Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 12
cos_minutza spune:
Neatza!!!!
Miha in mod normal siptomele nu apar asa de repede,acum mai ai si tu rabdare 2-3 zile si fa un test.Tin pumni sa iasa liniutzele
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
gabita_84 spune:
neatza fetelor!!..ce-as mai dormi acum, dar din pacate sunt la munca pana la 2...miha, intr-o situatie asemanatoare sunt si eu.sunt obosita, am simtit vreo 2 zile niste dureri ca la menstruatie care -au transformat intr-o presiune/greutate in partea de jos a abdomenului..acum , ce sa zic, sunt vreo 3 variante: ori e autosugestie, ori e o raceala ceva, ori e..
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
cos_minutza spune:
Luiza
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Gabitza si eu sunt la sapa
gabita_84 spune:
lasa ca trece si ziua asta ..mi-am propus ca la 2 jumate sa fiu deja in pat pt un pui de somn, dar nu cred ca am timp.maine am musafiri si trebuie sa fac curat si ceva de mancare
PaulaFrida spune:
Buna dimineata
Luiza FELICITARI
sarcina usoara si bebe sanatos,frumos,destept,cuminte,norocos si la termen
o zii faina tuturor
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
draguta spune:
buna fetele
Luiza felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos
cos minuta, gabita, serviciu usor in continuare
Paula, o zi faina si tie
draguta spune:
Miha, tu iti cunosti corpul cel mai bine, pentru a elucida misterul si daca ai 10 zile de la ovulatie poti face un test, succes