Sep-Oct 2010 - Bravo Clabuc! Hai Camy!(184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

"la 13.15 a venit pe lume minunata noastra comoara Daria Elena, 2900 g, 50 cm, apgar 8, nastere naturala la 40s."

sa va traiasca Alina! felicitari!

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare felelor!!

Vad ca tot mai putine burtici ramanen. Si unele vad ca sunt foarte doritoare sa nu mai fie burtici. Eu nu intru in clubul asta decat de saptamana viitoare cand mi se intoarce medicul in oras. Pan atunci stau ca pasa in pat, in speranta ca nu ma apare nici o meduza, scurgere de apa sau contractie.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Tanamera, ma intrebai in capitolul trecut daca voi naste cu cezariana.
Nu stiu inca sa iti zic nimic. Eu vreau natural si sper ca la controlul de saptamana viitoare sa am si eu un raspuns final.

Felicitari Alina!

danaisa20 fericita 37+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi fetelor!!
Felicitari Zozela, Alina,Kitti2205,Rahmod si tuturor proaspetelor mamici!! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Alynta ma intrebai cum reactioneaza Andreea cu bebe...e geloasa...cand ma vede ca-l iau in brate sare si ea sa o mangai, sa o pup...de luat in brate nu pot deocamdata...vrea in patutul lui bebe si ea, ma mai trage de maini sa il las jos si sa merg cu ea...oricum eu zic ca e bine...il si pupa, mangaie...se va obisnui ea cu timpul...la tine cum reactioneza baietii?
Pun si eu cateva pozici noi cu bebe
http://family.webshots.com/photo/2647485690106074700uiNcNv

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

felicitari AlinaFeier... pentru Dariuca grasunica!! sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!

lasa Pity - nu fii necajita.. nu o sa ai nevoie de ele, te-au scutit si de un ban care cred ca-ti prinde bine acum .. si sa stii ca mai nou se pot lua celule si din pulpa dentara..dar nu va fi nevoie!

Felicitari Fulgutza- lasa sa mai stea fata.. si asa mai stai si tu cu noi bortoasele de sfarsit de octombrie...

de alecsa nu stiti nimic??

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 13 zile

Mergi la inceput

Ayda eu sunt innebunita dupa Costin.. imi pare rau ca nu fac fetita ca sigur ti-as fi facut eu curte ca sa ne incuscrim!!

KAT?? ce e cu linistea asta dormi??

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Paticut....poate mai faci si o fetita

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

cum o vrea Al de Sus Ayda. deocamdata sunt cu un mare morcov in fund de frica. si's la al doilea! Sa Fim Sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bunaaaa

Felicitari KITI!!!! si celorlate fete care au nascut minuni

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITARI ALINA!!! BINE AI VENIT PE LUME DARIA!!!

Lore

Mari, normal ca sunt pregatita pentru maine. Am bagajul facut, doar sa-mi pun periuta de dinti si cand e momentul il iau din dulap. Pai asa ne-am inteles, suntem oameni de cuvant: eu maine, Botosel sambata. Gata, asta e!

Ayda, e dulce foc Radu. Sa va traiasca ambii puiuti!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput