Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)
Raspunsuri - Pagina 11
andr@ spune:
da kitty exact, am observat si eu faza luteala.... si sunt programata luna asta la monitorizari, sper sa fie ok; cu dd inainte
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
noapte buna luiza, noapte buna fetelor; ma retrag si eu
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
RaluCris spune:
offf, andra nu te lasa
fi optimista in continuare si o sa vezi ce mminunea o sa se intample pana la urma
noapte buna fetelor
Angie844 spune:
Felicitari Luiza!!! Si bebe sanatos si sarcina usoara. Ce frumos e cand mai apare cate o graviduta
Voiam sa spun de Maca, am auzit ca ff buna. Sotul meu ia de o luna. Eu o sa incep luna viitoare ca acum iau Vitex si nu am stiut daca se combina.
Fetelor care asteapta de mult tim bebe, Luiza e dovada ca se poate. Si oricum, bucurati-va de viata de cuplu, de intimitate si lipsa de griji ca dupa ce apare bebe... Eu am 2 ani de cand n-am mai avut timp de mine sau de odihna. Dar si merita, ce e drept. Acum ca sunt mamica nici nu-mi pot inchipui viata fara copii.
Mamica de Sarah-Aimée
histamina spune:
Iertati-mi lipsa,dar nu am net decat in week-end si,oricum Sebastian nuimi lasa macar o secunda libera.Mananca din ora in ora ziua, iar noaptea din doua in doua ore.Multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului, si-a dublat greutatea n cele 6 saptamani de cand sntem acasa.
Eu am ramas cu 4 alimente safe, din care unul e varza, ce da colicii bebelusului.Alergiile se tin lant,asa ca am mai slabit.Intre timp am pierdut si lactaza, asa ca a trebui sa renunt la lactatele proaspete.
Probabil va amane definitiva dezlegarea la carne,care e singurul aliment la care nu am nicio reactie pana acum.
Multumesc Maici Domnului,am lapte,gras, bun,iar Sebastian e incantat de asta.
Ma ajuta sotul cand vine de la job.Cam atat, caaimei, desiuntem in aceeasi curte, trec cam o data la 2 zile,catevaminute, de fapt doar mama
Sunt insa fericita, am o imensa energie si mi cred ca Sebastian e o minune pe care nu o merit.
Altfel, sa fac dus e o performanta, sa gatesc e un record absolut.
cos_minutza spune:
Kity pai nu stiu ce sa zic,foliculi sunt dar miciOricum continui Vitexul
Luiza felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
Andra nici eu nu ma vad prea curand gravidutzaSperanta ramane...cand o vrea DD
Va pe toate!!!!
Noapte buna!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mihahegarty spune:
Buna seara la toate felete!!!
Stiu stiu a trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit! Ultima data cred ca afost acu vreo 3 saptamani cand eram in ziua a treia de CM. Fetele am prestat la fiecare doua zile, credeti ma!!! Domnule, din ziua a cincea de CM si pana in ziua a 14a inclusiv!!! Din ziua a 14a ne a oprit, pentru ca ma apucase depresia!
Am cateva nelamuriri pe care as dori sa le discut cu voi si ma lamuriti si pe mine.
De cand ma stiu eu, dar fara nici o exceptie fetele, 10 zile inainte de CM ma dor sanii. Dar gradat, in ziua a 10 dinainte de CM mai putin, apoi in a 9a mai mult, si prin ziua a 4a inainte de a-mi veni CM, am o durere de tate de nu suport Dom'le sa ma ating nici eu, dapoi al meu!
Fetele, vreau sa va zic ca dupa ce am prestat la greu in saptamana 20 septembrie-29 septembrie, am inceput sa am niste senzatii ciudate.
1. Din jurul datei de 25 septembrie am inceput sa ma simt atat de obosita cum nu m am mai simtit de mult in viata mea. Si senzatia asta de oboseala cred ca a durat cam pana ieri. Cascam intr un hal si in timpul zilei simteam ca adorm la servici.
2. O durere la nivelul organelor genitale de parca mi ar veni ciclul inca de prin 24 septembrie. Si durerea asta e in fiecare zi. Nu e foarte puternica, dar e acolo. E foarte suparatoare. Efetiv simt ca imi vine ciclul in orice clipa. Desigur nu e asa de mare durerea ca la CM, dar e asemanatoare.
3. Cele 10 zile de durere de tate NU EXISTA!!! Credeti-ma sunt in ziua a 23 CM si nu am dureri de tate. Eu iau acid folic din 22 august, crede ti ca exista posibilitatea ca acidul folic sa elimne durererea de tate dinaintea CM? UM a fost pe 16 septembrie si credeti-ma ca m au durut sanii ca intotdeauna, calendar: 10 zile inainte de ciclu.
4. Parca m am latit asa intr o saptamana in umeri si in general o usoara luare in greutate.
Va rog sa ma clarificati si pe mine:
1. In ce zi a CM incep sa apara simptomele ca poate ar fi bebe? Adica eu sunt in ziua 23, deci in mod normal ar trebui sa mi vina ciclul in vreo 2-3 zile. Eu il am neregulat. Intr o luna vine la 25 zile, in alta la 26, etc, dar vine intre 25 si 28 zile.
Tatele nu ma dor, nu mi s au intarit, sunt pur si simplu normale.
Acum stau si ma ingrijorez daca nu cumva oi fi avand probleme.
Ma gandesc si eu sa ajung in Romania pe 24 Decembrie (ca mi e un dor de ea de nu mai pot - ultima data am fost cand am avut nunta pe 13 iunie 2009).
2. Voi ce credeti ca mi se intampla mie acum? Dati mi un sfat.
Scuze ca am scris atat, dar mi am luat revansa pe astea 3 saptamani de lipsa.
Va iubesc pe toate fara nici o exceptie!!
MHegarty
luiza77 spune:
Buna dimineatza fetelor...va astept la o cafelutza, ceai, laptic...ce doriti.
Sa aveti un wkeend minunat...la noi ploua si trebuie sa ies din casa pe la 12...ma duc sa imi fac manichiura si sa ma tuns scurt ca imi cade la greu parul.
Pupici
[gravided] 4+