Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(588)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui luiza77

Incerc sa incarc si poza cu testele....imi cam prind urechile....sper sa reusesc.....ca si simptome...in afara de sanii tensionati si durerosi, altceva nimic momentan.....am vb cu doamna doctor si mi-a spus ca sarcina oricum este mica...doar 2 saptamani conform ovulatiei si de asta m-a programat peste 2 saptamani sa vin la ecograf.....sper sa fie totul bine...ne dorim atat de mult acest copil.....

Luiza buna dimineata,
Vreu sa te intreb cand a aparut senzatia de sani tensionati si durerosi? In a cata zi dupa CM?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetele cum pun poze?
sebi suge de la 22.30 la cat vrea l.azi noate m-a lasat la ora 2.face pauze de refacere si somn,cam de 10-15 min.suntem prematuri si obosim.la 4 aveam 100 de ml mulsi si i-a baut pe nerasuflate.la 7 era cu tata in gurita, la 8.30, la 10.30, la 12.30.acum motatie la sanul meu.
am crescut mult, de la 1,550 (cat scazuse de la 1,800) la 3,100,in 40 de zile, pt ca nu a luat in prima luna,in spital, decat 180 de gr.
suge pana ii curge laptele din gurita,apoi sa vezi colici.mananca lacom,pana nu mai poate.
in rest e super ok.

Sa-ti traiasca si sa se faca mare, ca ai luptat pentru el cu toate fortele! O meriti din plin, pentru ca ai fost un exemplu de vointa si curaj!

Mergi la inceput

Cosminutza
dar dupa ce am descris, crezi ca exista vreo sansa? Ca dupa cum am zis, sanii nu mi s au intarit inca!! Si aud fete care zic ca sanii se intaresc in saptamana a 3a dupa CM.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu sunt exemplu,decat de renuntare la orice plan pt azi.sebi papa intr-una.

Mergi la inceput

Gabitza 84
Dar sanii cum ii simti? Ai mei sunt aproape durerosi, poate azi dimineata am simtit ceva foarte vag. Azi e ziua 24 a CM. E foarte ciudat in septembrie, CM mi a venit la 25 zile, deci maine ar trebui sa mi vina CM, dar nici un semn de la sani.
Tu ce senzatii ai la sani?

MHegarty

Mergi la inceput

Dragutza,
Pai eu nu mi am urmarit ovulatia, am avut senzatia ca am avut o la 5 sau 6 zile dupa CM (deci foarte devreme dupa CM), dar mi am propus luna asta daca vine CM sa mi iau teste de ovulatie si sa mi o urmaresc. Eu m am apucat si tarziu de proiectul bebe, am deja 32 ani jumate si abia ne am apucat in august.

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

miha, nu cred ca e o regula, fiecare femeie e diferita, eu acum am sanii tensionati si dureri de burtica si cred ca se apropie CM

daca tu stii sigur ca ai ovulat, shimbarea de care spui poate fi de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

pai e bine daca spui ca ai avut CM de 25 de zile, esti tocmai buna dar trebuie sa te inarmezi cu f. multa rabdare

Mergi la inceput

Bellasamoyed
Eu m am nascut in Suceava, dar ultmii 10 ani mi i am petrecut in Iasi unde am facut Universitatea si am avut apartament. Am venit in Anglia in 2006. Mi e un dor de Romania de nu mai pot si m am hotarat cu sotul sa venim de Craciun si Rev.
Vreau sa ti zic ca si eu incerc, norma, pentru un bebe si sincer incerc ca caut un doctor in Iasi sau Suceava (ideal Iasi) unde sa ma duc si eu pentru un control. Trebuie neaparat sa vad si eu un medic, caci banuiesc ca as avea ceva probleme, mai ales cu ultima luna in care am avut niste simptome foarte ciudate.
Crezi ca ai putea sa mi spui si mie cine e doctorul ala? Te rog mult, poate ma ajuta si pe mine!
Merci si

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

pai e bine daca spui ca ai avut CM de 25 de zile, esti tocmai buna dar trebuie sa te inarmezi cu f. multa rabdare

Dragutzamultumesc pentru incurajare, am sperat si eu mult de tot. Dar aptul ca nu am sani durerosi, ma face sa ma gandesc ca CM o sa vina.

Deci poate bellasamoyd imi zice si mie medicul ala din Iasi. In decembrie vin in Iasi si poate trec si pe la el.

Ma ingrijorez acum, practic CM a venit pe 16 septembrie. Ne am apucat de prestat pe 20 septembrie si am avut o senzatie ca ovulez in acea saptamana (20 septembrie-27 septembrie). Eu simt ca totdeauna am ovulatie foarte foarte devreme, practic la 2 sau 3 zile dupa CM. Dar cum nu imi urmaresc ovulatia, niciodata nu poti fi sigur!! Cu siguranta daca vine CM am sa mi iau teste de ovulatie si le incerc si pe alea, ca incercarea moarte nu are!!!

MHegarty

Mergi la inceput