Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

da...dar uite ce culori frumoase are monologul tau

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Larisel felicitari micutei exploratoare. De acum incepe distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Noi avem 6 dinti, 2 jos si 4 sus. Eu suspectez ca viroza asta are si o componenta alergica, si cum dr. ne-a recomandat calciu pe la 7 luni iar eu mama denaturata nu am vrut sa i-l dau atunci, i-am dat acum. Rezultatul e ca nu mai tuseste si ii ies dinti intr-o veselie.
A inceput si piticul meu sa stea in picioruse nesustinut. Se ridica in picioare tinandu-se de barele de la patut si apoi isi da drumul la manute. Apoi asteapta aplauze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Noi avem 6 dinti, 2 jos si 4 sus. Eu suspectez ca viroza asta are si o componenta alergica, si cum dr. ne-a recomandat calciu pe la 7 luni iar eu mama denaturata nu am vrut sa i-l dau atunci, i-am dat acum. Rezultatul e ca nu mai tuseste si ii ies dinti intr-o veselie.
A inceput si piticul meu sa stea in picioruse nesustinut. Se ridica in picioare tinandu-se de barele de la patut si apoi isi da drumul la manute. Apoi asteapta aplauze

felicitariiii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

varsta lui Tudor

tomaca felicitari ptr stelutele colorate,si la mai multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sa va zic ca azi Natalia a facut primii 2 pasi singura nesustzinuta si nesprijinita... Are 10 luni fara 2 zile. S-a dus dupa o jucarie ce-i "facea cu ochiul". De ceva vreme merge pe marginea patului, canapelei, ushilor etc. Si Alena dar mai putzin. In schimb la "de-a bushilea" nu poti sa le ajungi ce viteza au.

Mai avem noutati: se bat pe bune cu sau fara motiv: se imping, se trag de bluze, se trag de par (A pe N ca invers nu are de ce s-o prinda) si se mushca, deshi dinti nu au decat 2 Natalia si unul Alena, dar se reped la mushcat. Si pe mine m-a mushcat Natalia de mana si am simtzit cum m-a razuit cu "jumatatzile de dinti". Sa nu mai zic ca Alena a avut si accese de gelozie azi... am pus-o de-acuma, incepe "showul" ...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

Natalia

cum se iubesc fetele.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lillo,pustiul tau merita aplauze

tomaca,felicitari pt stelute! ce bem?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Inca una si ma duc ... e posibil ca fetele care ne-au parasit (eu shtiu vreo 4???) sa scrie "dincolo"? A mai urmarit cineva? Mi-e dor de ele si mai ales de pufuletzi...

nu, nu scriu. M-am uitat eu de cateva ori.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

micki_mica Sanatate si noroc finutzului! Are nevoie de ambele saracutzul!

Multumesc! Pentru o sacina fara probleme... prea au picat toate acum la final si inceput, ca sa zic asa. Eu raman optimista!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... cea mai fericita mamica si sotie ...

Multa sanatate si curaj! Dar cum se poate intampla asa dintro data?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput