Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidepuiuti spune:
uitasem sa spun cat mi-a placut buturel cu olita btw...nice pat va avea;pup tudorelul voinic
si am mai vazut o alexandra (uca) frumusica foc
pun si eu o intrebare: voi cat sunteti dispuse sa cheltuiti pe olitza?aici am vazut niste preturi mie,personal,35 de euro o olitza mi se pare
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa si acum sa zic si NEATZA ca am uitat cand am vazut primii pasi haideti la o mareeee, fierbinte si taree aromata ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Merci
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex neatza, Dati si voi o cafea? Nu de alta dar am cursuri pana deserara la 8 :( _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
D Bafta!ar ce cursuri faci tu acolo?
varsta lui Tudor
blue_flower spune:
neata fetele, la multi lunite si la multi ani sarbatoritilor de azi, am mult de munca, doar am 'semnat condica', nu am timp de nimic.
va pup.
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti uitasem sa spun cat mi-a placut buturel cu olita btw...nice pat va avea;pup tudorelul voinic si am mai vazut o alexandra (uca) frumusica foc pun si eu o intrebare: voi cat sunteti dispuse sa cheltuiti pe olitza?aici am vazut niste preturi mie,personal,35 de euro o olitza mi se pare mami de Radu si Alex asa creste Alex |
eu am dat 20 de lei pe olita
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
LML Drasos
LMA Carmita
LMA socrul lui Cris.m
Multumiri de tratatii
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti uitasem sa spun cat mi-a placut buturel cu olita btw...nice pat va avea;pup tudorelul voinic si am mai vazut o alexandra (uca) frumusica foc pun si eu o intrebare: voi cat sunteti dispuse sa cheltuiti pe olitza?aici am vazut niste preturi mie,personal,35 de euro o olitza mi se pare mami de Radu si Alex asa creste Alex |
35 euro? eu am dat 20 lei.
varsta lui Tudor
ale1212xa spune:
si Dragos face kk in fiecare zi pe olita...se mai scapa si in somn dar cand e treaz si vad ca incepe sa se screama il pun pe olita si stie ca trebuie sa faca acolo
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Larisel felicitari pt primii pasi! Eu m-am amuzat cand ne-ai povestit cum se lupta fetele. Eu vin de la farmacie....avea pb matza cu respiratul, are nasul infundat. I-am pus picaturi opthamestone si i-am dat pe piept cu 1/10 dintr-o capsula de carmol baby, desi scrie in prospect ca e pt copiii peste 2 ani. Asta mi-a dat farmacista, sper sa nu-i dauneze. Voi ce folositi pt nas infundat? Am gasit pe net Ulei de menta (Hofigal).... oare e bun de pus sub nas noaptea? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
La ora 2 noaptea ? Eu am apa de mare si batista bebelusului. Dar noi nu prea ne-am confruntat cu nas infundat.
varsta lui Tudor
blue_flower spune:
De ce nu ma lasa sa cumpar hainute de pe amazon . co . uk?
zice ca nu le poate trimite in Romania. Carti am putut cumpara....dar haine de bebei nu. ce urat!!