Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

histamina multa putere in continuare, sa va bucurati de baietelul vostru Sebastian, minunea voastra, esti un exemplu pentru noi toate, ce-a fost greu a trecut, de-acum el iti da puterea, inearca sa nu fi deranjata de nimic, inteleg ce spui, e timpul sa te mai gandesti si la tine, persoanele care te iubesc sunt alaturi de tine si la bine si la greu nu numai cand e vorba de interese

te si pe tine si pe Sebi si cand ai timp sa ne pui si noua o pozica cu minunea ta

Mergi la inceput

pinuta ce mai faci? n-ai mai trecut demult pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata
e weekend, ce tare
mai lenevesc si eu putin si apoi curatenie ca azi am musafiri (mai trebuie sa si gatesc pt invitati)

haha, azi e meci fetelor: Franta-Romania, nu stiu cum e la pariuri la voi, dar aici e cota mare pt Ro, toti cred ca o sa ia batatie de la echiapa ro...sa vedem... azi meciul se vede la noi (ca ar fi ciudat sa meregm la o terasa, haha)
pacat insa ca nu am luat bilete, dar cum la noi sunt tot felul de conferinte am si uitat de meci.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

, dar v-am citit toate mesajele.Nu am noutati, asa ca stau si va urmaresc.Cu fiecare luna care trece sunt tot mai convinsa ca ma indrept spre adoptie. Dar ma bucur din inima pentru cele care reusesc. Cred ca e minunat sa tii in mana un test cu II .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele...abia am facut si eu ochisori aseara am fost la aniversarea unui bebeic de 1 an si am stat ceva.
fetelor sfatuiti-ma si pe mine ceva:

stiti ca eu merg la dr puia de la giulesti(e foarte bun nu am ce zice) dar am o prietena care ma inebuneste sa merg si la dr.badea de la municipal cu ea(sa mai iau inca o parere si sa vad care imi place mai mult).
un alt prieten care e medic generalist si are o firma de celule step(deci cunoaste cam 80%din ginecologii din rom) mi-a reomandat un prieten foarte bun de-al lui medic ginecolog specializat strict pe infertilitate, cica are omu super succes cu pacinetele cu probleme. faza nasoala e ca tipul e la iasi. am vb cu al meu sot si e de acord sa plecam si pana la iasi o sapt(si asa nu am vazut orasul).prietenul meu imi zicea ca e suficietn sa merg o data sa ma vada, sa vada problema si dupa sa imi de-a tratament si sa corespondam prin tel si email.
deci sunt confuza, stiu ca nu e bine sa schimbi dr asa da parca ma roade sa mai aflu si alte pareri

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

bellasamoyed nu strica niciodata o alta parere! Si Iasi-ul e un oras superb si n-o sa te plictisesti!

Mergi la inceput

pinuta su eu cred ca e printre cele mai mari bucurii pe care ni le ofera viata sa ai un testII, eu inca mai sper sa-l vad, pana cand...nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

apropo da a auzit cineva de dr. bogdan doroftei din iasi?

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

fetele stiti careva ce inseamna anexa difuz conturata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele cum pun poze?
sebi suge de la 22.30 la cat vrea l.azi noate m-a lasat la ora 2.face pauze de refacere si somn,cam de 10-15 min.suntem prematuri si obosim.la 4 aveam 100 de ml mulsi si i-a baut pe nerasuflate.la 7 era cu tata in gurita, la 8.30, la 10.30, la 12.30.acum motatie la sanul meu.
am crescut mult, de la 1,550 (cat scazuse de la 1,800) la 3,100,in 40 de zile, pt ca nu a luat in prima luna,in spital, decat 180 de gr.
suge pana ii curge laptele din gurita,apoi sa vezi colici.mananca lacom,pana nu mai poate.
in rest e super ok.

Mergi la inceput