Fluturasi de martie-aprilie 2011 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

eu iau micul dejun: un tiramisu

roxy pai nu e 4d e eco normal.
astazi vreau sa mai merg la un eco, sa aflu mai multe , greutate bb, colul meu cum e, etc. si nu mai merg la morfo. numai sa gasesc loc liber.

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu credeam ca ai si 4D. si ma tot uitam ca matza-n calendar. te-ai hotarat sa mergi azi? mergi atunci, sa stai tu impacata ca totul este bine. dar este enervant asa, nu putea si doctorul ala sa zica tot, ca de aia te duci la el. si nu mai faci morfologia?
ala-i mic dejun?? iar la colt cu tine.
eu imi fac cartofi prajiti cu cascaval ras,cu un ou fiert si sana. si normal ca nu lipsesc legumele: telina si conopida.

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy cartofi prajiti la micul dejun????? iti trimit o lingura de tiramisu' sa ai meniul complet...

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetelor....

Sunt foarte fericita...am fost aseara la eco si bebe este bine.
Era in evolutie..se misca...i-am vazut manutele si piciorusele...am fost asa emotionata...am de la inceput pana la sfarsit...

Dumnezeu m-a ajutat si totul este bine cu copilul.
Multumesc Domnului si Fecioarei pt aceasta minune...

11+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

bb_yasmi . zic de tine dar eu.....

Mergi la inceput

lalely ma bucur tare, tare mult ca bebele este foarte bine. iti inteleg perfect emotiile
abia astept sa merg si eu la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata mamici,

M-am gandit si eu ca ar fi vremea sa vand din hainutele si accesoriile de bebe folosite de copiii mei, acum ca au crescut.......

Daca va intereseaza un patut gen tarc, saltelute de infasat, sterilizator, balansoar, hainute sau paturici, va rog sa intrati pe albumul nostru

Deocamdata am pus poze doar la hainute si jucarii, dar daca va intereseaza ceva nume, va rog sa ma contactati ori pe PM ori pe adresa de mail gasita in albumul cu poze.

O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

nocom sunt foarte frumoase lucrusoarele. si daca este sa luam ceva, cum le trimiti? pe curier? tu de unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

roxy_s Multumesc de aprecieri. Eu sunt din Bucuresti. Daca locuiesti in alt oras le pot trimite cu posta in sistem ramburs, adica platesti la primirea coletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Bebe_yasmy cum de reusesti sa mananci pitza. Ca eu numai cand vad asa ceva ma apuca greata. Si nici prajituri nu mai suport. Doar ciocolata.
Si simt in permanenta o apasare pe stomac. Nu stiu daca e normal sau nu.
Dar nu mai pot manca asa de mult.

Asteptand o minune 16+ weeks

Mergi la inceput