Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Intrebare pt fetele din Bucuresti care au nascut: certificatul de nastere al va fi eliberat abia pe 26 luna asta (cica s-au nascut multi bebei) si voiam sa stiu cand trebuie facute actele pentru alocatie si unde trebuie sa merg. Si mai ales ce acte imi trebuie pt asta

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fulguta ma bucur tare mult ca bebelina ta e bine. Nu mai e mult pana pe 12, iti ocupi timpul cu noi.

Mari, chiar vroiam sa te intreb de poze. Vrem s-o vedem pe Ancaaaaaaaaa!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

FELICITARI ALINA!!! BINE AI VENIT PE LUME DARIA!!!

Lore

Mari, normal ca sunt pregatita pentru maine. Am bagajul facut, doar sa-mi pun periuta de dinti si cand e momentul il iau din dulap. Pai asa ne-am inteles, suntem oameni de cuvant: eu maine, Botosel sambata. Gata, asta e!

Ayda, e dulce foc Radu. Sa va traiasca ambii puiuti!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

iaca asa aflu si eu ca maine e vineri

am fost prinsa azi in programul de masa a piticului dar cred ca suntem pe drumul cel bun de ieri numai la 3 ore a papat. desi tot la 2 ore vrea cateodata am reusit sa il aman de fiecare data. am vb si cu pediatra lui si a zis ca fac bine. asa ca revin cand voi mai putea

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

sa nu fiu inteleasa gresit - sunt PRO alaptat la cerere insa piticul ajunsese la niste cantitati de lapte nitel cam mari pt varsta lui

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

de maine pun wrapu' in functiune

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

de maine pun wrapu' in functiune

-----

Slava Tie, Doamne!

sa faci poze sa vaz si io ca vreau sa-mi cumpar.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Hello girls! si

Am fost si noi azi la spital pt monitorizare. A iesit totul bine: activ cardiaca, lichidul, placenta. Am calarit nitel si calul, colul e ok. Fetita nu are peste 3500 grame.
Medicul a zis ca indeplinesc criteriile pt nastere naturala! yupiiiiiiiii
Asa ca...daca nu se intampla nimic pana atunci, pe 12 octombrie ne asteapta dimineata la spital. nu ma lasa mai mult, a zis ca e ok atata.
Termenul meu era pe 10 oct impreuna cu alte 3 fete. eu am ramas ultimaaaa, toate au nascuuuut pana acuma! Chiar daca nu e nimic grav, e ok, sunt in grafic, tot ma simt ca si codasa claseeeiii!!! De cee!
Voi cum va simtit, burtici de sfarsit de octombrie?

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

bune vesti Ghiocela... ne bucuram..

cum ma simt ca burtica de sf de otombrie..NERABDATOARE, anxioasa, tematoare, plina de bucurie ca-mi vine al doilea prunc pe lume.. si am mai spus-o si o repet.... cu morcovu in Fund!

eu pe 13 am ultima eco si asa am un chef sa schimb data de nascuut.. de nu va vine sa credeti! o sa vedem atunci!! (sa va mai zic ca eera frumos sa fie 13. oct??? - poate s-o hotara mandrul si facem ceza la cald pe 13...of.

Kat???

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!

FELICITARI ALINA SI BINE AI VENIT DARIA!!!!

M-am uitat ieri prin albumele cu bebelusii- sunt atat de frumosi, minuni de copii...imi vine sa ii iau iau brate pe toti. Sa aveti parte de clipe minunate alturi de ei, sa fie sanatosi, cu noroc in viata, fericiti alturi de cei dragi.
Am pus si eu cateva poze sa fie si Petra in albumul bebeilor si sa o cunoasteti si voi.

Mihaela si PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Fetelor, mie-mi curge ceva maro ca la sfarsitul menstrei!!!!
Nu e gelatinos, mai degraba pastos. Ce naiba o fi???
O fi din cauza calului balan de mai devreme???

Ghiocela 39+ cu Irina Maria

Mergi la inceput