miki, sanatate sper sa nu-l atinga raceala pe Vladut! Iar tu nanica la prinz langa el...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza da, a fost cu minus si azi dimineata fulguia. este frig ca iarna, deja ne imbracam de iarna.. vroiam sa te intreb daca tu faci vaccinul la 28 de saptamani

miki

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

te referi la vaccinul pentru rh, nu?

pai la prima sarcina nu l-am facut la 28 de sapt, l-am facut in primele 72 de ore dupa nastere. Acum dr-ita zicea ca daca vreu sa mai fac si al treilea bebe ar fi bine sa-l fac la 28 de sapt
Nu cred ca o sa fac si bebe 3, dar o sa fac oricum vaccinul dupa nastere. Acum la 28 de sapt nu fac nimic. Vezi ca faca vrei sa-l faci acum sa te pregaresti cu banuti, costa in jur de 500 RON.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada la 15.20 mi-a rezolvat o prietenea pt o programare la eco performant pt morfo. are si 4 D eco...acum sa vad..nu stiu daca imi mai permit sa dau inca 1 mil in plus pt cateva imagini 4d. sa vad daca ma razgandesc pana atunci
deci am urmatoarele intrebari:
cum e colul
daca e destul lichid amniotic
si restul tot ce tine de bebe, masuratori, sex, etc banuiesc ca nu e cazul sa intreb .

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna mamicutze nu am mai fost de ceva vreme pe forum. Ce sa-i faci gravidutze ocupate. Vreau sa deschid o dicutie ca toate cam suntem la jumatatea drumului adica 20 saptamani si cred ca nu numai eu imi pun intrebari de cum va decurge nasterea. Eu sunt la primul bebe si deci nu am experienta. Trei dorinte am de la bunul Dumnezeu in legatura cu nasterea 1)Bebe sa fie sanatos 2)Sa pot naste normal 3) Sa evit daca se poate epiziotomia .Cele care ati nascut si nu numai spune-ti va rog ce credeti despre epiziotomie si experietele voastre personale.
Mie nu imi prea surade ideea acestei manevre mai ales ca mama mea cel putin mi-a zis ca depinde foarte mult de cum esti cusuta mai ales la ultima nastere si ca iti poate afecta intr-un anumit sens toata viata daca nu e facuta bine.
Va pupik si o zi frumoasa sa aveti !
Madutza te rog sa ma treci si pe mine pe prima pagina dum 26.05.2010 si Dpn 1.03.2011. Ms anticipat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

madutza, iubesc si eu Craciunul, sarbatorile, e o perioada speciala, parca pluteste surpriza prin aer, e nelinistea aia...nu stiu, imi place Din ianuarie iarna nu mai are sens pt mine....

simo, gandesti exact pe sufletul meu deja incep sa-mi fac planuri: cand sa fac curanenia, ce meniu sa aleg, ce cadouri sa cumpar pentru fiecare Ziceam sa nu spun si sa tin pentru mine gandurile astea, sa nu credeti ca sunt nebuna...dar uite ca le-am zis

miki, inca nu v-au dat drumul la caldura? Off, dar ce au innebunit? La 3 grade cat ziceau ca e noaptea? Nu ai ceva electric sa incalzesti macar dormitorul?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput