Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!!

Miha in mod normal siptomele nu apar asa de repede,acum mai ai si tu rabdare 2-3 zile si fa un test.Tin pumni sa iasa liniutzele

la toata lumea!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

neatza fetelor!!..ce-as mai dormi acum, dar din pacate sunt la munca pana la 2...miha, intr-o situatie asemanatoare sunt si eu.sunt obosita, am simtit vreo 2 zile niste dureri ca la menstruatie care -au transformat intr-o presiune/greutate in partea de jos a abdomenului..acum , ce sa zic, sunt vreo 3 variante: ori e autosugestie, ori e o raceala ceva, ori e..

[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]

Mergi la inceput

Luiza

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Gabitza si eu sunt la sapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Neatza cos_minutza....

www.lilypie.com/Pregnancy_codemini.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

lasa ca trece si ziua asta ..mi-am propus ca la 2 jumate sa fiu deja in pat pt un pui de somn, dar nu cred ca am timp.maine am musafiri si trebuie sa fac curat si ceva de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata
Luiza FELICITARI

sarcina usoara si bebe sanatos,frumos,destept,cuminte,norocos si la termen

o zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
Luiza felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos

cos minuta, gabita, serviciu usor in continuare

Paula, o zi faina si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Miha, tu iti cunosti corpul cel mai bine, pentru a elucida misterul si daca ai 10 zile de la ovulatie poti face un test, succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Felicitari Luiza!Speranta moare ultima!

Mergi la inceput