Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
tomaca spune:
Livia, am vazut poze de pe email. F dragutz Alex. Ce frumos dormea . Unde a fost la mare?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ana_g spune:
LML sarbatoritilor de azi!
fi-miu doarme de aproape 2 ore...iar eu ma invart ca un ou intr-o caldare si nu stiu ce sa fac......doarme f frumos si linistit....i s-a desfundat nasul, oricum e mai bine ca ieri. am folosit vibrocil. miremia, sanatate puiului!
livia, frumos bebel ai!!
urat afara...dar cica de saptamana viitoare se incalzeste
mama unui pui...Stefan
miremia spune:
Fetelor, va mai cer un sfat....vreau sa spal covorul (e mic, are aprox. 3 mp) si nu stiu cum sa fac.
Am urmatoarele variante:
-il duc la curatatorie eco, dar mi-au spus ca dureaza 2 sapt!
-chem o echipa sa-l curete acasa dar mi-e frica sa nu-l dea cu solutii daunatoare delfitei
-il spal eu cu ceva mai bio daca gasesc.
Voi ce ziceti?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g LML sarbatoritilor de azi! fi-miu doarme de aproape 2 ore...iar eu ma invart ca un ou intr-o caldare si nu stiu ce sa fac......doarme f frumos si linistit....i s-a desfundat nasul, oricum e mai bine ca ieri. am folosit vibrocil. miremia, sanatate puiului! livia, frumos bebel ai!! urat afara...dar cica de saptamana viitoare se incalzeste mama unui pui...Stefan |
Multumim, ma bucur ca Stefan e mai bine.
AMR 5 kg
miremia spune:
Azi i-a venit indemnizatia surorii mele (prin posta). Oare noua cand? Nu inteleg de ce mie imi intra banii in cont dupa 7-9 zile fata de ea.
AMR 5 kg
livia1980 spune:
TOMACA-noi am fost la mare la bulgari.Am vrut la turci, dar mi-a fost frica de avion cu el asa mic(6 luni).
MIREMIA-si noua ne-a venit indemnizatia.Mergem la cumparaturi de iarna...yupiii
Mami fericita!
mamidepuiuti spune:
ana g ,ma bucur ca ochiosul mic e mai bine
miremia,eu as zice varianta a treia
referitor la bani,alocatia lui alex e in top;inca nu am vazut-o si,daca ma gandesc ca am facut cerere de transfer si pt a lui radu e cool rau de tot...sunt curioasa pe cand or lua copiii astia bani...alex e "sparer" de micadik econom
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
livia1980 spune:
si apropo de spalat...daca e moale, baga-l in masina de spalat.Daca e tapan"...spala-l tu ca e mai bine...dar ai unde sa-l usuci?
Mami fericita!
mamidepuiuti spune:
livia,frumos tare alexandrutul tau sa-ti traiasca!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetelor, va mai cer un sfat....vreau sa spal covorul (e mic, are aprox. 3 mp) si nu stiu cum sa fac. Am urmatoarele variante: -il duc la curatatorie eco, dar mi-au spus ca dureaza 2 sapt! -chem o echipa sa-l curete acasa dar mi-e frica sa nu-l dea cu solutii daunatoare delfitei -il spal eu cu ceva mai bio daca gasesc. Voi ce ziceti? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Noi am spalat covorul cu solutii normale - vanish parca de covoare. L-am clatit cu f multa apa. Asta e tot. Nu pateste copilul nimic.
Trebuie intr-adevar clatit f bine, dar asta e tot.
Eu am inceput deja sa ii spal hainele cu Ariel, m-am saturat de Persil senzitive, nu spala defel. Nu a patit nimic Dani, nici macar nu s-a iritat, absolut nimic.